Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Waterproof
Make-up

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Waterproof

Oei.. Ik begin weer met een mascara review en als jullie trouw mijn blogs lezen weten jullie dat ik altijd problemen heb met mascara’s. Maar ik las hele goede reviews over deze mascara dus toch wilde ik weer een mascara gaan testen! Ik blijf zoals gewoonlijk hoop houden. Over het algemeen bevallen mij mascara’s van Maybelline wel heel goed dus ik heb stiekem goede hoop. Jullie hebben vast en zeker wel al meerdere reviews over deze mascara gelezen, want deze mascara was een tijdje heel erg beroemd. Alleen ik loop nooit met trends mee dus ik hobbel altijd achter de trends aan en vandaar dat ik deze review zo laat schrijf, maar zelf vind ik dat niet erg!

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Waterproof

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Waterproof

Deze mascara kan je krijgen in 2 varianten: de gewone en de waterproof variant. De enige mascara die mij goed bevalt is ook waterproof dus de keuze was makkelijk gemaakt in de winkel en ik kocht de waterproof. Ik heb zelf het idee dat waterproof mascara’s beter blijven zitten de hele dag. Ik heb met gewone mascara’s dat mijn wimpers omlaag gaan staan gedurende de dag en dat ervaar ik niet met waterproof mascara’s. 

De verpakking vind ik prachtig. De verpakking doet mij erg denken aan het merk Too Faced. Verder kan je op de verpakking niet veel informatie vinden. Alleen hoeveel ml erin zit en welke kleur je hebt en natuurlijk dat deze mascara waterproof is.

Op de uitgelichte foto hierboven kan je zien wat voor borsteltje de mascara heeft. Het is een hele lange smalle borstel met siliconen haartjes, yes! Siliconen haartjes vind ik het fijnst om mee te werken, want ik krijg daar bijna geen klontjes van in mijn wimpers. Het borsteltje is enorm flexibel en neemt elk haartje mee. Deze mascara belooft ook veel lengte in je wimpers en dat wil iedereen toch? Alleen geloof ik daar niet altijd meer in, want dit wordt eigenlijk altijd gezegd en vaak is het helaas niet zo bij mijn wimpers..

Beoordeling en gebruik

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Waterproof

Ik moet toegeven dat ik de mascara al bijna op heb gemaakt en dat wil dus zeggen dat ik eindelijk een mascara erbij heb gevonden die ik écht heel fijn vind! Wie had dat nou gedacht? Ik vind de mascara makkelijk en goed werken. Blijft gedurende dag goed zitten en is ontzettend waterproof. Wat ik wel een klein nadeel vind is dat ik de mascara heel moeilijk verwijdert krijg van mijn wimpers. Maar inmiddels heb ik de juiste oogmake-up remover hiervoor gevonden en gaat dat ook goed! Alleen op deze foto heb ik 2 laagjes op en later kwam ik erachter dat ik 3 laagjes toch mooier vindt. Dan zijn mijn wimpers net wat meer aanwezig dan met 2 laagjes.

Jaaa! Deze ga ik zeker weten weer opnieuw kopen. De mascara is verkrijgbaar bij verschillende drogisten. Je betaald er €17,50 voor. Maar geloof me daar heb je ook echt wat voor, want zelfs met mijn moeilijke wimpers ben ik erg tevreden over het resultaat. Hier kan je eventueel de mascara bestellen.

Liefs,

Jessica 

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen.

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *