Review: s.Oliver Feels Like Summer
Parfum

Review: s.Oliver Feels Like Summer

Toen ik dit pakketje binnenkreeg was ik echt ontzettend gelukkig, want ik heb voor het eerst parfum opgestuurd gekregen! Ik krijg best veel dingen opgestuurd, maar parfum nog nooit. Zelf heb ik echt iets met parfums, want ik wil alle parfums van de hele wereld en eigenlijk alleen al als het gaat om de flesjes. Sommige flesjes hebben echt prachtige vormgeving dus dat wil toch iedereen? Dus ik was ontzettend blij en ik kon niet wachten om te gaan beginnen met de review over s.Oliver Feels Like Summer.

Feels Like Summer

Terwijl ik dit aan het schrijven ben is het 26 graden buiten en daarom is het ook het geschikte moment om hier een review over te gaan schrijven, want de naam van de parfum zegt al genoeg toch? Deze geur is een limited edition van s.Oliver. Je kan de geur omschrijven als zachte geurende bloemen in een weelderige weide en een zoete, vrouwelijke geur die je doet verlangen naar de zon en de zomer. En hier ben ik het compleet mee eens, inderdaad zo ruikt de geur exact. Een geur waar ik blij van word! 

s.Oliver zegt dat dit de geur is van de zomer. Lees maar mee wat er in het persbericht staat: ‘Uitbundige en zonnige momenten gaan hand in hand in deze geur: s.Oliver Feels Like Summer opent met een fantastische frisse topnoot van bergamot, lotusbloesem en de lucht van de oceaan, waardoor onmiddellijk een geur wordt opgeroepen die doet terugdenken aan een zachte zomerbries. De vrouwelijke hartnoten van pioen, perzikbloesem en rozen ontwikkelen zich tot een florale harmonie die de drager meevoert naar een uitgestrekte weide vol bloemen voor een romantische picknick. Zachte basisnoten van sandelhout, ceder en muskus zorgen voor een geurervaring die je kan vergelijken met het genieten van en welverdiend ijsje als afsluiter van een mooie dag.’

Topnoten – Bergamot, lotusbloesem en de oceaan.

Hartnoten – Pioen, perzikbloesem en rozen.

Basisnoten – Sandelhout, ceder en muskus.

Voor iemand die niet zo bekend is met parfum en zo maar wat draagt, zou dit hierboven wel een hele zweverige uitleg zijn over de geur en dat is misschien ook wel zo, maar geloof me. Hoe het daar beschreven staat zo ruikt de geur dan ook echt. Heel bijzonder, maar ik kan het niet beter uitleggen. Daarvoor zou je toch echt zelf de geur moeten gaan ruiken.

Feels Like Summer verpakking

In het flesje zit 30 ml. Ik weet dat er veel mensen zijn die dat juist fijn vinden, maar ik heb liever de full size verpakkingen. Waarom? Omdat ik er van houd om lang met een geur te doen en ik over het algemeen de flesjes mooier vind als ze groter zijn. De verpakking is bijzonder te noemen, helaas kan je dat niet goed zien op mijn foto, maar het het is een soort halve flacon. Op het doosje en op de flacon zelf zie je witte perzikbloesems en die zorgen voor een speels zomerlicht. Waardoor je automatisch al zin hebt om deze geur te dragen als je de verpakking ziet.

Wat het ook extra leuk maakt aan deze geur is dat deze volledig vegan is. Hoe geweldig is dat? Ik vind het zo mooi dat steeds meer producten vegan worden en dat er geen dierlijke producten meer voor gebruikt hoeven te worden. 

Conclusie

Dit was dan de kort maar krachtige review over de s.Oliver Feels Like Summer geur. Ik vind het een hele fijne geur, heel aangenaam en goed draagbaar. Het is absoluut geen zware geur, maar een zoete frisse geur. Dit is ook een geur die je alleen wil dragen in de lente en zomer. In de winter zou ik zoiets ook echt niet dragen. Je betaald voor 30 ml €16,50 wat een hele mooie betaalbare prijs is voor deze mooie en fijne geur. Het is wel een eau de toilette dus als je hem in de ochtend op doet moet je later op de dag wel even weer bij sprayen, want de geur blijft niet de hele dag hangen. Dat is ook te verwachten met een eau de toilette geur. 

Als je het aandurft om iemand parfum cadeau te geven dan vind ik dit echt een aanrader om weg te geven, omdat ik denk dat iedereen deze geur wel lekker vindt en omdat die betaalbaar is. 

De s.Oliver Feels Like Summer eau de toilettes zijn vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde apotheken, warenhuizen en online op www.soliver.nl.

Liefs,

Jessica

*Deze blogpost bevat een gekregen product

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *