Cabau Lifestyle Fatburner & Energie Bars
Voeding & Supplementen

Cabau Lifestyle Fatburner & Energie Bars

Via mijn Instagram heb ik een samenwerking met Cabau Lifestyle. Natuurlijk had ik er al veel over gehoord, maar zelf nog nooit getest. Ik kreeg als hoofdproduct hun fatburner opgestuurd om dit te testen en ik kreeg er ook nog eens 2 energierepen bij dus die heb ik natuurlijk opgegeten en daar wil ik ook mijn mening over geven. Ik heb nog nooit een fatburner getest, omdat ik altijd heb gedacht dat het onzin is. Hoe kan je nou een poeder drinken en daardoor vet verliezen? Ik ben nog steeds wel sceptisch hoor toen ik hiermee begon. Benieuwd hoe mij deze fatburner is bevallen? Blijf dan lekker mee lezen.

Cabau Lifestyle

Let’s empower the world.’

‘Om gelukkig te zijn en alles uit jezelf te halen heb je tenminste twee dingen nodig: een fit lichaam en een gezonde geest. Daarom heeft Yolanthe Cabau zich de afgelopen jaren gericht op het ontwikkelen van een lifestyle waarmee je jouw fysieke én mentale kracht vergroot. Ze is er heilig van overtuigd dat vrouwen horen te bloeien en heeft Cabau opgericht om dat samen waar te maken.’

Cabau Lifestyle Fatburner

Cabau Lifestyle Fatburner & Energie Bars

‘Slimme ingrediënten in een hemelse cocktail. Deze fatburner heeft een krachtige samenstelling van hoogwaardige ingrediënten in de beste verhouding. De Cabau Fatburner behoort dan ook tot één van de populairste dieetproducten’.

  • Unieke combinatie van werkzame ingrediënten
  • Populair bij elk dieet
  • Kies uit drie heerlijke smaken
  • Bevat onder andere groene thee-extract, L-theanine en L-tyrosine

Hoe werkt een fatburner?

De belangrijkste ingrediënten die in fatburners worden gebruikt, zijn bedoeld om reacties in het lichaam te stimuleren, het hongergevoel te verminderen en je te voorzien van extra energie. Dit komt door cafeïne. Deze stof helpt om gewicht te verliezen en je stofwisseling te verhogen, ook verhoogt het de afbraak van vetzuren die verblijven in vetweefsel. Als de vetzuren eenmaal zijn afgebroken, komen ze in de bloedbaan terecht en kunnen ze door ons lichaam worden verbrand om energie op te wekken. 

Ik had nog nooit een fatburner gebruikt, omdat ik hier gewoon niet in geloof. Maar ik heb dit gekregen dus ik was natuurlijk wel benieuwd. Ik had de smaak Green Tea Lemon. Die wel echt super lekker was! Echt geen straf om dit te drinken hoor. Ik dronk dit zelf namelijk tijdens de lunch. Dus om de smaak raad ik jullie deze zeker weten aan, maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik mezelf niet van te voren heb gewogen of heb opgemeten.. Maar ik heb het idee dat het wel iets geholpen heeft? Mijn buik lijkt strakker? Komt misschien ook omdat ik weer meer sport dus in combinatie met dit? Is misschien een vaag verhaal, maar naar mijn idee werkt het dus wel? Wat ik wel merkte is dat ik veel minder snel weer honger had en veel energie. 

Maar ik ben zelf niet bezig met afvallen of dat ik veel strakker wil worden dus dit was ook niet mijn doel hoor! Ik wilde dit gewoon testen om te kijken of ik er iets van zou merken. Zou ik het opnieuw kopen? Nee, dat niet. Zou ik het mensen aanraden voor het afvallen? Ik denk het ook niet. Ik ben geen expert, maar ik denk dat je dan beter gewoon in een calorietekort kan gaan eten dan alleen een fatburner te gebruiken. Misschien kan je het wel in combinatie doen? Maar ik weet dus niet of het dan echt werkt of weggegooid geld is.. 

Cabeau Lifestyle Energie Bars

Cabau Lifestyle Fatburner & Energie Bars

‘Geluk-to-go: eiwitten en complexe koolhydraten in een overheerlijke vegan reep om de honger te stillen waar je ook bent. Deze eiwit bevattende energiereep is geschikt voor elk moment van de dag als post-workout verwennerij, tussendoortje of een kleine oppepper. Het geeft je een energieboost en kan spierherstel bevorderen. Met de drie heerlijke smaken Happy & Balanced Chocolate, Love Yourself Forest Fruits en Me Time Caramel willen we je smaakpapillen en jou verwennen’.

  • Ideaal als pre-en post workout snack
  • Verantwoorde snack voor elk moment
  • Heerlijke smaken
  • Eenvoudig mee te nemen

Ik heb maar 2 repen gekregen. Ik heb de ‘Happy & Balanced Chocolate’ gekregen en de ‘Love Yourself Forest Fruits’. Eerlijk? Het zijn niet mijn repen. Ik vind de substantie niet lekker en ik vind ze heel kleverig. Dit kan natuurlijk per persoon verschillen, maar ik zou de repen niet voor mezelf kopen. Wel moet ik zeggen dat ik de chocolade reep lekkerder vond dan de fruit reep. De fruit reep vond ik erg zoet en nog meer kleven dan de chocolade variant.

Voor de mensen die dit lezen en zich totaal niet hierin herkennen zijn deze repen wel een uitkomst denk ik. Ideaal toch dat je elke keer een verantwoord tussendoortje bij je hebt? Of na het sporten gelijk een eiwitrijke reep naar binnen kan werken? Zelf at ik de repen voor mijn nachtdienst aan voor een kleine oppepper, maar dit heb ik zelf niet ervaren na het eten van de reep. Ik zou niet daarom de repen gaan eten. De repen vullen op zich wel en dat is wel mooi meegenomen!

Prijs en verkrijgbaarheid

Je kan de energierepen en deze fatburner bestellen om de website van Cabau Lifestyle. 

Energie Bars 12 stuks – €24,95

Fatburner 300 gram – €28,95

______________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen.

Meer blogs lezen over voeding & supplementen? Klik hier.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *