Persoonlijk

Waarom bloggen?

Daar ben ik dan. Als jullie dit lezen staat mijn eerste blog online, spannend! Ik ben ontzettend druk geweest achter de schermen. Ik heb nog nooit een eigen website opgezet, waar moet je beginnen? SSL Certificaat? Domeinnaam? Termen waar ik nog nooit van had gehoord. Maar het is me gelukt! 

Toen ik de knoop had doorgehakt om echt mijn eigen blog te gaan starten begon ik gelijk te denken waar zal mijn eerste blog over gaan? Geloof me, dat was heel moeilijk. Ik wil overal wel over schrijven en ik heb erg veel ideeën, maar je eerste blog die je schrijft en online gaat zetten blijft toch bijzonder. Daarom heb ik besloten om te gaan starten met een persoonlijke blog over mezelf, zodat jullie mij beter leren kennen en ik jullie kan gaan uitleggen waarom ik nou ben gestart met deze blog.

Instagram

Instagram, daar is alles mee begonnen. Ooit lang geleden toen Instagram werd geboren heb ik zoals miljarden andere mensen Instagram aangemaakt. Ik zette er van alles op. natuur foto’s, foto’s van mezelf, foto’s van mijn huisdieren en foto’s wat ik aan het eten was. Kortom ik had geen idee wat ik deed. maat ik vond het leuk om dat allemaal te delen. Zoals iedereen die foto’s post op Instagram. Vaak alle foto’s weer verwijderd, omdat ik dan toch niet tevreden was met wat ik wilde posten. Totdat ik me meer ging verdiepen in Instagram en dat ik mensen tegen kwam met de ‘perfecte’ feed in mijn ogen. Foto’s in dezelfde stijl, met dezelfde filter en met een niche. Mensen die echt veel bezig zijn met Instagram, ik vond het erg fascinerend. Hier ben ik zelf ook mee aan de slag gegaan. Ik ben begonnen met filters, meer foto’s te maken en om te proberen in mijn ogen een leuke feed te hebben met een niche. Ik begon het steeds leuker te vinden. Ik weet nog het moment dat ik 500 volgers had, oh wat was ik toch blij! Het moment dat ik 1.000 volgers had, mijn dag kon niet meer stuk! Zo ben ik bezig gebleven en ben ik al heel wat volgers verder. Ik begon ook steeds meer te merken hoe leuk ik het vind om mensen te inspireren qua beauty, fashion en lifestyle. Ik zie vaak op Instagram meiden die ook een blog hadden. Dit leek me altijd al leuk om het te gaan combineren met Instagram. Zo gezegd, zo gedaan!

Wikken en wegen

Veel twijfels gehad aan het begin om het echt te gaan doen. Om echt de stap te gaan zetten om dit te doen wat ik nu doe. Waarom ik twijfels had? Nou..  Zou mijn blog wel een succes worden? Vinden mensen het wel leuk om te lezen waar ik over blog? Ben ik wel interessant genoeg? Er zijn al zoveel bloggers, waarom ga ik dit doen? Maar toch heb ik alle twijfels aan de kant gezet en heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken. Dit wil ik al erg lang, dus waarom zou ik het niet gaan doen? Het gaat erom dat ik het leuk vindt om blogs te gaan typen, ook voor mezelf. Hoe leuk is het dat ik dit later allemaal terug kan gaan lezen? Hoe mooi is het dat een blog je de vrijheid geeft om te schrijven waar jij maar over wil schrijven en wat je bezig houdt in het leven.

 

Ik hoop met de blog jullie te gaan inspireren en te gaan amuseren op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Ik hoop natuurlijk dat jullie met veel plezier mijn blogs gaan lezen.

Dit was hem dan, mijn aller eerste blog is een feit! Wat zouden jullie graag willen lezen op mijn blog?

 

 

 

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *