Review: Gosh My Favorite Mascara
Make-up

Review: Gosh My Favourite Mascara

Dit is mijn tweede review over een Gosh product. Ik heb een aantal producten ontvangen en die ga ik allemaal reviewen, maar ik heb nu besloten om de mascara te gaan reviewen. Als jullie mijn blogs al langer volgen dan weten jullie dat ik problemen heb met mascara’s, want geen enkele mascara lijkt te werken voor mijn vreselijke wimpers. Er is maar 1 tot nu toe die ik in mijn leven heb getest die écht goed werkt. Maar ik blijf positief en blijf opzoek gaan naar de juiste mascara voor mijn wimpers. Maar deze nieuwe review gaat dus over een mascara van Gosh. Een merk wat voor mijn gevoel lang weg is geweest, maar nu weer een beetje begint terug te komen. Zijn jullie net zo benieuwd als ik? Lees dan mee met mijn nieuwe review over Gosh My Favourite Mascara.

Gosh My Favourite Mascara

Review: Gosh My Favourite Mascara

Ik ga gelijk maar het belangrijkste met jullie doornemen en dat is het borsteltje. Toen ik het borsteltje voor het eerst uit de verpakking ging halen toen werd ik helaas niet blij. Ik heb verschillende mascara’s getest met zulke standaard borsteltjes en dat is het helaas niet voor mij. Het is een vrij dun borsteltje, naar mijn idee een standaard dikte en grootte. De haartjes zijn van plastic en niet van siliconen en dat vind ik zelf ook jammer. Mascara’s brengen voor mij fijner aan met een siliconen borsteltje. Dus voor mij persoonlijk viel dit al gelijk tegen!

De formule vind ik aan de droge kant, maar op zich heb ik daar verder nooit problemen mee. Het brengt wel minder fijn aan dan met een formule die niet droog is. Alleen mijn ervaring is wel dat als je een droge formule hebt dat de wimpers vaak wel langer mooi op hun plek blijven zitten. Wel een voordeel is dat de mascara niet klontert en dat had ik stiekem wel verwacht door de droge formule, maar dat is echt niet het geval! Er komt dan ook de perfecte hoeveelheid mascara vanaf en niet te veel. Dat vind ik ook een groot plus punt!

Mijn beoordeling en conclusie

Review: Gosh My Favourite Mascara

Wat er aan de hand is met mijn haar op deze foto, geen idee. Niet mooi, maar we kijken even naar de wimpers. Ik vind mijn wimpers helaas niet mooi en dat had ik stiekem wel al verwacht. Mijn wimpers staan recht vooruit en ze lijken heel kort. Mijn wimpers zijn ook kort van zichzelf, maar door mascara wil ik ze juist overdreven lang en mooi hebben. Helaas is dit niet gelukt met deze mascara en dat vind ik heel jammer. Wat ik wel mooi vind is dat mijn wimpers goed zwart zijn en dat is voor mij belangrijk, want ik heb lichte wimpers van mezelf en dat vind ik niet mooi. Zwarte wimpers laten mijn ogen meer spreken. 

Dus nee.. Deze mascara is voor mijn geen blijvertje. Je kan deze mascara bestellen op de website van ANVY. De mascara vind ik nog best prijzig, want hij kost €17,99. Koop je niet zomaar even om het product te testen natuurlijk, maar wie weet ben jij fan van een normaal borsteltje en van plastic haartjes dan kan je het altijd proberen!

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat een gekregen product. 

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen!

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *