BrellaVio Spijkermat
Lifestyle

BrellaVio Spijkermat

Ik heb een spijkermat ontvangen van het merk Brellavio. Ik denk dat veel lezers dit merk wel kennen, want je ziet het veel voorbij komen op social media. Tegenwoordig zijn spijkermatten dan ook erg populair, want het helpt voor verschillende dingen. Denk dan bijvoorbeeld aan: een betere bloedsomloop, minder last van stress en hoofdpijn. En zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. Ben en ik hebben er al een aantal keren op gelegen en daarom wil ik jullie graag meer vertellen over de spijkermat van BrellaVio. Wat ik jullie gelijk kan vertellen dat het aan het begin ontzettend wennen is om op spijkers te liggen. Benieuwd naar mijn ervaring met de spijkermat van BrellaVio? Kom dan mee lezen.

BrellaVio Spijkermat

BrellaVio Spijkermat

‘Met de BrellaVio Spijkermat kom je tot volledige ontspanning, verminder je pijnklachten en verbeter je jouw slaapkwaliteit. De duizenden drukpunten oefenen druk uit op jouw lichaam en zorgen voor de wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen. Met de spijkermat investeer je niet alleen in duurzame vitaliteit voor jezelf, maar ook in de wereld om ons heen. Iedere spijkermat is namelijk 100% klimaatpositief!’

Toen ik te horen kreeg dat ik de BrellaVio Spijkermat opgestuurd kreeg ben ik me er van te voren in gaan verdiepen. Waarom wil ik eigenlijk de spijkermat gaan gebruiken? En hoe ga ik dit opbouwen? Op de website van BrellaVio vind je hier ook duidelijke informatie over. Als je een spijkermat aanschaft krijg je er ook een e-book bij waarin je naast de gebruikersvoorschriften van de mat, ook een mini-cursus meditatie terugvindt. Deze vind ik heel handig voor beginners!

Regelmatig een spijkermat gebruiken zorgt er voor dat je beter in je vel gaat zitten: je hebt minder last van stress en pijnklachten en je slaap verbetert. Het gebruik van de spijkermat zou ook andere gezondheidsklachten verminderen zoals migraine of menstruatiepijnen. 

Ben en ik hebben het samen getest. En wij vinden het ontzettend fijn! In de volgende kopjes ga ik het verder met jullie behandelen.

Opbouwen

BrellaVio Spijkermat

BrellaVio raadt aan om het gebruik van de spijkermat en (eventueel kussen) op te bouwen, zodat je lichaam er langzaam aan kan wennen. Nou dit begrijpen wij maar al te goed. De eerste keer dat je erop gaat liggen vonden wij best heftig. Wij gingen ook gelijk er 100% voor, want wij gingen gelijk met een ontbloot bovenlijf. Achteraf vonden wij dit heel prettig, maar aan het begin is het ontzettend wennen! Begin bijvoorbeeld met 5 minuten en bouw dit elke dag met 5 minuten op. Ik zou er eerst voor kiezen om wel kleding aan te houden, want dan voel je eerst voorzichtig wat je gaat voelen. Alhoewel wij het gelijk 100% hebben ervaren en wij het nu altijd met een ontbloot bovenlijf doen. Wij hebben het opgebouwd naar een half uur en dit gaat nu prima. 

Ik heb het hierboven alleen over dat je eventueel met kleding kan proberen, maar denk ook aan de ondergrond. Wij hebben er gelijk voor gekozen om op de grond te gaan liggen. Voelt natuurlijk extra hard. Je kan er ook voor kiezen om het eens op bed te proberen de eerste keren. Zodat je ondergrond iets zachter is en het iets prettiger kan gaan aanvoelen aan het begin. 

En niet te vergeten: als je een spijkermat besteld krijg je er een topper bij die zou je ook nog op de spijkers kunnen leggen zodat de druk van de punten op je lichaam gaat verminderen. 

Ontspanning

Aan het begin voelt het inderdaad erg onwennig voor ons beide. Vooral in mijn bovenrug voelde het erg heftig, maar na een aantal keren begin je er steeds meer aan te wennen en voelt het ook echt als ontspanning. Dit klinkt heel raar, maar geloof me. Het is echt zo! Ik deed er dan een meditatieliedje bij op voor de extra ontspanning. Als ik op het matje lig dan voel ik me gelijk rustiger worden. Ik heb ook het idee hoe vaker ik op de mat lig hoe makkelijker het ontspannen ook gaat. Ik kijk er soms gewoon naar uit om weer op de mat te gaan liggen! 

Wat merk ik na het gebruik van de spijkermat?

Wat ik merk met het gebruik van de spijkermat is dat mijn spieren soepeler aanvoelen. Soms na een training voel ik me stijf, maar sinds ik de spijkermat gebruik heb ik daar echt minder last van! Ook merk ik als ik op de spijkermat heb gelegen dat ik gelijk rustiger ben in mijn hoofd. Ik vind het bijvoorbeeld heel fijn om voor mijn nachtdienst er ook nog even op te liggen zodat het mentale voor een hele nacht wakker blijven ook goed werkt in mijn hoofd. Eigenlijk werkt de spijkermat als massage voor mij! Klinkt gek, maar het is echt zo! Dus mijn conclusie over de spijkermat is heel positief en wil ik mijn spijkermat niet meer missen!

Prijzen en verkrijgbaarheid

Deze spijkermat is te bestellen bij BrellaVio. De spijkermat kost €39,95. En zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Klik hier om jouw spijkermat te bestellen!

___________________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

*Klik hier voor meer lifestyle gerelateerde blogs. 

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen. 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *