Review: Artistry Studio Los Angeles Edition Lights, Camera Face Stick
Make-up

Review: Artistry Studio Los Angeles Edition Lights, Camera Face Stick

Een tijdje geleden heb ik al kennis gemaakt met de producten van Artistry Studio en even later kreeg ik nogmaals 3 nieuwe producten opgestuurd van een nieuwe limited edition lijn van Artistry Studio. Ik was gelijk enthousiast en ik ben heel benieuwd naar de nieuwe producten. Ik begin bij het product waar ik gelijk nieuwsgierig naar was. Een nieuwe highlighter stick. Zelf heb ik nog nooit een highlighter stick gebruikt en ook nog nooit een creamy hightlighter. Ik gebruik zelf altijd een poeder hightlighter. Benieuwd wat ik hiervan vind? Lees dan mee met mijn review over de Artistry Studio Los Angeles Edition Lights, Camera Face Stick.

Artistry Studio Lights, Camera Face Stick

‘Maak je klaar voor je close-up! De Lights, Camera Face Stick geeft elke huidtint een gezonde, Californische glans. Perfect voor elke gelegenheid! De highlighter stick bevat hyaluronzuur, verzorgende moisturizers, kokosolie en vitamine E. In het hart van de 2-in-1s-stick vind je een glansboostende balsem, om je huid van binnenuit te doen stralen.’

Wat ik zo bijzonder vindt is dat de highlighter veel verzorgende ingrediënten bevat. Toen ik dat las was ik in eerste instantie niet heel blij, klinkt misschien gek hoor maar omdat er zoveel verzorgende ingrediënten in zaten dacht ik eerst van dat het product dan niet mooi zou aanbrengen of dat het niet gelijk zou aanbrengen.

In het midden van de highlighter zit een soort balsem waardoor de highlighter heel zacht aanvoelt op de huid. Dus terwijl je de highlighter gebruikt word je huid ook verzorgd door de balsem die erin zit. Wel leuk dat je dan net iets extra’s hebt!

Review: Artistry Studio Los Angeles Edition Lights, Camera Face Stick

Toen ik de swatch zag op mijn hand was ik wel gelijk enthousiast door de subtiele rosé gouden glans wat er vanaf komt. Lijkt me heel mooi om voor iedere dag te dragen. Ik draag altijd highlighter op mijn jukbeenderen, onder mijn wenkbrauw en op de brug van mijn neus. Dit blend ik dan voorzichtig met mijn vingers voor een mooi natuurlijk effect. Persoonlijk vind ik de highlighter enorm wennen met aanbrengen en dit komt natuurlijk omdat ik nog nooit een creamy highlighter heb gebruikt. Dit vond ik enorm wennen. 

Ik ben van mezelf niet heel bruin, maar ik denk dat als je een zon gebruinde huid hebt dat deze highlighter ontzettend mooi naar voren kan komen. 

Mijn ervaring

Review: Artistry Studio Los Angeles Edition Lights, Camera Face Stick

Ik vind dit persoonlijk niet mijn beste foto, maar hier kan je de highlighter zien en hoe het product eruit ziet op mijn huid. Heel subtiel en mooi om iedere dag te dragen.

Ik heb het product al een aantal keren gebruikt en eigenlijk ben ik best tevreden. Alleen ik moet er nog steeds aan wennen dat het geen poeder highlighter is maar een creamy highlighter. Dat ligt meer aan mij dan aan het product denk ik. Maar ik denk dat door hoe meer ik oefen hoe handiger ik erin word. Ik vind het daarom wel lastig te zeggen of deze highlighter nou gemakkelijk aanbrengt of niet, omdat ik dus geen ervaring heb.

Qua kleur vind ik de highlighter wel echt prachtig! De highlighter heeft een mooie subtiele glans die elke dag gedragen kan worden en dat vind ik een enorm pluspunt! Dus als je een dagelijkse highlighter zoekt dan kan ik deze je aanraden, tenminste als je goed bent met creamy highlighters. 

Het is niet een bepaald goedkoop product vind ik. Je kan deze highlighter kopen voor €24,31,-. Niet heel goedkoop als je het mij vraagt, maar is denk ik wel het geld waard? Je kan hier de highlighter bestellen. Op de website van Amway kan je ook de rest van de collectie zien van de Los Angeles Limited Edition.

 

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat een gekregen product.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *