Diego Dalla Palma Pro Blender Sponge
Make-up tools

Diego Dalla Palma Pro Blender Sponge

Vroeger was ik altijd fan van kwasten voor foundation, maar sinds ik een sponge heb ontdekt wil ik niet meer anders. Ik kreeg een pakketje opgestuurd van Beautytasting waar deze sponge in zat. Ik vind een sponge ontzettend fijn om mee te werken. Toevallig was mijn vorige sponge aan vervanging toe dus deze kwam precies op tijd. Het merk Diego Dalla Palma heb ik wel al eerder reviews over geschreven dus dit is niet de eerste kennismaking met dit merk. Ik vind het een fijn merk dus ik had hoge verwachtingen van deze sponge. Zijn jullie nog op zoek naar een nieuwe sponge? Of zijn jullie gewoon nieuwsgierig? Blijf dan mee lezen met mijn nieuwe review over de Diego Dalla Palma Pro Blender Sponge.

Diego Dalla Palma Pro Blender Sponge

‘De Pro Blender Sponge van Diego Dalla Palma is een veelzijdige en multifunctionele eivormige spons. Deze spons, gemaakt van hydrofiele materialen, brengt verschillende soorten gezichtsproducten aan, zowel nat als droog: foundations, concealers, blushes, bronzers, highlighters en contourcrèmes. Dankzij zijn vorm past het in de natuurlijke contouren van het gezicht en komt het gemakkelijk op moeilijk te bereikbare plaatsen. De sponge is latexvrij.’

Gelijk werd ik blij van de uitstraling van deze sponge. Waarom? De grootte en de verschillende vormen die deze sponge heeft. De traditionele beautyblender is rond en dat vind ik niet fijn werken. Vergeet ook niet dat de beautyblender rond de €20 is en deze is daarin tegen een stuk goedkoper! De grote vlakken zijn handig voor de grote delen van je gezicht en door de hoeken kan je het heel specifiek aanbrengen in bijvoorbeeld je ooghoeken. Ideaal vind ik dat! Ook de kleur vind ik fijn, want dan zie je minder snel hoe vies de sponge is. 

Diego Dalla Palma Pro Blender Sponge

Je kan de sponge dus droog en nat gebruiken. Op de foto’s zie je de sponge in originele staat, dus niet nat! Ik heb de sponge een paar keer droog gebruikt, maar dat is het echt niet voor mij. Het effect daarvan vind ik heel lelijk en het totale geheel wordt niet mooi geblend. Daarom gebruik ik deze sponge alleen maar nat. Als je de sponge nat maakt dan wordt de sponge iets groter, zachter en ‘bouncy’! Dit vind ik ontzettend fijn werken. Ik gebruik de Diego Dalla Palma Pro Blender Sponge om foundation en concealer aan te brengen. 

Gebruik en conclusie

Hoe ik de sponge nu echt in gebruik vind? GEWELDIG! Ik gebruikte hiervoor een andere sponge en die koop ik zeker weten niet weer. Ik heb deze gekregen -bofkont-, maar als deze aan vervanging toe is dan koop ik deze zeker weten weer opnieuw. En het mooiste is, dat de sponge maar €7,50 kost. En dat vind ik weinig geld voor zo’n geweldig product. 

Ik maak de sponge vochtig onder de kraan met lauw water. Daarna doe ik met stippen de foundation en concealer op mijn gezicht en met de grote kanten blend ik dit in de huid. De finish die je krijgt is namelijk heel natuurlijk en totaal niet ‘cakey’. Dus als je op zoek bent naar een sponge die je foundation en concealer mooi, natuurlijk en egaal aanbrengt dan zou ik zeker weten voor deze sponge gaan. En voor de prijs kan je het altijd een keer proberen. 

Denk er wel aan dat er geadviseerd wordt om een sponge elke 3 maanden te vervangen. Ik moet zeggen dat ik hier erg laks in ben, maar toch wil ik dit nog wel even meegeven. Om de sponge goed schoon te houden kan je de sponge vochtig maken en reinigen met zeep. Zelf gebruik ik hier babyshampoo voor. Dit is een goede en goedkope optie.

Heb ik jullie kunnen overhalen? Met de code ‘JESSICAKOK20’ krijgen jullie 20% korting op de website van Beautytasting! Let op: dit is dus niet alleen geldig op de sponge, maar op de hele website! Bij elke bestelling krijgen jullie 3 gratis samples en bij een besteding vanaf €50 krijgen jullie een gratis cadeautje!

Liefs,

Jessica

*Deze blogpost bevat een samenwerking.

Hier kunnen jullie meer reviews lezen over make-up tools.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen! 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *