jessicakok.nl gebruikt hier de Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Make-up tools

REVIEW: Real Techniques ‘Miracle Complexion Sponge’

Toen ik met foundation begon gebruikte ik altijd kwasten. Al snel kwam ik in aanraking met de beautyblender en dat beviel mij heel goed. Totdat ik zag dat Real Techniques ook een soort gelijke ‘spons’ verkocht. Het mooiste vind ik aan Real Techniques dat het een dierproefvrij merk is. Daar wordt ik sowieso al heel blij van. Dus een Review Real Techniques Miracle Compexion Sponge kan niet uitblijven. Zijn jullie benieuwd wat ik ervan vindt? Lees dan gezellig mee.

De Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Mijn review over dit product.

De Real Techniques Miracle Complexion Sponge

De kleur van de spons valt gelijk op. Fel oranje. Ik word gelijk vrolijk als ik de verpakking zie. Je ziet ook dat 1 kant schuin afgeplat is. Die kant leek mij ideaal voor de grote oppervlakken op mijn gezicht. De onderkant van de spons loopt in een punt wat mij in het eerste gezicht super fijn lijkt voor het aanbrengen van concealer onder je ogen. 

De Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Mijn review over dit product.

Hierboven zie je de originele staat als je de spons uit de verpakking haalt.

De Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Mijn review over dit product.

Hierboven heb ik de spons onder de kraan gehad met lauwwarm water en heb ik de spons goed vochtig gemaakt. (je kan het niet goed zien, maar de spons is een stuk groter geworden en kan je de spons beter inknijpen. De spons is nu ook minder stug).

Review Real Techniques Miracle Complexion Sponge (in gebruik)

Hier komt die dan mijn Review Real Techniques Miracle Compexion Sponge. Ik breng de foundation aan met stippen op mijn gezicht en verspreid het dan met de Complexion Sponge over mijn gezicht. Ik doe dit met deppende bewegingen en mijn foundation ziet er dan heel mooi egaal uit. Van te voren was ik al enthousiast toen ik hem vast hield. De spons ligt lekker in je handen, dat vind ik heel belangrijk. Vooral als je de spons goed vochtig hebt gemaakt. De spons voelt dan soepel aan en gaat snel weer in zijn vorm weer snel terug nadat je de spons heb ingeknepen. Wat ik van te voren al zei klopte. Ik heb de grote schuine kant gebruikt voor de grotere oppervlakken op mijn gezicht. De punt vind ik heel fijn voor onder mijn ogen om concealer aan te brengen. De Real Techniques Miracle Complexion Sponge voldoet echt aan mijn verwachtingen! Ik heb de spons nog steeds in gebruik! 

Conclusie

Ik ben fan! Real Techniques heeft het goed begrepen en heeft de Beautyblender een goede concurrent erbij. Ik raad iedereen aan om deze spons eens te gaan proberen! Prijsverschil met de echte Beautyblender is dan ook groot. Je kan de Complexion Sponge kopen bij de Boozyshop voor slechts €5,95. Er wordt wel geadviseerd om de spons elke 3 maanden te vervangen, dat is misschien wel een nadeel voor sommige mensen. Ik heb daar zelf geen problemen mee. Ik vind dat, dat moet kunnen voor zo’n prijs. Daarbij is het wel heel belangrijk dat je de spons goed schoon houdt, want anders kunnen er schimmel plekken ontstaan en dat wil je niet.. Misschien leuk om te vragen voor kerst?

De Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Mijn review over dit product.

 

 

Dit kan ook interessant zijn voor jou: Review: L’Oréal Bambi Eyes Waterproof mascara

 

Wat gebruik jij voor het aanbrengen van foundation? Een kwast of een spons?

Liefs,

Jessica

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *