Pupa Milano Wonder Me Foundation
Make-up

Pupa Milano Wonder Me Foundation

Een nieuwe foundation review! Ik ben heel benieuwd, want ik heb maar 1 foundation in mijn stash die mijn hart heeft veroverd. Die gebruik ik al jaren en ik heb nog nooit een betere gevonden. Dus ik ben altijd wel benieuwd naar andere foundations. Voor mij is een full coverage dekking heel belangrijk, omdat ik zelf vind dat ik wel wat oneffenheden heb in mijn gezicht en vind ik het fijn om dat mooi te kunnen bedekken. Waar ik totaal niet van houd bij een foundation is dat de foundation een cakey effect geeft. Blijven jullie mee lezen over wat ik van deze foundation vind?

Pupa Milano Wonder Me Foundation | €25,95

De Pupa Milano Wonder Me foundation belooft de huid perfect te camoufleren, voelt niet zwaar aan maar blijft wel lang zitten. De textuur past zich aan de bewegingen van het gezicht zodat het rimpels niet accentueert. Wat deze foundation dus geschikt maakt voor jonge als ook de wat oudere huid. Deze foundation is ook waterproof wat ideaal is bij warm weer of bij het sporten. De afwerking is semi-matte en heeft een opbouwbare dekking. 

  • Onmiddellijke perfectie, camouflage zonder maskereffect. De huid ziet er glad, egaal en natuurlijk uit
  • Lichtgewicht formule, de textuur is extreem licht en fris en versmelt gewichtloos met de huid
  • Long-lasting, extreme duurzaamheid
  • Waterproof, bestand tegen vocht en transpiratie

Pupa Milano Wonder Me Foundation

Het beloofd allemaal veel goeds en alles wat Pupa omschrijft is denk ik wat iedereen wel zoekt in een foundation? Ik vind het een mooie verpakking en ideaal met een pompflacon. Werkt fijn en hygiënisch. Zo kan je goed doserend werken en heb je niet te gauw teveel en verspil je minder product. Er zijn namelijk ook foundations waarbij je de pompflacon er extra bij moet kopen, maar dit is bij de Wonder Me foundation niet het geval! Groot pluspunt als je mij vraagt. Ik heb één van de lichtere kleuren opgestuurd gekregen, maar ik schrok wel even toen ik de kleur dor de verpakking heen zag, want het lijkt veel te donker. Alleen ik heb inmiddels wel geleerd dat je niet uit moet gaan van de buitenkant van een foundation, want op de huid kan het er echt heel anders uit zien!

De Foundation

Pupa Milano Wonder Me Foundation

Hier zie je een flinke druppel op mijn hand liggen. Het is een hele vloeibare foundation waar je makkelijk mee kunt werken. Alleen doe niet zoals mij iets te enthousiast op het pompje drukken, want dan komt er erg veel uit! Dit is eigenlijk wel al te veel maar ik heb het in 2 laagjes opgebouwd. En het is wel belangrijk om de foundation eerst even goed te schudden. De Foundation is geurloos en de foundation heeft een bijzondere textuur. Dit vind ik lastig om uit te leggen en zou je zelf even moeten voelen. Vooral als je de foundation tussen je vingers doorhaalt. 

Pupa Milano Wonder Me Foundation

Ik denk dat jullie het gelijk ook wel zien op de foto, maar de foundation is duidelijk te donker voor mij helaas. Ik vond de foundation op mijn hand er lichter uit zien dan op mijn gezicht. Dus deze foundation oxideert, dat houd in dat de foundation donkerder wordt als hij opdroogt. Ik heb al de lichte kleur dus deze foundation kan ik helaas niet opnieuw gebruiken. Misschien op zomervakantie als ik een iets bruinere kleur heb. Maar als je twijfelt tussen verschillende tinten dan zou ik altijd voor de lichtste gaan. 

De foundation geeft met één pompje een medium dekking en als je 2 pompjes doet kom je wel echt terecht bij de full coverage. Ook zit er verschil in als je de foundation aanbrengt met je vingers of met een kwast of beautyblender. Ik heb het gedaan met een beautyblender en dan heb je al snel een flinke dekking vergeleken dan dat je het met je vingers aanbrengt. Wat ik wel fijn vond is dat de foundation gedurende de dag goed op zijn plek blijft zitten en trekt niet in de fijne lijntjes! Wat wel een uitdaging is zijn droge plekjes. Dus zorg er voor dat je een goede hydraterende dagcrème gebruikt onder de foundation. 

______________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen!

Klik hier om meer artikelen te lezen over make-up. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *