The Body Shop White Musk Elements
Parfum

The Body Shop White Musk Elements

Eindelijk weer eens een blog over één van mijn favoriete merken en dat is natuurlijk The Body Shop! Oh wat houd ik toch van dit merk. Ik vind alles kloppend aan dit merk en eigenlijk ben ik ook nog nooit negatief geweest over een product van dit merk. Dus zoals gewoonlijk met The Body Shop heb ik weer hoge verwachtingen en ben ik erg benieuwd naar de nieuwe elementen van de white musk. Ik ga jullie hier meer over vertellen en mijn ervaringen hierover delen. Blijven jullie wel gezellig mee lezen?

White Musk Eau de Toilette

The Body Shop White Musk Elements

Kijk nou even naar het perspakketje wat ik heb ontvangen. Dit straalt toch ook echt The Body Shop uit? Daarom moest ik hier echt een foto van maken. Echt ontzettend mooi! De eerste parfum die je ziet is natuurlijk een hele bekende van The Body Shop, White Musk Eau de Toilette. Het is heel schamend dat ik dit nu schrijf, maar ik heb deze geur dus nog nooit getest.. Maar ik was wel heel blij toen ik deze geur opgestuurd kreeg met de 3 nieuwe varianten erbij om te layeren.. Maar nu loop ik iets te snel op de zaken vooruit. 

The Body Shop White Musk Elements

Laten we even bij de basis beginnen. Dit parfum bevat een mix van iconische white musk, een prachtige symfonie van sprankelende aldehyden, rustgevende jasmijn en het bekende cruelty-free musk. Deze Eau de Toilette is een geur met power die inspireert en prikkelt. 

Ik heb deze geur natuurlijk ook zonder de andere geuren gedragen, maar ik moest er wel erg aan wennen. Een white musk geur moet je wel van houden en ik kan me voorstellen dat niet iedereen hier fan van is. Zelf weet ik het eigenlijk niet zo goed. Soms ruik ik eraan en vind ik het heel lekker, maar soms heb ik ook momenten dat denk ik: nu even niet.. Voor dagelijks gebruik vind ik het sowieso geen fijne geur, maar ik vind de geur wel perfect voor mijn werk en daar gebruik ik deze dan ook voor! 

The Body Shop White Musk Elements

The Body Shop White Musk Elements

Voordat ik in ga op deze geuren begin ik even over parfum layeren. Hebben jullie daar wel eens van gehoord? Ik niet namelijk. Voor mij is dit echt iets nieuws. Ik heb er nog nooit aan gedacht om geuren met elkaar te mixen en matchen. Ik blijf het een raar idee vinden, maar nu ik dit heb ontvangen kon ik niet anders dan het testen. Parfum layeren houd in dat je meerdere geuren in één keer draagt over elkaar. Letterlijk: in laagjes opbouwen. Dit kan dus met verschillende parfums, maar ook met geurende lichaamsverzorging in combinatie met een parfum.

White Musk Radical Eau de Parfum | €15 – 15 ml

Dit is het gele flesje, links op de foto. De White Musk Radical heeft een cirtusgroene en aarde akkoorden. Ik zou de geur zelf omschrijven als een natuurlijke en frisse geur. Deze geur is fijn om te dragen op warmere dagen vind ik. Toch draag ik dit ook wel in de winter, maar mensen die gevoelig zijn voor geuren raad ik aan om deze op warmere dagen te gaan dragen. Deze geur heb ik nu al best vaak op gehad en ga ik zeker weten op maken. 

White Musk Lover Eau de Parfum | €15 – 15 ml

Dit is het roze flesje, midden op de foto. De White Musk Lover heeft een kruidige en kleurrijke akkoorden. Dit is een hele speelse en romantische geur vind ik. Daarom heet het geurtje natuurlijk ook ‘Lover’. De geur vind ik redelijk zacht en het heeft ook wel iets bloemigs. Normaal gesproken houd ik juist van zachte bloemige geuren, maar bij deze heb ik dat niet zo. Dit is mijn minst favoriete geur dan ook. Er zit een soort scherp randje aan en die geur spreekt me helaas niet zo aan. Heel jammer!

White Musk Free Eau de Parfum | €15 – 15 ml

En dit is de laatste op de foto, het blauwe flesje. De White Musk Free heeft een frisse en minerale noten. Deze geur is luchtig en erg fris. Deze kan je sowieso iedere dag dragen en ik denk dat de meeste mensen deze ook erg lekker vinden. Tenminste als je van een frisse geur houdt. Dit is echt mijn favoriet! Heerlijk is het om deze geur te dragen en ik krijg dan ook meerdere complimenten op het werk dat ik lekker ruik! Dit is een groot favoriet geworden!

Parfum layeren is zo toch een groot feest? Er is een wereld voor mij open gegaan dat dit bestaat. Hoe leuk is het dat je iedere dag zelf kan bepalen welke variatie je kiest. Dit is toch geweldig? Klik hier om de geuren te bestellen! 

Liefs,

Jessica

*Deze blogpost bevat gekregen producten

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen!

Hier vind je meer blogs over parfums.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *