Make-up

Review: Artistry Studio de Light Up Silky Matte Lip Color (shanghai edition)

Een merk waar ik nog nooit van had gehoord. Artisrty Studio. Ik was ontzettend benieuwd toen ik hier het persbericht over binnenkreeg. Ik vind het namelijk heel leuk om nieuwe merken te testen! Ik heb 4 verschillende rode tinten opgestuurd gekregen. Ruim een week geleden was het Valentijn en daarbij denk je toch gelijk aan rode lippen? In het persbericht stond dat deze vloeibare lipstick de hele dag blijft zitten en dat de lipstick lach- en kusbestendig is. Dat zou toch ideaal zijn? Ik heb dit voor jullie getest. Dus bij deze een review over de Artistry Studio de Light Up Silky Matte Lip Color! Misschien ben je nog opzoek naar rode lipsticks? Blijf dan lekker mee lezen.

Artistry Studio de Light Up Siky Matte Lip Color

Hier zie je de producten van Artistry Studio de Light Up Silky Matte Lip Color

Hier op de foto zie je welke kleuren ik heb ontvangen. Helemaal boven aan het artikel kan je zien hoe de 4 lipkleuren mij staan (mocht je dat nog niet gezien hebben..). Als je 1 van deze producten aanschaft krijg je het product in een kartonnen doosje. Dit vind ik altijd heel fijn, want eigenlijk weet je dan wel zeker dat het product nog niet is gebruikt door iemand anders. Dat is wel zo hygiënisch vind ik. Ik heb dus 4 verschillende soorten rood tinten opgestuurd gekregen. Op de foto is duidelijk te zien dat het allemaal wel verschillende roodtinten zijn. Zelf draag ik nooit rood. Ik houd zelf meer van nude/roze tinten dus dit was wel even een uitdaging voor me. Dus ik vond het wel spannend om deze review over de Artistry Studio de Light Up Silky Matte Lip Color te gaan maken.

Spice Red

 Artistry Studio de Light Up Silky Matte Lip Color in Spice Red

Hier zie je de kleur Spice Red. Het is een iets donkere rood tint. Niet enorm donker, niet bordeaux rood hoor, maar je kan de kleur ook niet fel noemen. Snap je een beetje wat ik bedoel? Als je op mijn uitgelichte foto kijkt dan zie je Spice Red op de bovenste foto. Ik vind zelf de kleur mij niet misstaan en dit zou ik elke dag wel durven dragen. Of ik het voor dagelijks gebruik ga dragen is een tweede, want ik ben bang dat ik toch sneller neig naar nude/roze tinten. Maar deze ga ik zeker weten wel vaker gebruiken. Ik vind dit dan ook een leuk kleurtje voor als je een avondje uit gaat etc. 

Rose Red

Artistry Studio de Light Up Silky Matte Lip Color (shanghai edition) Rose Red

Toen ik het pakketje ging open maken en ik deze kleur zag was dit gelijk mijn favoriet! Eigenlijk zegt de naam wel genoeg toch? Rose Red. Op de uitgelichte foto boven aan het artikel draag ik deze kleur op de tweede foto. Het is een beetje een bordeaux rode kleur. Ook lijkt er een beetje paars in te zitten. Ik vind deze kleur echt prachtig! Een kleur waar ik helemaal verliefd op ben. Dit vind ik een hele mooie draagbare kleur in de herfst/winter. Voor de zomer zou deze niet zo mijn voorkeur hebben, maar dit is toch een prachtig kleurtje?

Cherry Red

Artistry Studio de Light Up Silky Matte Lip Color (shanghai edition) Cherry Red

Dit vind ik nou een klassieke rode kleur. Erg fel op de lippen. Een hele leuke zomerkleur. Dit zou ik niet dragen in de herfst/winter daar vind ik het een te felle kleur voor. Toch vind ik de naamkeuze wel vreemd. Cherry? Kers.. Een kers is toch niet zo heel fel? De kersen die ik ken zijn meer bordeaux rood van kleur. Maar op zich maakt dat niks uit, want een voordeel aan deze verpakkingen zijn wel dat je de kleur er door heen zit. Dat vind ik altijd fijn aan transparante verpakkingen. Dit is een kleur die ik zelf niet vaak zou dragen. Wel kan ik het helemaal voor me zien als we weer op reis gaan naar een warm land en dat ik dit dan in de avond draag als we weer uit eten gaan. Oh.. Als dat weer eens zou kunnen.. 

Deze kleur draag ik op de derde foto boven aan dit artikel!

Berry Red

Dit vond ik zelf de spannendste kleur om te dragen. Zelf vind ik deze kleur niet heel mooi. Dit is een hele donkere bordeaux rode kleur. Ik vind het haast meer paars. Ik denk dat over het algemeen dit mooier is met mensen met een donkere huidskleur. Ik durf niet te zeggen dat ik deze nog een keer zal dragen. Zoiets heb ik nog niet in mijn stash dus wel leuk om erbij te hebben, want je weer maar nooit wanneer dit een keer van pas komt. Op de foto boven aan dit artikel is dit de rechter foto.

Artistry Studio de Light Up Siky Matte Lip Color

De titel Artistry Studio de Light Up Silky Matte Lip Color is natuurlijk niet zomaar. Ontzettend leuk detail hebben ze hierin gemaakt, want er zit een lampje in! Ik ben hierdoor helemaal gefascineerd. Super leuk toch? Ik vind het zelf ook heel handig met aanbrengen als je niet al te veel licht hebt. 

De applicator vind ik heel handig, want het is eigenlijk een lipgloss applicator en daardoor kan je het product heel precies aanbrengen. Dit lukt mij zelfs zonder een lipliner. Dat vind ik vaak met een lipstick lastiger als het een rode kleur betreft. Qua verpakking lijkt het haast op een lipgloss, maar het is toch wel echt een lipstick.

Mijn conclusie over de Artistry Studio de Light Up Siky Matte Lip Color

Volgens het persbericht brengt het net zo makkelijk aan als een lipgloss en dat is ook echt zo. Het product is makkelijk aan te brengen en je bent er niet veel voor nodig. 1 laagje is meer dan voldoende. Het product droogt snel op en klaar. Ik heb het ook getest door Ben een kus te geven en inderdaad; Ben heeft geen lipstick resten op zijn wang zitten. Heel fijn toch? Ook heb ik een volledige maaltijd gegeten met de lipstick op en het blijft erg goed zitten! Als je dit in de ochtend op doet hoef je je de hele dag geen zorgen te maken over hoe je lippen eruit zien.

Wat ook een leuk feitje is dat de lipsticks vol zitten met verzorgende ingrediënten: groene thee als antioxidant, witte thee en hydraterende vitamine E. Wat dus ook nog eens heel verzorgend is voor je lippen. Wat ik dan wel weer een nadeel vind is dat ik de substantie wel wat plakkerig vind. Als ik mijn lippen op elkaar druk dan lijken ze iets te blijven plakken. Niet dat ik dat de hele dag doe hoor, maar wil het toch even benoemen. Gedurende de dag is het niet fijn om je lippen over elkaar te halen. Als je dat niet doet dan merk je verder er niks van dat het zo plakkerig is. 

De lipcolors zijn niet heel budgetproof. Je betaald voor een lipcolor €25,96,- per stuk. Wat ik wel prijzig vind, maar als je bedenkt dat het echt de hele dag goed blijft zitten dan heb je wel echt iets goeds! Dat moet je dan niet vergeten vind ik. 

Hier kan je de producten bestellen.

Welke kleur vinden jullie het mooist?

Liefs,

Jessica

* Deze producten heb ik ontvangen voor een samenwerking

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *