Review: Pupa Milano Vamp! Mascara
Make-up

Review: Pupa Milano Vamp Mascara

Een merk waar ik al veel over heb gehoord, maar zelf nog nooit heb getest. Daar is nu verandering in gekomen, want ik heb verschillende producten opgestuurd gekregen van dit merk. Als eerste was ik gelijk benieuwd naar deze beroemde mascara. Ik heb altijd problemen met mascara’s. Ik heb hele korte en stijve wimpers. En zelf vind ik het mooi om lange volle wimpers te krijgen met een mooie krul. Helaas bestaat er tot nu toe maar 1 goede mascara voor mij en daar heb ik al eerder een review over geschreven. Verder heb ik nog nooit een mascara gehad die voor mijn wimpers werkt, erg hè? Maar de aanhouder wint zeggen ze altijd, dus daarom heb ik deze mascara getest voor jullie. Zijn jullie klaar voor mijn review over de Pupa Milano Vamp Mascara? Blijf dan lekker mee lezen.

Pupa Vamp! Mascara

Review: Pupa Milano Vamp! Mascara

Als je het merk kent zie je gelijk dat het een hele bekende verpakking is van Pupa Milano. Het fijne vind ik dat er nog een extra doosje om de mascara zit zodat je eigenlijk weet dat de mascara nog niet open is geweest. Ik vind dit ontzettend belangrijk, want het idee dat iemand make-up heeft getest en daarna weer terug legt en dat ik het dan weer koop vind ik echt een walgelijk idee. Hygiëne is met make-up voor mij heel belangrijk. Toen ik de mascara binnen kreeg maakte ik me gelijk al zorgen, want het is geen waterproof mascara. Helaas heb ik nog nooit een mascara gehad die niet waterproof is en die voor mijn wimper werkt, maar toch wilde ik de mascara heel graag testen! Sowieso, want kijk nou.. Qua uiterlijk is het toch een prachtige mascara?

Review: Pupa Milano Vamp! Mascara

En nu eigenlijk het belangrijkste van de mascara, het borsteltje. Hier op de foto kan je duidelijk het borsteltje zien. Voor iedereen lijkt me dit toch wel het belangrijkste onderdeel, want als een borsteltje niet fijn werkt of niet geschikt is voor jouw wimpers dan wordt het al niks.. Dan kan de formule goed zijn, maar dat gaat helaas niet werken. Wat ik zelf jammer vind is dat het geen borstel is met siliconen haartjes, want dat werkt het beste voor mijn wimpers en ook dat het een vrij dun borsteltje is. Ik weet dat er mensen zijn die daar juist heel blij van worden, omdat je dan minder knoeit. Maar zo werkt dat niet bij mijn wimpers helaas.. Ik ben eigenlijk altijd opzoek naar een mascara met een dikke borstel met siliconen haren. Maar ik kan me voorstellen dat dit voor veel mensen een groot favoriet is qua borsteltjes!

Mijn beoordeling

Review: Pupa Milano Vamp! Mascara

Hier zie je de mascara op mijn ogen. Ik moet zeggen het is zeker niet vreselijk, want dat had ik eigenlijk wel verwacht op mijn wimpers. Alleen dit is niet het effect wat ik wil hebben en dat vind ik dan wel weer jammer. Dus dit is geen mascara voor mij om te gaan gebruiken. Ik ga deze mascara voorlopig gebruiken voor mijn onder wimpers. Ik denk dat als je makkelijke wimpers hebt dat deze mascara perfect voor jou is! Goed om te weten is dat deze mascara wel heel makkelijk aanbrengt en dat is voor mij een must. Op deze foto heb ik 3 lagen aangebracht. Niet iedereen vindt dat mooi, maar ik houd van aanwezige wimpers. 

De populariteit is hoog voor deze mascara en ergens begrijp ik dat, maar voor mijn wimpers helaas niet.. Interesse in deze mascara? Bij geselecteerde drogisten is Pupa Milano te koop en op de website van Pupa Milano zelf natuurlijk. Mooi om erbij te vertellen is dat Pupa Milano een dierproefvrij merk is!

Hebben jullie wel eens mascara gebruikt van Pupa Milano?

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat een gekregen product

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *