Samenwerken

Wat leuk dat je op deze pagina bent beland. Waarschijnlijk omdat je interesse hebt in een samenwerking met mij. Ik vind het bijzonder om samen te werken met bedrijven en PR-bureau’s. Het testen en/of uitproberen van producten en daar een eerlijke review over te schrijven is iets wat ik heel leuk vindt. Ik neem altijd zoveel mogelijk tijd om iets goed te kunnen testen en/of uit te proberen zodat ik een eerlijke review erover kan schrijven. Eerlijkheid is het belangrijkste voor mijn blogs.

Naast het veel tijd besteden aan het testen en/of uitproberen van producten besteedt ik ook veel tijd aan product fotografie. Zodat ik de producten goed en duidelijk in beeld kan krijgen. Zodat mijn lezers goed en duidelijk kunnen zien wat ze kunnen verwachten van de producten.

Ik heb ook een Instagram-account waar ik mijn blog aan heb gekoppeld. Dus ik kan zowel op mijn blog, maar ook op mijn Instagram aandacht besteden aan de producten.

Mocht je meer willen weten voor een eventuele samenwerking, neem dan gerust contact met mij op via: jessicakok_@hotmail.com.

 

Liefs,

Jessica