Essence Double Trouble Mascara
Make-up

Essence Double Trouble Mascara

Altijd heb ik gedoe met mascara’s en echt een goede vind ik nooit zomaar. Ik heb in een perspakketje tijdje geleden deze 2 mascara’s ontvangen. Het gaat om de Double Trouble mascara. Als jullie deze blog lezen dan is de mascara al een hele tijd uit, maar dat vind ik zelf niet erg. Ik ben niet iemand die mee loopt met trends. Zelf kies ik er liever voor om te testen wat me op dat moment aanspreekt en wat ik dan graag wil testen. Dus standaard loop ik altijd een beetje achter, haha. Deze mascara’s heb ik beide getest. Zijn jullie benieuwd of ik eindelijk weer een goede mascara heb gevonden? Dan zou ik blijven mee lezen. 

Essence Double Trouble Mascara

Essence Double Trouble Mascara

Als voorbeeld heb ik een foto gebruikt van de roze variant (de niet waterproof variant). De verpakkingen zien er eigenlijk allebei hetzelfde uit. Alleen de niet waterproof heeft felroze accenten en de waterproof variant heeft blauwe accenten. De verpakking vind ik leuk en erg opvallend. Dat hebben ze leuk gedaan vind ik! De sticker die je net niet kan zien op de foto staat het borsteltje op afgebeeld en daar laten ze mee zien dat ze een dubbelzijdig borsteltje hebben gemaakt voor extra definitie en volume. Wat ik er natuurlijk wel even bij moet vermelden is dat Essence nu helemaal vegan is geworden, yay! En deze mascara valt daar ook onder! 

Essence Double Trouble Mascara

Hier even een foto close-up van het borsteltje en dan kan je duidelijk zien wat ik bedoel. De achterkant heeft meer siliconen haartjes voor volume en aan de bovenzijde die je langere haartjes en die zorgen voor meer krul/definitie. Zou mooi zijn als dit werkt, want dan heb je eigenlijk alles wat je wil in je wimper toch? Heeft Essence goed bedacht vind ik. Ik heb dan ook beide kanten gebruikt tijdens het aanbrengen en daar ga je dan zo het resultaat van zien. 

Hoe is deze mascara mij bevallen?

 

Essence Double Trouble Mascara

Deze mascara is mij helaas niet goed bevallen.. Ik hoop dat jullie het een beetje kunnen zien op de foto, maar mijn wimpers staan recht vooruit. Mijn wimpers komen niet tot nauwelijks over de eyeliner heen en dat vind ik niet mooi. Ik krijg er kleine ogen van en het toont zich niet vind ik. Als jullie mij al langer volgen weten jullie dat ik altijd problemen heb met mascara’s en dat komt wel door mijn eigen wimpers, want die zijn erg stijf en ze staan recht vooruit en dan is het heel moeilijk om er een mooie krul in te brengen. Ondanks dat ik een wimperkruller gebruik. Ik baal er wel weer van, maar helaas. De andere reviews die ik las bij andere bloggers waren allemaal positief dus stiekem had ik verwacht dat ik dat ook zou zijn.

Je kan deze mascara kopen bij je lokale Essence verkooppunt, zoals bij Kruidvat en online is de mascara ook overal wel te vinden. Bijvoorbeeld hier. De mascara heeft een hele leuke prijs, want de mascara kost maar €3,95. 

Liefs,

Jessica

*Deze blogpost bevat gekregen producten.

Lees hier meer reviews over make-up. 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *