Review: Aspire Health Drink
Voeding & Supplementen

Review: Aspire Health Drink

Het merk Aspire heb ik leren kennen door Laura Ponticorvo. Die liet het vaak zien in haar vlogs en daar inspireerde ze mij mee. Ik was toen net gestopt met het eten van vlees en vis en daardoor had ik aan het begin minder energie. Aspire zorgde er voor bij mij dat ik weer meer energie kreeg! En ik vond het ook nog eens super lekker. Maar nu een aantal jaren verder heb ik van Aspire zelf een leuk pakket opgestuurd gekregen en daarom wil ik jullie meer gaan vertellen over de Aspire Health Drink.

Aspire Health Drink

Aspire is een Amerikaans merk die gezonde dranken verkoopt (zonder alcohol). Inmiddels heeft het bedrijf zich flink uitgebreid en verkopen ze nu ook in Nederland. Wat een pluspunt is aan deze drankjes is dat het zelfs helpt bij je vetverbranding en volgens mij wil iedereen dat wel. Iedereen is tegenwoordig steeds meer bezig met gezonder leven. Wat ik zelf altijd jammer vond is dat ik er naar op zoek ging in de supermarkt, maar daar kon ik ze helaas nooit vinden. Je kan het bestellen bij de drogist en kopen bij Holland en Barrett. Maar ik ben daarom wel heel blij dat ik een pakket opgestuurd heb gekregen! In mijn pakket zaten 3 verschillende smaken: cranberry, mango lemon en framboos. Ik zag dat ze ook nog appel smaak hebben. 

 Aspire is een gezond drankje en bevat veel natuurlijke ingrediënten. De belangrijkste ingrediënten zijn cranberries, acai-bessen, premium groene thee extract, vitaminen, gember-extract, l-cazrnitine. Aspire bevat een hele bijzondere combinatie van vitaminen, wat ze echt heel goed hebben gedaan vind ik! De vitamines die betrokken zijn bij de metabolisme van het lichaam, denk aan: vitamine C, vitamine B6, vitamine B12, biotine en pantotheenzuur (B5). Deze vitaminen ondersteunen het vrijmaken van energie uit voedsel en zorgen voor een gezonde huid. Ook zijn ze belangrijk voor het zenuwstelsel. 

De smaken die ik heb ontvangen

CranberryIk houd persoonlijk niet zo van cranberry dus ik had hier niet echt hoge verwachtingen van, maar ik ben erg verrast! Ik vind het juist erg lekker. Alleen de nasmaak vind ik wel intens, maar ik weet niet zo goed wat de nasmaak nou precies is. Ergens proeft het wat bitter op het einde. 

Mango Lemon: Dit is echt mijn favoriet! Heerlijk is deze, alles klopt aan dit drankje. Dit drankje moet je in de koelkast zetten en heel koud drinken op een hele warme dag. Ik vind het proeven naar een beetje sinas, maar dan gezond. Verder geen nasmaak en het is een goede dorstlesser.

Framboos: Deze vind ik ook erg lekker, maar mango blijft wel mijn favoriet! Zelf heb ik niet het idee dat ik gember proef, dit lees ik wel bij andere reviews. Je proeft gewoon framboos, heel simpel maar heel lekker!

Mijn mening

Volgens mij begrijpen jullie wel na het lezen van mijn blog dat ik heel enthousiast ben! Aspire raadt aan om 2x daags een blikje te drinken. Zelf drink ik het niet elke dag, maar alleen op mijn werk in mijn nachtdiensten. Heerlijk, want ik krijg er helemaal energie van in de nacht! Ik vind de smaken lekker, maar helaas kan ik niet over de appel smaak oordelen, want die heb ik niet. Ik moet ook toegeven dat ik een hekel heb aan appels dus dan had ik hem zelf ook niet geproefd. Dan had Ben deze mogen proeven, maar wie weet in de toekomst. 

Ik heb trouwens nog niks gezegd over de blikjes zelf. Ik vind dat de blikjes er erg goed uit zien en je kan zien dat ze veel tijd hebben besteed aan de blikjes. Alleen als je al zo’n blikje ziet wordt je toch al vrolijk en lijkt het erg lekker? Ze hebben een matte uitstraling en voelen ook zacht in de hand (hoe gek dat ook klinkt). 

Op de website van Aspire staan de verschillende verkooppunten. Ik zou dit zeker opnieuw kopen, maar dat wisten jullie wel al omdat ik dit merk al jaren ken en altijd zelf heb gekocht.

Vanaf 24 mei tot en met 30 mei is er een aanbieding op Bol.com! 12 blikjes voor €14,- in plaats van €16,50,-.

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat een gekregen product

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *