Beide outfits van Chiquelle
Outfit inspiraties

Outfit inspiratie #2 | Chiquelle

Ik mocht bij Chiquelle 2 nieuwe items uitzoeken. Hoe ontzettend leuk is dat? Ik was gelijk enthousiast toen ik die mail in mijn mailbox zag verschijnen. Ik vind beide outfits ook erg leuk geworden dus vandaar dat ik het niet kon laten om een nieuwe outfit inspiratie van Chiquelle te gaan maken voor jullie. Aan het einde van deze blog heb ik ook een leuke kortingscode voor jullie! Blijven jullie gezellig meelezen en kijken?

Sweater dress van Chiquelle outfit inspiratie

Sweater dress #1

Het is een trend, maar ik moet er enorm aan wennen, ‘oversized’. Ik heb eigenlijk niks in de kast hangen wat oversized is. Als ik oversized dingen draag dan valt mijn figuur helemaal weg en dat vind ik heel erg jammer. Maar als ik het zie bij andere mensen dan denk ik: wauw waarom staat het bij jullie zo mooi? Dus ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en ik koos op Chiquelle voor het eerst een oversized item. Dat is deze sweater dress. Toen ik hem aan deed en in de spiegel keek dacht ik echt: wat heb je nou weer besteld Jessica? Dit kan je echt niet hebben. Het past niet bij je.. Totdat ik dacht dat ik er wel een riem bij om kon doen zodat ik het toch een beetje kon gaan tailleren. Ik ben eigenlijk best tevreden hierover! Door de panty’s en mijn hoge sneakers vind ik het ook wel weer een stoere look. Wat ik wel echt ontzettend leuk vind zijn die ‘ballon mauwen’. De lengte van de sweater dress vind ik perfect, want ik vind het heel leuk dat je nog net mijn tatoeage kan zien. Ik ben niet heel groot, maar ik moest wel rekening houden met bukken, maar dat is over het algemeen altijd wel zo met jurkjes. Ik heb gekozen voor gouden sieraden, omdat ik om mijn taille mijn Gucci riem draag. Daarom vond ik het leuker om de look af te werken met gouden sieraden.

Crop top van Chiquelle outfit inspiratie

Crop top #2

Als tweede item koos ik voor deze licht blauwe crop top. Eigenlijk per ongeluk, want ik dacht dat dit een normaal aansluitend truitje was, maar toen de bestelling binnen kwam zag ik pas dat het een crop top was. Beetje koud voor deze tijd van het jaar, maar ach voor een foto is het nog niet zo erg. De look is sexy, maar door mijn witte sneakers en door de cut-out jeans wordt de look gelijk wat stoerder. Niet aan te raden om dit te gaan dragen in deze tijd van het jaar hoor, haha. Wel ontzettend leuk voor in de lente en begin zomer. Door de licht blauwe kleur krijg ik gelijk het gevoel van lente. Ik heb gekozen voor gouden sieraden van verschillende merken. Je zou dit ook kunnen combineren met zilveren sieraden, maar door mijn Gucci riem vond ik het leuker om alles af te werken met gouden sieraden. Zo zie je ook gelijk dat mijn Gucci riem ook als taille riem gedragen kan worden wat ik ook erg leuk vindt.

Ik heb voor mijn lezers en voor mijn volgers op Instagram een kortingscode: ‘HOLIDAY25’ is geldig voor 5 dagen. (niet geldig op beauty en sale)

 

Welke look vinden jullie het leukst van mijn outfit inspiratie van Chiquelle?

 

Outfit #1

Sweater dress – Chiquelle

Riem – Gucci

Horloge – Michael Kors

Panty’s – Action

Schoenen – Isabel Marant

Outfit #2

Crop top – Chiquelle

Riem – Gucci

Cut out jeans – Only

Sneakers – Nike

Horloge – Michael Kors

Oorbellen – Louis Vuitton 

Liefs,

Jessica

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *