Review: Gosh X-Ceptional Wear Foundation
Make-up

Review: Gosh X-Ceptional Wear Foundation

Ik heb nog nooit een blog geschreven over een foundation, maar wel al over een primer. Zover ik weet is dit al echt een hele oude foundation en is die al super lang te koop. Ik heb zelf geen ervaring met het merk Gosh. Ik heb 5 verschillende producten opgestuurd gekregen om de producten te gaan testen en ik begin bij de foundation van Gosh. Toen ik de verpakking zag viel gelijk mij de bovenkant op en daar staat beschreven: ’14 sand’. Toen dacht ik al: ‘deze gaat te donker zijn voor mij..’ Maar ik heb de foundation wel getest voor jullie. Dus zijn jullie alsnog benieuwd naar mijn review Gosh X-Cepitonal Wear Foundation? Blijf dan gezellig mee lezen.

Gosh X-Ceptional Wear Foundation

Review: Gosh X-Ceptional Wear Foundation

Ik was wel heel nieuwsgierig, want zelf gebruik ik altijd een vrij prijzige foundation. Nooit gebruik ik een goedkopere foundation, maar ik was wel heel benieuwd. Zelf vind ik een full coverage dekking het mooist. Dat je helemaal geen plekjes en oneffenheden meer ziet. Ik las wel bij andere reviews dat dit best een natuurlijke foundation is, maar wel goed op te bouwen is. Dus ik ben hiermee aan de slag gegaan. 

De kleur

Hierboven op de foto zie je al dat de foundation echt veel te donker voor mij is helaas, maar dat zegt niet altijd wat hoor. Het kan zo zijn dat de swatch op je arm weer anders lijkt dan als je de foundation op je gezicht aanbrengt. Normaal gesproken als ik nieuwe foundation koop dan test ik het in de winkel. Ik ga dan zonder foundation naar de winkel toe en laat me daar opmaken zodat ik de kleur goed kan zien. Dus online een foundation bestellen zou ik niemand aanraden (tenzij je de foundation al vaker hebt gehad), maar omdat ik mocht uitzoeken had ik verder geen keus en ben ik al heel dankbaar dat ik iets van dit merk mocht gaan uitzoeken.

De verpakking vind ik er prima uitzien. Mooi zwart en verder geen bijzonderheden. Het is wel een heel hygiënisch product, omdat aan de onderkant een tuitje zit en als je in de verpakking knijpt komt er product uit. Het fijne ervan is dat het een soort doseer tuitje is en dat je nooit teveel in 1x op de hand kan doen. Zo is het een goed en zuinig product en daar houd ik van. 

Hierboven op de foto draag ik de foundation en waar ik al bang voor was is gebeurd. De foundation is veel te donker voor mij en kan ik helaas niet gaan dragen. Ik heb mijn hand erbij gedaan op de foto, want ik ben best bleek van mezelf dus nu kan je duidelijk het kleur verschil zien. Na 1 laagje was de foundation totaal niet dekkend. Maar de foundation is dus inderdaad erg goed op te bouwen en ik heb gekozen voor 2 laagjes en plaatselijk wat concealer aan te brengen. Als ik zo naar de foto kijk vind ik wel dat de foundation mooi zit en geen ‘cakey effect’ heeft want dat vind ik heel lelijk namelijk. Na 8 uur zat mijn foundation nog erg mooi. Je kon wel zien dat de foundation al wat langer zat, maar het werd absoluut niet lelijk.

Ik heb een droge tot normale huid, maar op dit moment een droge huid. Vaak gaat een foundation dan de droge plekken accentueren, maar dat doet deze foundation totaal niet! Je ziet dan ook echt geen ophopingen van de foundation. Daarom zou ik deze foundation wel echt aanraden voor mensen met een droge huid. De foundation vind ik erg geschikt voor dagelijks gebruik, omdat hij mooi natuurlijk is en niet te dekkend dus kan dit wel voor elke dag. Ik zou zelf ook een enorme dekkende foundation overdag dragen, want ik houd daar ontzettend van. Maar ik begrijp dat er ook mensen zijn die daar niet altijd enorm van houden en die dat liever dragen alleen naar feestjes.

Conclusie

Al met al ben ik wel heel tevreden over deze foundation en zou ik hem graag willen in een goede kleur. Ik ben dus positief over mijn review over de Gosh X-Cepitonal Wear Foundation! De foundation kan je bestellen op de website van ANVY. De foundation kost normaal gesproken €13,00, maar op dit moment is er een leuke aanbieding op de website van ANVY. Je kan nu voor maar €2,00 verschillende testers proberen van het merk Gosh. Bijna allemaal fullsize producten! Dus als je wat wil proberen is het nu je kans! 

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat een gekregen product

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *