Hier zie je alle outfits in mijn outfits inspiratie met items van NA-KD
Outfit inspiraties

Outfit inspiratie #3 | NA-KD

Ik heb voor de derde keer alweer een outfit inspiratie voor jullie. Ik mocht in samenwerking met NA-KD 3 verschillende items uitzoeken. Hoe ontzettend leuk is dat? Zelf had ik nog nooit bij NA-KD besteld, maar ik zie het heel veel voorbij komen op Instagram bij andere influencers. Nu ben ik aan de beurt en mocht ik met ze gaan samenwerken. Ik heb aan het einde van deze blog een kortingscode voor jullie! Nieuwsgierig geworden naar mijn outfit inspiratie met items van NA-KD? Blijf dan lekker mee lezen.

Paarse crop top

Hier zie je de top van NAKD

Mijn allereerste item wat ik ga behandelen in mijn outfit inspiratie met items van NA-KD is deze bijzondere paarse crop top. Zoiets heb ik niet in de kast hangen en daarom wilde ik deze graag bestellen. Wat ik er zo bijzonder aan vindt is dat de voorkant vrij basic is met een colletje. De achterkant daarentegen is een stuk spannender. Je hebt een open rug! Ontzettend uitdagend aan deze top. Dit maakt het toch een heel leuk item? Je ziet nu ook dat ik op mijn bovenrug tatoeages heb en doordat ik mijn haar in een staart had die dag zie je mijn tatoeages en dat vind ik leuk. 

Ik heb ervoor gekozen om een lichte jeans eronder te dragen met witte sneakers. Ik hoor jullie nu denken: maar dat is toch veel te koud nu? Dat klopt. Dit is niet een outfit wat ik nu zou dragen, maar wel als wel richting de lente/zomer gaan. De witte sneakers maken het dan ook echt af vind ik. De lichte jeans in combinatie met de paarse kleur maakt het ook een rustige outfit vind ik, maar als je de outfit aan de achterkant bekijkt een stuk minder rustig. Heel speels vind ik dit! 

Sweaterdress

Sweaterdress van NA-KD

Deze sweaterdress zag en ik die moest ik gelijk hebben! In mijn vorige outfit inspiratie (die kan je hier kan lezen) had ik ook een sweaterdress gekocht. Dus in deze outfit inspiratie blog met items van NA-KD kan deze niet achterblijven! Ik houd persoonlijk niet van oversized, omdat mijn figuur dan helemaal wegvalt, maar toch wilde ik het wel eens proberen. Dit is zo goed bevallen dat ik de sweaterdress ook vaak draag. Daarom heb ik zonder twijfel nog 1 gekocht! 

De sweaterdress heeft een hoge warme col. Ontzettend lekker met dit weer. Door het stofje en de langere mouwen krijg ik ook gelijk een wintergevoel. Ik heb gekozen om een riem om mijn taille te doen zodat het iets meer accentueert. Wel gekozen voor een riem met een zilveren gesp omdat de rits die in de sweaterdress zit ook zilver is. Zonder riem zou ik dit niet dragen, want dan heb ik het gevoel dat ik een vuilniszak aan heb. Wel lekker voor een avondje op de bank als ik het zonder riem zou dragen, maar ik zou niet naar buiten gaan zonder riem. Verder heb ik een dikke panty eronder en gekozen voor Dr. Martens. Waarom? Daar had ik gewoon zin in en ik vind het leuk bij de look passen. 

Wikkeltop

Hier draag ik een wikkeltop van NAKD

Als laatste items koos ik voor een wikkeltop met een ribstofje. Met een ceintuur kan de wikkeltop vastknopen. Dit heb ik aan de achterkant gedaan. Het zou op zich ook wel kunnen aan de zijkant, maar dit vind ik niet zo mooi. Nadeel vind ik wel dat het een kort wikkeltopje is.. Ik draag er hier een hemd onder, maar doordat het een korte top is zie je dan ook het hemd eronder uitkomen. Snap je wat ik bedoel? Maar zonder hemd vind ik het wel erg uitdagend en dat hoeft van mij niet. Ik heb op de foto een highwaist jeans aan dus kon het net. Wat ik ook een nadeel vindt is dat het wikkeltopje wel goedkoop en dun aanvoelt. Toch zit de top wel heel fijn. 

Ik ben zelf een groot fan van zwart op zwart te dragen. Ik vind het altijd erg mooi voor mijn figuur. Zwart is toch altijd goed? Ik heb op de foto van mijn handen op mijn riem, maar als je goed kijkt kan je het nog zien, maar ik draag een bruine riem en daarom ook gekozen voor bruine schoenen. Verder vind ik het een hele basic outfit die elke dag wel kan. 

Kortingscode

Ik heb voor mijn lezers en volgers op Instagram een kortingscode: ‘jessicak20‘ met deze code krijgen jullie 20% korting op jullie bestelling op de website van NA-KD. Schiet wel op met bestellen, want de kortingscode is maar 48 uur geldig. De kortingscode is niet geldig op sale.

 

Outfit #1

Crop top – NA-KD

Jeans – Only

Schoenen – Nike

Armband – Pandora

Oorbellen – Buddha to buddha 

Outfit #2

Sweaterdress – NA-KD

Riem – Nikkie

Schoenen – Dr. Martens

Oorbellen – Buddha to Buddha

Outfit #3

Wikkeltop – NA-KD

Broek – Vero Moda

Riem – Only

Schoenen – Uggs

Oorbellen – Buddha to Buddha

Ketting – Zinzi

 

Welke outfit vinden jullie het leukst?

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat gekregen producten voor een samenwerking

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *