Venco Choco D'rop
Voeding & Supplementen

Venco Choco D’rop

Erg grappig vind ik zelf dat ik een blog schrijf over drop, want ik vind drop dus echt niet lekker. Ben was helemaal blij toen we dit pakketje van Venco kregen, want Ben vind dit dus wel super lekker. Ben proefde het als eerst en zei gelijk: je moet het op sabbelen en dan proef je eerst de andere smaken. Ik was huiverig aan het begin en ik vind sommige echt niet lekker, maar er is dus 1 die ik wel lekker vind?! Alleen op het einde proef ik dan de drop en dan hoeft het niet meer zo van mij. Ben juist wel. Die vind ze allemaal eigenlijk wel lekker. En toch voor de drop en chocolade liefhebbers wilde ik deze blog graag gaan schrijven. Dus bij deze! Blijven jullie mee lezen? En misschien rennen jullie dan wel met z’n allen naar de winkel om de Venco Choco D’rop te kopen!

Ben gaat ze allemaal een cijfer geven, ik niet. Omdat het niet eerlijk is als ik het doe, omdat ik drop dus niet lekker vindt. 

Venco Choco D’rop

Venco Choco D'rop

Kiezen hoeft niet meer, voortaan geniet je van het beste van twee werelden! 

Wie aan drop denkt, denkt aan Venco. Venco drop is niet meer weg te denken in het snoepschap. Dit begon allemaal 140 jaar geleden! Nu is Venco gekomen met de Venco Choco D’rop is een luxe lekkernij met een bijzondere twist: een heerlijk oer-Hollands dropje met een dikke laag kwalitatieve chocolade. Venco Choco D’rop is verkrijgbaar in 10 varianten. Wij hebben er 5 gekregen. 

13 September Positieve Thinking Day

Dinsdag 13 september is dé dag waarop positieve gedachten centraal staan! Positive Thinking Day is in 2003 in het leven geroepen door een Amerikaanse ondernemer die de kracht van positiviteit wilde vieren. Het mooie is: positief denken kun je leren! Je hoeft niet meteen over hete kolen te lopen om je mind in standje ‘positief’ te krijgen. Door negatieve gedachten om te draaien en jezelf een aantal eenvoudige en positieve vragen te stellen, wordt je dag meteen goed. En de beste tip van allemaal: neem een Venco Choco D’ropje, want een unieke combinatie van heerlijke Belgische chocolade en een kern van oer Hollandse drop wordt, iedereen blij, toch? 

Venco Choco D’rop draagt sinds de introductie vorig jaar bij aan de positiviteit van heel veel Nederlanders. 

Melk

Venco Choco D'rop

Een verslavende combinatie van zoete drop, melkchocolade en dooppoeder.

Deze is erg zacht van structuur. Het kauwt makkelijk, maar niet zo mijn ding. Daardoor proef je al veel te snel de drop en dat overheerst gelijk dus totaal niet mijn favoriet! Het is ook erg een zoete drop. Proeft naar zoethout, ook iets waar ik niet van houdt. 

Ben zijn cijfer: 8.0 

Wit Salmiak

Venco Choco D'rop

Een verleidelijke combinatie van zoete drop, witte chocolade met salmiak en poedersuiker.

Deze heb ik dus niet geproefd, want als ik iets niet lekker vind is het salmiak. Ben vind salmiak wel lekker. Grappig, want alles wat Ben lekker vindt, vind ik eigenlijk nooit lekker en andersom. Wij zijn qua eten echt tegenpolen. Dus dit omschrijft Ben. 

Dit is best een spannende smaak lijkt me. De salmiak geeft de witte chocolade een punch. Het neemt de zoete van het witte chocolade over. Erg zacht van structuur en goed bijtgaar. Doordat er salmiak in zit is het erg zout en haast een beetje hartig te noemen. 

Ben zijn cijfer: 10!

Yoghurt Passievrucht

Venco Choco D'rop

Een frisse combinatie van zoete drop, witte chocolade met yoghurt en verleidelijke passievrucht.

Deze vind ik dus goed te eten. Aan het begin als je erop begint te sabbelen is het ontzettend zuur, daar houd ik van. Dus deze vind ik echt lekker! Totdat ik bij het drop kwam, dat vind ik gewoon niet lekker. Maar goed, deze snoepjes gaan wel om de drop natuurlijk. Ik heb het wel helemaal opgegeten en daarna snel wat gedronken, haha! Ben vind deze het minst lekker.

Je kan het beste gelijk erop bijten als je niet houdt van zuur, want dan is die dus vrij heftig. Als je erin bijt dan vermengd de krachtige smaak van passievrucht snel met de witte chocolade en de yoghurt. Waardoor je een frisse smaak krijgt die ook nog best lang in je mond blijft hangen. Maar dan wel met een aanwezige bijsmaak van het dropje.

Ben zijn cijfer: 7.0

Jessica haar cijfer: 9 (omdat de buitenkant ontzettend lekker is)

Zwarte Bes Salmiak

Een uitdagende combinatie van zoete drop, witte chocolade met salmiak en zwarte bes

Dit is volgens Ben de meest bijzonderste om te eten. Je merkt echt overduidelijk de verschillende laagjes waar je doorheen gaat als je erop sabbelt. Je krijgt eerst een hele frisse-zure smaak in je mond, dan komt de zware bes met de witte chocolade. Door die chocolade heen kom je ineens salmiak tegen. Vervolgens met chocolade en een de zoete drop. 

Ben zijn cijfer: 7,5

Cookie Kaneel

Een perfecte combinatie van zoete drop, melkchocolade met de smaak van cookie dough en een laagje kaneel.

Deze heb ik dus ook geproefd en heb deze helaas uitgespuugd, want ik vond het begin gelijk al niet lekker. Ben riep gelijk: deze is lekker met kaneel! Mij doet het gelijk denken aan de herfst, want als je het potje open doet komt er wel een warme geur je tegemoet. Je proeft eerst de kaneel, waar je een droge mond door krijgt. Daarna komt de smaak van chocolade en dan kom je bij de zoete drop. 

Ben zijn cijfer: 8,5 

Prijzen en verkrijgbaarheid

Venco Choco D’rop vind je in het dropschap van de supermarkt. €2,99 per pot. 

______________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen.

Meer blogs lezen over voeding? Klik hier.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *