Make-up

Review: Essence ‘What The Fake’ Plumping Lip Filler

Al eerder heb ik een review geschreven over een nieuw product van Essence. Ik ben verrast hoe goed dit merk is geworden, want ‘vroeger’ vond ik dat echt niet zo. Maar ik begin het steeds weer vaker te gebruiken. Dit product is tegenwoordig ontzettend populair, want iedereen wil toch volle lippen? Vroeger vonden mensen het juist niet mooi volle lippen, maar nu is het helemaal een hype. Mensen laten ook vaak hun lippen opspuiten, maar met dit product moeten je lippen voller gaan lijken. Dit leek me interessant, want ik heb er veel over gehoord, maar zelf nog nooit getest. Lezen jullie mee met mijn review over de Essence ‘What The Fake’ Plumping Lip Filler?

Plumping Lip Filler

Review: Essence 'What The Fake!' Plumping Lip Filler Essence

Even voor de mensen wie eigenlijk niet weten wat dit product nou precies inhoudt. Een Lip ‘plumper’ is een soort lipgloss die je lippen voller laten lijken. Er zit vaak iets van mint in het product waardoor je lippen op een aangename manier iets gaan opzwellen.

Boven op de foto zie je ook dat de verpakking lijkt op een lipgloss en dat de applicator ook hetzelfde is van een lipgloss. Wat ik heel fijn vind is dat de applicator echt heel zacht is. Ik heb ook wel eens lipgloss producten gehad dat de applicator totaal niet aangenaam was en erg hard aanvoelde, vooral bij goedkopere merken, maar dat is hier echt niet het geval!

En wat ik er nog echt even over kwijt wil is dat ik de verpakking heerlijk ‘girly’ vind. Erg mooi met die lichtroze en donkerroze tinten. De verpakking maakt mij namelijk al erg vrolijk.

Mijn ervaring

Ik heb de lip ‘plumper’ nu een aantal keren gebruikt, maar de eerste keer had ik echt geen idee wat ik kon verwachten. Ik vind het zelf niet mooi om een doorzichtige gloss te gebruiken op mijn lippen en daarom heb ik ervoor gekozen om het over een matte lipstick heen te brengen. Dit effect vind ik dan mooier. Tijdens het aanbrengen voelde ik het al licht tintelen op mijn lippen. Zeker geen vervelend gevoel, maar je moet er wel even aan wennen. Dit duurde ongeveer 2 minuten dat ik dat gevoel had. Na 5 minuten keek ik in de spiegel en leken mijn lippen wel wat voller, maar of dat nou echt zo was? Ik weet het niet zo goed. Ik heb daarom geen foto’s toegevoegd aan mijn blog hierover, omdat het niet te zien was op de foto vond ik. Ben heb ik ook nog gevraagd en die wist het ook niet zo goed.

Of ik het een goed product vind? Ergens wel, ergens niet. Het voelt wel prettig aan op de lippen, heel verzorgend. Dat komt doordat er hyaluronzuur bevat en ook nog eens vitamine C, wat dus verzorgend is voor de lippen. Alleen ik houd persoonlijk niet zo van lipgloss dus dat maakt het dat ik het ergens niet zo goed product vind, want het product blijft prima zitten zolang je maar niet gaat eten of drinken en dat vind ik een nadeel. Ik vind het prettig dat ik een lip product op doe en me daarna er geen zorgen over hoef te maken. Mijn review over de Essence ‘What The Fake’ Plumping Lip Filler is dan best wel positief.

De lip ‘plumper’ kost €2,99. Voor dat geld vind ik wel dat je het toch even moet gaan proberen om te kijken wat het effect is bij jou. Je kan het product kopen bij de Kruidvat of hier bestellen. Wat nog leuk is om te vertellen is dat Essence dierproefvrij is en vegan!

 

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat een gekregen product

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *