Review: Essence I Love Extreme Limited Crazy Volume Mascara
Make-up

Review: Essence I Love Extreme Limited Crazy Volume Mascara

Daar ben ik alweer met een mascara review. Ik heb de laatste tijd namelijk veel mascara’s opgestuurd gekregen en ik wil ze natuurlijk allemaal gaan reviewen! Deze keer gaat het over een mascara van Essence. Zelf heb ik eigenlijk nog nooit een mascara gebruikt van Essence. Als jullie mijn vorige reviews hebben gelezen over mascara’s dan weten jullie dat ik eigenlijk nooit enthousiast ben over een mascara, omdat ik zelf hele moeilijke wimpers heb. Alleen.. Ik geef niet op! Er kom vanzelf nog een mascara op mijn pad die mij erg goed bevalt. Tot nu toe is er maar 1 mascara die mij goed bevalt en dat is deze. En nu heb ik een tijdje deze getest. Nieuwsgierig of ik eindelijk weer een goede mascara heb ontdekt? Blijf dan mee lezen met mijn nieuwe review over de Essence I Love Extreme Limited Crazy Volume Mascara.

Essence I Love Extreme Limited Crazy Volume Mascara

Review: Essence I Love Extreme Limited Crazy Volume Mascara

Ik denk dat iedereen het merk Essence wel kent. Ik heb hier dan ook al meerdere producten van mogen ontvangen en heb ik ook al gereviewd op mijn blog. Wat ik altijd wel jammer vind aan de mascara’s van Essence is dat er eigenlijk nooit een extra doosje om de verpakking zit en dat vind ik wel fijner. Ik ben altijd bang dat mensen het dan al geprobeerd hebben en bij dat idee krijg ik echt de kriebels.. Verder vind ik de verpakking mooi en vooral door de rosé kleurige huls. Wat jullie misschien ook al hadden gezien is dat dit een limited edition is!

Als jullie mijn vorige reviews hebben gelezen over mascara’s dan weten jullie dat ik er altijd problemen mee heb. Wat voor mij altijd een must is, is dat een mascara waterproof is en dat is deze helaas niet. Eigenlijk komt dat omdat de enige mascara die mij goed bevalt is waterproof dus daarom denk ik automatisch dat mascara’s die niet waterproof zijn ook niet geschikt zijn voor mijn wimpers. Maar goed, ik blijf allerlei verschillende mascara’s testen zodat ik er uiteindelijk achter ga komen of dit klopt of niet.

Review: Essence I Love Extreme Limited Crazy Volume Mascara

We gaan het gelijk hebben over het belangrijkste van de mascara, het borsteltje. Geen grap, maar ik schrok gewoon toen ik de allereerste keer deze mascara open maakte, want wat een mega grote borstel! Dit had ik niet zien aankomen. Mijn ervaring is dat bij mij grote borstels altijd goed werken met siliconen haartjes en dat heeft deze borstel allebei! Dus daar werd ik al blij van. Alleen deze is wel extreem groot en dat is wel lastiger met aanbrengen, want je krijgt dan wel sneller dat je gaat knoeien. Sowieso ben ik geen natuurtalent om mascara netjes aan te brengen dus mij maakt het eigenlijk niet zoveel uit, omdat ik altijd knoei. Maar ik kan me voorstellen dat veel mensen bij dit borsteltje al denken van ‘laat maar’.. Je moet hier wel goed mee overweg kunnen.

Mijn beoordeling

Review: Essence I Love Extreme Limited Crazy Volume Mascara

Wat ik stiekem al had verwacht is ook zo.. Deze mascara is het absoluut niet voor mij.. Mijn wimpers krijgen wel lengte en volume, maar mijn wimpers gaan er heel erg van naar beneden staan en dat vind ik bij mij echt niet mooi. Ik krijg er ook ontzettende hang ogen van. Terwijl ik juist grote ogen wil hebben. Dus helaas is het Essence dit keer niet gelukt bij mij. 

Ik heb zelf hele korte en stijve wimpers, maar als jij misschien het tegenovergestelde hebt dan zou deze mascara wellicht wel iets voor jou kunnen zijn? Ik heb 3 laagjes aangebracht van de mascara, want dit vind ik zelf altijd mooi, want ik houd er van als wimpers duidelijk aanwezig zijn, want dat laten mijn ogen dan mooi naar buiten komen. 

Deze mascara is limited edition dus ik durf niet te zeggen dat deze nog te koop is, maar als je hem nog kunt scoren dan kan dat bij verschillende drogisten, zoals Kruidvat. Het gebeurt dan wel eens dat er dan limitied editions in een opruimbak liggen voor 50% korting en dat is extra leuk natuurlijk!

De mascara is te koop voor €2,89. Dus voor dat geld zou je hem altijd kunnen proberen natuurlijk! 

Gebruiken jullie vaak mascara’s van Essence?

Liefs, Jessica

* Deze blogpost bevat een gekregen product

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *