Ken jij DE Cadeaukaart al?
Overig

Ken jij DE Cadeaukaart al?

Als jullie dit lezen blaas ik over 2 dagen 25 kaarsjes uit. Ik word op 14 februari 25 jaar. Op die dag is het ook nog eens Valentijnsdag. Ik kreeg een tijdje geleden een heel leuk persbericht in mijn mailbox over een campagne met DE Cadeaukaart! Zelf had ik hier nog nooit van gehoord. De mail sprak me onmiddellijk aan, want wat erin stond was voor mij ontzettend herkenbaar. Ik wil jullie graag meer gaan vertellen over DE Cadeaukaart en wat ik hier natuurlijk zelf voor heb gekocht. Lezen jullie gezellig mee?

DE Cadeaukaart

Dit is DE Cadeaukaart

Dit stond er in het persbericht: ‘Ken je dat gevoel wanneer een vriend of familielid je met veel liefde een cadeau geeft, maar waar je eigenlijk helemáál niet bij mee bent? En dat je als boer met kiespijn dit cadeau in ontvangst neemt, terwijl je zou willen dat je kon weigeren? Met DE Cadeaukaart is het bijna onmogelijk om geen tof cadeau voor jezelf te kopen. No more fake smiles!’

Dit is voor mij heel herkenbaar. Ik vind het altijd lastig dat je cadeaus krijgt waar je eigenlijk niet blij mee bent of dat je het niet mooi vindt. Dat je dan met moeite kunt zeggen ‘dank je wel’ of ‘wat leuk zeg’.. Terwijl je diep van binnen denkt: ‘wat moet ik hier nou weer mee?’ Dat is verledentijd met DE Cadeaukaart. Als je DE Cadeaukaart krijgt dan kan je het gelijk besteden bij 5000 (online) winkels. Dit klinkt toch te gek?! Daarom was ik gelijk enthousiast!

DE Cadeaukaart kopen       Hier zie je DE Cadeaukaart

Je kan DE Cadeaukaart bestellen op https://decadeaukaart.nl/bestel/. Hier kan je kiezen tussen een digitale cadeaukaart of een fysieke cadeau kaart. Zelf vind ik persoonlijk een fysieke kaart leuker om te geven, omdat je dan echt iets geeft. Maar daar in tegen is een digitale kaart ook handig natuurlijk. Als je een keuze hebt gemaakt kan je kiezen wat voor bedrag je erop wil zetten. Minimaal een bedrag van €5,- en maximaal €150-. Dit is erg fijn dat je de ruimte hebt in een keuze van een bedrag. Dan kan je nog kiezen voor een thema. De ‘normale’ cadeaukaart om bijvoorbeeld gewoon iemand mee te verrassen die het bijvoorbeeld heeft verdiend of ‘DE Hiep Hiep Hoera Cadeaukaart’ dit zegt natuurlijk genoeg en is leuk om te geven als iemand jarig is! Op het einde kan je nog een persoonlijke boodschap toevoegen! Dan ben je klaar en heb je een perfect cadeautje om weg te geven. Misschien een leuke tip om aan je geliefde te geven voor Valentijnsdag.

Verkooppunten

In plaats van DE Cadeaukaart te bestellen online kan je de kaart ook kopen in de winkel. De kaart is te koop bij Primera, Jumbo, Lidl en ANWB.

DE Cadeaukaart besteden

Hier zie je DE Cadeaukaart

Als je naar https://decadeaukaart.nl/hoe-werkt-het/ gaat staat alles eigenlijk wel duidelijk aangegeven, maar ik ga het toch even met jullie doornemen. Je kan gelijk je saldo en geldigheid opvragen. Op de achterkant vind je jouw unieke kaartcode en de pincode. Op de fysieke kaart zit deze pincode achter een beschermlaagje welke je dient weg te krassen. Als je de kaartcode en pincode intypt op de website zie je direct je saldo en de verloopdatum. De kaart is 3 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Je hebt dus ruim de tijd om de kaart te besteden.

Je kan de kaart besteden in een winkel bij jou in de buurt. De kaart is te besteden bij meer dan 5.000 (online) winkels in heel Nederland of wissel DE Cadeaukaart in voor een Decathlon of Zalando Cadeau kaart. 

Maak een keuze uit het grote assoirtiment en betaal met je kaart of digitale gift. Wanneer je de digitale variant van DE Cadeaukaart hebt, dien je deze geprint mee te nemen om te gebruiken als betaalmiddel. Is het gekozen product goedkoper dan de saldo op je cadeaukaart? Dan blijft het resterende bedrag natuurlijk op je cadeaukaart staan!

Kaart-voor-kaart cadeaukaart

Bij bepaalde winkels en webshops werken met een kaart-voor-kaart cadeaukaart. Dat betekent dat je niet direct met DE Cadeaukaart kan betalen. Bij een Kaart-voorkaart cadeaukaart zet je DE Cadeaukaart om in een cadeaukaart van de desbetreffende winkel. Met die kaart kun je vervolgens betalen bij de gekozen winkel. Dit heb ik zelf namelijk ook gedaan. Ik heb dit gedaan bij de webshop van De Bijenkorf. Dit kan je heel makkelijk doen via de website van DE Cadeaukaart.

Zelf heb ik 2 cadeautjes voor mezelf gekocht met DE Cadeaukaart

Rituals of Karma set L gekocht voor mezelf met DE Cadeaukaart

Ik ben een groot fan van Rituals. Toen ik ging kijken waar ik DE Cadeaukaart kon gaan besteden zag ik gelijk dat Rituals er tussen stond. Ik vond het dan ook leuk om voor mezelf iets leuks te kopen voor mijn verjaardag over 2 dagen. Daarom heb ik een leuke cadeauset van Rituals gekozen. Dit is de Ritual of Karma cadeauset L. Ik heb het gekocht bij de Bijenkorf. Dit was heel gemakkelijk door de optie van kaart-voor-kaart te gebruiken. Je wisselt DE Cadeaukaart makkelijk in en je krijgt via de mail je Bijenkorf cadeaukaart. Van deze set komt in een andere blog nog een review online!

The Ritual of Holi set

Als tweede cadeautje voor mezelf heb ik gekozen voor een heel schattig cadeau setje van Rituals. Het gaat om The Ritual of Holi lijn. The Playful Small Treat. Ik had nog wat geld over op mijn kaart dus vond het leuk om nog een extra setje te kopen. Nu kan ik nog wel een tijdje vooruit onder de douche. Hier komt denk ik ook nog wel een review over online in een andere blog.

Conclusie

Ik vind dat ik mezelf goed heb verwend voor mijn 25e verjaardag, ontzettend blij ben ik met de producten van Rituals. Maar nog even over DE Cadeaukaart. Ik vind het een  leuk cadeau om dit aan iemand cadeau te geven. Je kan de kaart weggeven als kleinigheidje voor iemand, maar je kan er ook een groot cadeau van maken. Je kan namelijk zelf het bedrag kiezen! Doordat je de kaart overal kan besteden kan de gene waar je de kaart aan geeft altijd wel iets leuks uitzoeken. Je weet dan ook altijd zeker dat iedereen altijd blij is als je het cadeautje geeft aan een persoon. Je hebt dan nooit meer dat je bang hoeft te zijn dat iemand je cadeautje niet meer leuk vindt! Dit vind ik een leuke aanrader voor een verjaardag of natuurlijk voor Valentijnsdag wat er aan zit te komen! Dus bestel op https://decadeaukaart.nl/ jouw cadeaukaart en maak er iemand blij mee!

Wat is het stomste cadeau wat je ooit hebt gekregen?

Liefs,

Jessica

*Deze blogpost bevat een samenwerking met een gekregen product.

 

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *