jessicakok.nl met de eyeliner
Make-up

Review: Too Faced Better Than Sex Eyeliner

Ik denk dat iedereen het merk Too Faced wel kent. Too Faced vind ik een heel fijn merk. Enorm voordeel van dit merk is dat ze dierproefvrij zijn! Ik was al een lange tijd opzoek naar een nieuwe eyeliner en toen kwam ik de Too Faced Better Than Sex Eyeliner per toeval tegen op de website van Douglas. Ik las er goede reviews over dus ik kon het natuurlijk niet laten om deze te bestellen. Voor de vrouwen onder ons die veel bezig zijn met make-up kennen vast wel de Too Faced Better Than Sex mascara. Deze heb ik zelf nog nooit gebruikt, maar daar lees ik ook veel goede dingen over. Dit is een eyeliner waar heel veel goede beloftes bij zitten, dus je zou denken dat dit een goede eyeliner is. Zijn jullie benieuwd wat ik er van vind? Lees dan gezellig mee.

Hier zie je de Too Faced Better Than Sex EyelinerAchterkant Too Faced Better Than Sex Eyeliner

Ik vind de verpakking heel mooi en een verleidelijke verpakking om daardoor het product te gaan kopen. Dat doet Too Faced altijd heel goed vind ik. Op de verpakking staat ook duidelijk beschreven wat het product beloofd:

  • waterproof
  • blijft 24 uur zitten
  • vervaagt niet
  • brokkelt niet af
  • blijft zitten bij wrijving
  • is intens zwart

Als je dit leest wordt iedereen toch enthousiast? Volgens mij zoekt iedereen een eyeliner met al deze punten. Tenminste, ik wel! Toen ik dit las werd ik nog nieuwsgieriger naar dit product. Alleen nu is wel de vraag: brengt de eyeliner ook makkelijk aan?

Buitenkant van Too Faced Better Than Sex Eyeliner

Als je de eyeliner uit de buitenste verpakking haalt dan zie je een roze/paarse omhulsel van de eyeliner. Ik vind het een schattige verpakking, maar het is verder niet heel bijzonder. De inhoud van de eyeliner is 0,6ml. Dat klinkt heel weinig, maar met de ervaring die ik heb met eyeliners is dit gemiddeld. Ik gebruik deze eyeliner nu ongeveer 3 maanden bijna elke dag en voor mijn gevoel is de eyeliner ook nog lang niet leeg. 

Het puntje van de eyeliner

Toen ik het dopje eraf ging halen werd ik heel blij. Het puntje is ontzettend dun en daar kan je een mooie dunne lijn mee zetten. Ook lijkt me dit heel fijn als je een keer een wat dikkere eyeliner wil zetten en lijkt me het dat de eyeliner makkelijk is op te bouwen. Verder is het geen bijzonder puntje, maar daar ben ik heel blij om. Ik hoef verder geen gekke dingen met het puntje. Het grote voordeel is wel dat het puntje niet snel uitdroogt! Daar baalt iedereen van als je eyeliner snel uitdroogt..

Swatchen van de eyeliner

Toen ik de swatches zag was ik gelijk onder de indruk. Op mijn hand lijken de lijnen inderdaad intens zwart. Ik moest hierna ook flink boenen om het eraf te krijgen dus waterproof is het zeker! Alleen ik heb in de loop van de tijd wel geleerd dat je niet alles kunt aflezen van swatches. Dit zegt niet altijd heel veel over hoe het product daadwerkelijk functioneert op mijn ooglid. Wat me dan wel opvalt is bij de bovenste swatch daar zie je wel iets mindere intens zwarte lijnen. Dus ik ben heel benieuwd hoe de eyeliner uitpakt op mijn ogen.

Hier zie je de eyeliner op mijn ogen

Hier zie je de Too Faced Better Than Sex Eyeliner op mijn ogen. Ik ben echt blij met het resultaat. De eyeliner blijft gedurende dag enorm goed zitten en zelf bij het wrijven bij mijn ogen zit de eyeliner nog goed op zijn plek. Eyeliner is inderdaad waterproof, want met zweten op mijn werk of met sporten heb ik geen problemen ervaren met de eyeliner. Hierboven beschreef ik dat is goed moest boenen om de eyeliner weg te halen van mijn hand, dat was ook zo. Ik heb nu andere waterproof make-up remover gebruikt en dan is de eyeliner juist makkelijk te verwijderen. Dat heeft Too Faced goed gedaan. Een waterproof eyeliner die écht waterproof is, maar toch makkelijk te verwijderen is. De intensiteit van de eyeliner verzwakt niet gedurende de dag.

Conclusie

De Too Faced Better Than Sex Eyeliner is een blijver! Ik heb eindelijk een goede eyeliner gevonden met alle eisen die ik heb aan een eyeliner. Waar ik extra blij van word is dat de eyeliner dierproefvrij is! Deze blijf ik zeker opnieuw kopen. Alleen.. er hangt wel een groot prijskaartje aan de eyeliner vind ik. De eyeliner kost €20,39,- bij de Douglas. Klik hier om de eyeliner te bestellen. Ik zou deze eyeliner iedereen aanraden! 

Gebruiken jullie altijd eyeliner?

Liefs,

Jessica

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *