Review: Artistry Studio Los Angeles Edition Lights, Camera Lip Oil Gloss
Make-up

Review: Artistry Studio Los Angeles Edition Lights, Camera Lip Oil Gloss

Daar ben ik alweer met een nieuwe review over een product van Artistry Studio. Ik heb kort geleden namelijk ook al een andere review geschreven over een product van dit merk. Natuurlijk kan deze dan ook niet achterblijven. Ik heb van de nieuwe limited edition lijn een Lip Oil Gloss gekregen. De verpakking sprak me gelijk aan door de groene kleur die je heel duidelijk ziet. Krijg je er ook groene lippen van? Nieuwsgierig wat ik hiervan vind? Blijf dan mee lezen met mijn nieuwe review over de Artistry Studio Los Angeles Edition Lights, Camera Lip Oil Gloss.

Lip Oil Gloss

Review: Artistry Studio Los Angeles Edition Lights, Camera Lip Oil Gloss

‘Straal met de Lights, Camera Lip Oil Gloss en geef je lippen een chique en hydraterende finish. Perfect voor natuurlijke, sensuele lippen met een glanzende gloed.’

Deze lip oil gloss heeft een lichte gel-olie-formule die de lippen verzorgt zonder dat de lippen plakkerig aanvoelen. De lipgloss heeft een lichte zoete zomerse kokos geur. De lipgloss heeft een fijne zachte spons achtige applicator die er wel anders uit ziet dan dat je bent gewend van een lipgloss. Toen ik het zag wist ik niet zo goed wat ik ervan moest vinden. De applicator is namelijk best wel breed. Zoals ik al vertelde zie je een zeegroene kleur in de huls, maar als je het product aanbrengt op je lippen is de kleur kristalhelder en niet zeegroen. Wat ik fijn vind aan de lipgloss is dat het echt aanvoelt als een balsem en dat vind ik prettig nu we mondkapjes moeten dragen. Dus dan heb je niet dat het af geeft aan je mondkapje. Er zijn trouwens 2 kleuren. Ik heb Pacific Wave gekregen. Ze hebben ook nog de keur Pacific Coral. 

Mijn ervaring

Review: Artistry Studio Los Angeles Edition Lights, Camera Lip Oil Gloss

Hierboven zie je dat ik de Lip Gloss Oil draag. Inderdaad kristalhelder op de lippen, maar ik zou dit zelf niet zo gaan dragen. Dit heb ik gedaan voor jullie zodat jullie duidelijk kunnen zien hoe het staat op mijn lippen. Zelf ben ik hier niet zo van om dit te dragen. Ik zou dit over een matte lipstick heen doen om dan shine te creëren. Wel vind ik de substantie fijn op mijn lippen voelen, omdat ik merk dat het erg verzorgend aanvoelt. Dat is echt wel heel anders bij een standaard lipgloss hoor. 

Toch als ik zo naar mezelf kijk vind ik het niet lelijk staan. Het staat wel heel natuurlijk en heel verzorgend. Als je daar van houdt dan vind ik wel dat je deze lipgloss moet gaan overwegen. Wat ik wel ideaal vind is dat als je deze lip oil gloss draagt dat je dan geen last hebt dat het afgeeft aan je mondkapje. Wat je normaal wel hebt met lipsticks. 

Maar wat echt een enorm pluspunt aan dit product is dat het heerlijk ruikt bij het aanbrengen. Als je van een kokosgeur houdt dan is dit zeker een product wat je heel lekker vindt ruiken! 

Je kan de Lip Gloss Oil bestellen voor €23,78. Dit vind ik wel erg prijzig voor een lipgloss. Ook al is het wel anders dan een gewone lipgloss. Ik blijf het wel veel geld vinden en dat vind ik het product dan niet waard, maar dat kom misschien ook omdat ik niet echt fan ben van een lipgloss. Mocht je toch wel interesse hebben dan kan je hier de Lip Oil Gloss bestellen. Uiteindelijk ben ik niet heel negatief over mijn review over de  Artistry Studio Los Angeles Edition Lights, Camera Lip Oil Gloss, maar ook niet razend enthousiast. 

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat een gekregen product

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *