Over mij

Welkom! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. 

Ik ben Jessica, ik ben 26 jaar oud en ik woon in de provincie Groningen. Ik woon samen met mijn lieve vriend Ben en samen hebben we 3 katten (2 Noorse Boskatten en 1 Europese Korthaar). Ze heten: Dobby, Ruby en Draco. En ik hoor jullie al denken, Dobby en Draco? Ja, ze zijn vernoemd naar personages uit de beroemde Harry Potter films (fangirl hier!). En natuurlijk niet vergeten onze 2 Grijze Roodstaartpapegaaien: Koko en Paulie.

Ik ben in het dagelijks leven verpleegkundige in een verpleeghuis. Ik ben ontzettend blij met mijn beroep als verpleegkundige, maar in mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om mijn inspiraties en meningen te delen met mensen vooral op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Ik ben daarom begonnen met Instagram (@jessicakok.nl) om dit te gaan delen. Na heel lang twijfelen heb ik toch besloten om mijn eigen blog te gaan starten. Ik heb ontzettend zin om hier mee aan de slag te gaan en jullie hopelijk te kunnen inspireren, amuseren of jullie te kunnen helpen met ontspannen door mijn blogs te gaan lezen.

Mijn blog is mijn hobby. Ik vind het heerlijk om blogs te typen en nieuwe producten te testen. Ik houd ook ontzettend van sport (lees: krachttraining en cardio, vooral hardlopen) en reizen. Ik probeer samen met Ben sowieso 2x per jaar op reis te gaan. In mijn vrije tijd mag ik graag Netflix series kijken, boeken lezen en spelletjes spelen op onze Nintendo Switch. Als de lente eraan komt dan krijg ik ook weer ontzettende kriebels om te gaan motorrijden op mijn Kawasaki ER-6F.

Zelf noem ik mijn blog een persoonlijke beauty-,fashion- en lifestyle blog. Naast beauty- en fashionartikelen kun je hier ook reisverslagen, krachttraining en hardloopblogs verwachten, maar ook gericht op voeding en supplementen. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje gaat nemen tussen mijn blogs en een reactie achterlaat! Ik schrijf met veel plezier voor mezelf, maar ook voor jullie. Hebben jullie tips of iets specifieks wat jullie graag willen lezen? Voel je vrij en stuur mij een berichtje.

Wilt u contact opnemen of heeft u interesse in een samenwerking? Bezoek dan mijn ‘samenwerken’ pagina of ‘contact’ pagina.

Liefs,

Jessica

 

Disclaimer:

De reviews op mijn blog jessicakok.nl zijn wel gebaseerd op een persoonlijke en het belangrijkste een eerlijke mening. Het kan dus zijn dat jij die dit leest een product heel fijn vindt, maar ik niet. Kan andersom ook. Het belangrijkste op mijn blog is mijn eerlijkheid over producten. Mensen die mij in het dagelijks leven kennen weten ook dat ik altijd eerlijk ben.