Australian Bodycare Mondverzorging
Mondverzorging

Australian Bodycare Mondverzorging

Dit is niet mijn eerste review over producten van Australian Bodycare. Ik blijf steeds meer producten van ze testen en ik vind het heel leuk om hier dan ook steeds verschillende reviews over te schrijven. Moest aan het begin erg wennen aan het merk, maar inmiddels ben ik helemaal gewend hoor. Alleen nu totaal iets nieuws op mijn blog, want ik ga het nu een keer hebben over producten voor mondverzorging. Ik denk dat iedereen mondverzorging wel belangrijk vindt en ik vind het ook een belangrijk aspect omtrent beauty. Ik heb daarom de tandpasta en mondwater getest van Australian Bodycare. Blijven jullie mee lezen?

Australian Bodycare Tandpasta | €6,99 – 75 ml

Australian Bodycare Mondverzorging

Heb je last van bloedend tandvlees of andere tandvleesproblemen? Wil je je mondhygiëne versterken en een slechte adem voorkomen? Of wil je gewoon iets goeds doen voor je gebit en mondgezondheid? Australian Bodycare Tooth Paste met Tea Tree Olie is verkrijgbaar in twee varianten en kan gebruikt worden voor de dagelijks verzorging van je tanden en tandvlees, als je bijvoorbeeld last hebt van parodontitis, bloedend en pijnlijk tandvlees of als je problemen hebt met een slechte adem.

Deze variant de Fresh Mint heeft een frisse menthol smaak en beschermt je tandglazuur tegen cariërs en tandplak, en tegelijkertijd helpt de tandpasta tegen een slechte adem. Als je ’s ochtends je tanden poetst met Tooth Paste Fresh Mint, houd je je adem de hele dag heerlijk fris. Tandpasta met frisse munt bevat fluor, die je tanden, tandglazuur en tandvlees beschermt, zodat je problemen in je mond verminderd en helpt voorkomen. Silica draagt bij aan wittere tanden en zorgt voor een milde bescherming van je tandglazuur en het oppervlak van je tanden.

Toen ik deze tandpasta in de badkamer neerzette was Ben een beetje in paniek. Omdat er tea tree olie in zit. Dat heeft te maken met de geur, want de geur vinden wij beide niet aangenaam. Deze tandpasta ruikt wel naar tea tree olie. Je ruikt de frisse mint er wel doorheen, maar toch vind ik wel de tea tree olie overheersen. Daar waren wij niet zo blij mee. De eerste keer tandenpoetsen vond ik dan ook wel spannend, omdat ik bang was dat het echt heel vies zou zijn. Dit viel ons ontzettend mee, maar lekker kan ik het ook niet noemen. We hebben de hele tube inmiddels opgemaakt en uiteindelijk waren we eraan gewend en was het goed te doen hoor! Dus als je de geur van tea tree olie ook niet aangenaam vindt kan je deze tandpasta echt wel proberen hoor.

Australian Bodycare Mondverzorging

Wij hebben beide geen problemen met onze gebitten. Dus daar hebben wij deze tandpasta niet voor gebruikt en daar kan ik jullie ook niets over vertellen. Wij vonden de tandpasta prima. Alleen wij zouden de tandpasta niet opnieuw kopen en dat heeft toch wel te maken met de nasmaak. Je blijft toch ook wel een beetje tea tree proeven en dat is niet ons ding.

Australian Bodycare Mondspoelwater | €9,99 – 500 ml

Australian Bodycare Mondverzorging

Worstel jij met tandvleesproblemen, pijnlijk tandvlees of een slechte adem? Mondwater met Tea Tree Olie helpt om je bacterieflora in balans te brengen en zorgt voor een goede mondhygiëne. Mouth Wash verzorgt en verlicht pijnlijk en bloedend tandvlees en kan gebruikt worden voor de dagelijkse verzorging van je mond bij parodontitis en schimmelinfectie op je tong. Laat ook nog eens een fris en schoon gevoel achter in je mond. 

Tja, dit was best wel een dingetje voor ons. Een mondspoelwater met tea tree olie erin.. Je moet er maar van houden. Wij hebben nogmaals geen problemen met onze gebitten dus daarvoor heb ik dit niet getest. Wij hebben dit gewoon getest voor dagelijks gebruik. De hele fles is gelukkig op. Ik zeg gelukkig, omdat de smaak echt heel vies was, zelf gebruikte ik het alleen voor het slapen gaan, omdat ik het overdag niet durfde. Ik was bang dat mensen dan tea tree olie uit mijn mond zouden ruiken. Wat ik wel een pluspunt vond is dat mijn mond schoon aanvoelde. Dit heb ik namelijk niet altijd bij mondspoelwaters, maar wel bij deze! Alleen deze zou ik zelf niet weer kopen.. Ik vind de smaak toch echt te vies. 

Prijzen en verkrijgbaarheid

Australian Bodycare is te koop bij Etos, Kruidvat, Amazon, Bol.com, Trekpleister en op de website van Australian Bodycare zelf! De prijzen zie je boven de foto’s staan van de producten. 

__________________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

Volg je mij al op instagram? Klik hier om dat te doen.

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *