Essence Hydrating Glow Multi-Use Spray
Make-up

Essence Hydrating Glow Multi-Use Spray

Een product wat al heel lang in mijn make-up routine zit, een fixing spray. Ik merk echt dat het mijn make-up beter laat zitten. Ik heb al veel verschillende fixing sprays gebruikt en ook in verschillende prijsklassen. Echter kan je deze spray voor verschillende doeleinden gebruiken, maar ik heb deze gebruikt als fixing spray en voor over mijn haar. Als je van kokos houdt dan vindt je dit product ook echt geweldig, want je ruikt echt pure kokos! Ik houd ontzettend van de geur van kokos dus dit is echt een Jessica product. Vandaag vertel ik je meer over één van de goedkoopste fixing spray’s die ik heb gebruikt tot nu toe. Ben je een kokos liefhebber en zoek je nog een zo’n soort spray? Lees dan zeker weten even mee. 

Essence Hydrating Glow Multi-Use Spray

Essence Hydrating Glow Multi-Use Spray

Een echte allrounder: de hydrating Glow Multi-use spray met kokoswater geeft je gezicht, lichaam en haar binnen enkele seconden een subtiel glanzende en gezonde gloed. Het kan gebruikt worden als primer onder make-up, als fixeerspray of om je huid onderweg op te frissen. De Milky spray is alcoholvrij, verrijkt met hydraterende ingrediënten en heeft een heerlijke kokosnootgeur. Tip: bewaar de spray in de koelkast voor extra frisheid. 

De verpakking

Essence Hydrating Glow Multi-Use Spray

Inmiddels heb ik al veel producten verzameld van Essence. Ik gebruikte het vroeger nooit, omdat ik het geen fijn merk vond, maar ik moet zeggen dat Essence zich ontzettend goed aan het ontwikkelen is. Ik krijg steeds meer producten waar ik fan van ben en ook weer opnieuw koop. 

Qua uiterlijk vind ik het product een zomerse uitstraling hebben, maar verder gewoon standaard. De fles is doorzichtig en de woorden zijn in het lichtblauw en in het roze. Voor in de zomer denk ik wel dat het interessant is om dit product in je handen te pakken in de winkel. Ik vroeg me gelijk af hoe zou deze spray sprayen, want daar zit zoveel verschil in bij spray’s. Je hebt hele fijne die heel fijn vernevelen, maar je hebt er ook echt een aantal tussen zitten die hele harde straaltjes hebben en daardoor kan het je make-up flink verpesten. Dit heb ik nu een aantal keer gehad en daar word ik echt niet vrolijk van. 

Mijn review

Aangezien het wel een goedkoop product is verwachte ik stiekem geen wonderen, maar ik moet zeggen dat ik het echt een heel fijn product vind! De geur is ten eerste echt fantastisch! Maar dan moet je wel van de geur kokos houden. De spray is ook fijn, vernevelt goed en er komt een hele verfrissende nevel uit. Het zorgt ervoor dat je make-up mooi samensmelt en het poederige effect van je gezicht af haalt. Alleen daarom vind ik het al een aanrader! 

Ik heb het niet gebruikt als primer, want dit trekt me niet zo met dit product. En ik heb gebruik op dit moment al een goeie primer. Dus hier kan ik niks over zeggen.. (slechte blogger ben ik). Wel gebruikte ik dit voor mijn haar, dat is echt lekker. Vaak als ik bij Ben langs liep zei hij ook echt dat ik lekker naar kokos ruik. Ik kan niet echt zeggen dat mijn haar hiervan ging glanzen, dus daar zou ik het product niet voor aanraden maar wel voor de heerlijke geur. 

Dus.. Ik zeg: rennen naar de winkel! Deze moet je echt hebben geprobeerd. Heel goedkoop en het werkt super goed als fixing spray. Ik raad deze echt aan. Dit is een echte budget topper!

Prijzen en verkrijgbaarheid

Essence Hydrating Glow Multi-Use Spray vind je bij de drogisterijen waar Essence wordt verkocht. Ook natuurlijk op de website van Essence. Deze spray kost €2,99 en dan heb je een flacon van 50 ml. 

______________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen.

Meer blogs lezen over make-up? Klik hier.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *