Review: Deborah Milano 24 Ore Instant Maxi Volume Mascara
Make-up

Review: Deborah Milano 24 Ore Instant Maxi Volume Mascara

Vandaag een review over het merk Deborah Milano. Zelf had ik wel al eens van het merk gehoord, want ik hoor er altijd goede verhalen over. De mascara’s van dit merk moeten heel goed zijn. Ik heb namelijk een pakketje ontvangen van Beautytasting en daar zat deze mascara in. Als jullie mijn blogs al langer lezen dan weten jullie dat ik altijd problemen heb met een goede mascara, omdat ik echt hele lastige wimpers heb. Er is maar 1 mascara die voor mij werkt en dat is deze. Maar ik geef niet op en ik blijf mascara’s testen, maar ik had hier wel hoge verwachtingen van doordat ik er eigenlijk alleen maar positieve verhalen over hoorde. Benieuwd of deze mascara ook zo goed is op mijn wimpers? Blijf dan lekker mee lezen met mijn nieuwe review over Deborah Milano 24 Ore Instant Maxi Volume Mascara.

Deborah Milano 24 Ore Instant Maxi Volume Mascara

Review: Deborah Milano 24 Ore Instant Maxi Volume Mascara

Als ik het moet geloven dan moet je van deze mascara flinke volume wimpers krijgen zonder dat je heel veel laagjes over elkaar heen moet brengen. Dat is namelijk wel iets wat ik in een mascara zoek, maar ik denk dat veel mensen dat zoeken. Volgens Deborah Milano zorgt deze mascara onmiddellijk voor heel veel volume vanaf de wimperaanzet. Het is namelijk getest onder een aantal vrouwen en zij merkten allemaal een volume effect na één laagje. Dus ik krijg hoop! De mascara is verrijkt met ultralichte, fijne vezels om wimpers direct volume, krul en lengte te geven. De textuur van de mascara zou er voor moeten zorgen dat de wimpers een intens zwarte kleur hebben die lang aanhoud zonder dat het vlekken geeft of begint te klonteren.

Jullie begrijpen vast dat als jullie dit lezen dat ik hier heel veel hoop door krijg? Ik denk dat iedereen dat heeft die dit leest, maar ik ben niet gelijk enthousiast, want ik moet de mascara eerst maar eens even goed testen en dat heb ik zeker weten gedaan.

Review: Deborah Milano 24 Ore Instant Maxi Volume Mascara

Hier even een foto dichtbij van het borsteltje, want dat vind ik altijd het belangrijkste bij een mascara. Het eerste wat mij opvalt is dat het een groot borsteltje is en dat is voor mij heel positief! De mascara die voor mij goed werkt heeft ook een grote borstel. Alleen de haartjes zijn niet zo geschikt voor mijn wimpers, want ik ben korte siliconen haartjes nodig en dat zie je hier helaas niet. Het borsteltje heeft een vorm van een soort pion? Als ik dit zo goed omschrijf? 

Mijn beoordeling

Review: Deborah Milano 24 Ore Instant Maxi Volume Mascara

Ik was er in eerste instantie heel bang voor dat door de verpakking en door het borsteltje dat er veel product zou mee komen, maar dit was gelukkig niet het geval, want dan krijg je heel snel klonten in je wimpers en dat wil niemand natuurlijk. Zoals je hierboven op de foto ziet doet het echt weer niks met mijn wimpers. Ik zie heb verschillende reviews gelezen en dan zie ik foto’s van mensen dat het net lijkt alsof ze super mooie nep wimpers op hebben en als je dan mijn wimpers weer ziet.. Bij mij is dat dus echt niet het geval. Helaas ben ik dus niet tevreden over de mascara, maar wat ik al eerder zei: dat ligt dan wel weer aan mijn wimpers. Mijn wimpers lijken wel iets gelift, maar ze staan veel te veel vooruit en dat vind ik echt niet mooi. Bij mij heb je totaal geen nepwimpers effect. En hier heb ik zelfs 3 laagjes voor aangebracht! Dus helaas.. weer geen mascara gevonden die geschikt is voor mijn wimpers..

Mocht je wel interesse hebben in deze mascara dan kan je de mascara hier bestellen op de website van Beautytasting. Met de code ‘JESSICAKOK20’ krijgen jullie 20% korting op de website van Beautytasting! Let op: dit is dus niet alleen geldig op de mascara, maar op de hele website! Bij elke bestelling krijgen jullie 3 gratis samples en bij een besteding vanaf €50 krijgen jullie een gratis cadeautje!

Gebruiken jullie mascara van Deborah Milano?

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat een samenwerking met een gekregen product

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *