jessicakok.nl gebruikt de L'Oréal Bambi Eyes Waterproof mascara
Make-up

Review: L’Oréal Bambi Eyes Waterproof mascara

Sinds ik make-up gebruik ben ik eigenlijk altijd al fan geweest van de mascara’s van L’Oréal. Ik heb al veel mascara’s met plezier gebruikt van dit merk. Toen ik laatst in de Kruidvat was zag ik de L’Oréal Bambi Eyes False Lash Waterproof hangen en was ik erg benieuwd naar deze mascara. Ben ik weer tevreden? Krijg ik ook ‘bambi eyes’? Lees zeker even mee als je nieuwsgierig bent geworden!

L'Oréal Bambi Eyes Waterproof

Op de website van Kruidvat staat het volgende: ‘Behoud je bambi-ogen-effect de hele dag met deze L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash Waterproof Mascara. Beleef de magie van deze mascara. Het borsteltje krult je wimpers en zorgt voor een instant ‘bambi-ogen-effect’. Je wimpers zijn langer en meer volumineus en je ogen lijken groter, voor een onweerstaanbare blik. Met de Waterproof Bambi Eye mascara ben je zeker van dat je mascara niet uitloopt. Extra grote ogen, de hele dag lang!’

Ik ben van mening dat het klopt wat er op de website van Kruidvat staat. Mijn wimpers zijn zeker langer en hebben veel meer volume! Mijn ogen lijken inderdaad veel groter als ik deze mascara draag. Nu we helaas leven met het COVID-19 virus moeten we altijd met een mondkapje werken en laatst zelf helemaal in een pak. Dat is enorm zweten, geloof me. Als ik zweet en deze mascara draag dan heb ik er geen last van dat het uitloopt. 

L'Oréal Bambi Eyes Waterproof

Het siliconen borsteltje van de L’Oréal Bambi Eyes False Lash Waterproof. Ik zeg wel borsteltje, maar het is een hele grote borstel. Je moet daar wel van houden. Ik zelf ben daar enorm van fan. Het borsteltje is erg flexibel.

De mascara’s van L’Oréal zijn bij mij favoriet omdat ze een niet droge formule hebben waardoor je geen korreltjes of droog resultaat krijgt. Opbouwen met laagjes is goed mogelijk en met dit specifieke borsteltje kun je de wimpers goed uit elkaar halen. Er zijn ook veel andere goedkopere mascara merken, maar ik blijf toch altijd weer terug komen bij L’Oréal!

L'Oréal Bambi Eyes Waterproof

L'Oréal Bambi Eyes Waterproof

Hier zie je het verschil. Met en zonder de mascara! Toch wel een enorm verschil hè? Ik heb 2 laagjes gebruikt. Af en toe doe ik ook nog wel eens 3 laagjes, maar dat ligt eraan waar ik voor in de moed ben. 

De uiteindelijke look die ik heb gemaakt

De mke-up look die ik heb gemaakt met de L'Oréal Bambi Eyes Waterproof Mascara

Conclusie

Ben ik al veranderd in een bambi? Ik vind het weer een hele goede mascara! L’Oréal heeft het weer geflikt hoor! Super veel volume en lengte. Dat is wat ik zoek in een mascara. Wat ik ook fijn vind is dat de mascara niet klontert en dat het goed wordt gefilterd en een mooie hoeveelheid product krijg op je borsteltje. Het product is ook zeker waterproof. Tijdens het sporten heb ik geen last van vlekken. Nadeel vind ik wel dat het er moeilijk af gaat als je je mascara wil gaan verwijderen. Dan moet je best goed boenen. Van mezelf heb ik sterke wimpers dus voor mij is dat geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat als je wimpers snel afbreken dat het wel lastig kan zijn.

De mascara is te koop bij o.a. de Kruidvat voor €17,99,- 

https://www.kruidvat.nl/loreal-paris-bambi-eye-false-lash-waterproof-mascara/p/5058159

Gebruiken jullie vaak mascara’s van L’Oréal?

Liefs,

Jessica 

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *