Ziaja Kokos Verzorgingsproducten
Lichaamsverzorging

Ziaja Kokos Verzorgingsproducten

Als ik ergens heel blij van word dan is het van de geur van kokos. Ik vind kokos totaal niet lekker om te eten, maar de geur ga ik super goed op. Ik vind het écht heerlijk. Misschien wel één van mijn favoriete geuren als het gaat om verzorgingsproducten. Ik denk dat veel mensen kokos het lekkerst vinden in de zomer, maar ik gebruik het echt het hele jaar door. 

Ik had al veel gelezen over het merk Ziaja. Het merk staat bekend om haar lage geprijsde verzorgingsproducten van hoge kwaliteit. De laatste tijd is alles ontzettend duur door alles wat er in ons land gaande is en daarom is het toch prachtig dat zulke merken bestaan? Dat iedereen toch nog kan genieten van producten die laag geprijsd zijn maar van hoge kwaliteit zijn! Dus jullie begrijpen denk ik wel dat ik ontzettend blij was toen ik in contact kwam met het merk. Ik heb 3 producten van ze ontvangen en ik wil jullie er vandaag meer over vertellen. 

Kokosnoot Crèmige Douchezeep

Ziaja Kokos Verzorgingsproducten

Hydrateert, verzacht en maakt de huid glad. Beschermt de huid tegen uitdroging. Veroorzaakt geen irritatie. pH-gebalanceerd, verstoort de beschermende epidermislaag niet. 

Hoofdingrediënten: kokoslipiden, provitamine B5 (D-panthenol)

Een douchezeep heb je altijd wel nodig toch? Tenminste, ik ga er altijd vrij snel doorheen dus toen ik deze kreeg werd ik gelijk blij! Ik kan nooit genoeg producten hebben voor onder de douche. Deze douchezeep ruikt echt verrukkelijk! Echt naar pure kokos. Als ik deze douchezeep gebruik sta ik voor mijn gevoel te douchen in Curacao, want die vibes krijg ik erbij! Dit product doet mijn huid goed en schuimt rijkelijk, echt een heerlijk product! Ik geniet hier ontzettend van en zou deze graag nog weer eens willen hebben! 

Kokosnoot Lichaamsboter

Ziaja Kokos Verzorgingsproducten

Vult het tekort aan lipiden aan. Revitaliseert de natuurlijke beschermende barrière van de huid, verbetert zichtbaar de elasticiteit en zachtheid van de opperhuid. Maakt de huid zijdezacht. 

Hoofdingrediënten: kokoslipiden, OMEGA-3, OMEGA-6, vit. E

Ziaja Kokos Verzorgingsproducten

Er gaat geen dag voorbij dat ik mijn lichaam niet insmeer na het douchen. Altijd gebruik ik een bodylotion, butter of iets in die richting. Ik vind het altijd zo heerlijk om daarna lekker een huispakkie aan te doen en dan schoon op de bank te zitten en heerlijk te ruiken. En vooral met deze lichaamsboter van Ziaja. Het lekkerste is om een dikke laag aan te brengen. Trekt snel in en je lichaam voelt echt zijdezacht aan en je ruikt ook nog eens heerlijk naar kokos. De geur van deze lichaamsboter vind ik dan ook echt perfect! Heerlijk! Ziaja maakt mij erg blij! 

Kokosnoot Handcréme

Beschermt der huid die wordt blootgesteld aan veelvuldig contact met wasmiddelen en barre weersomstandigheden. Regenereert, verzacht en egaliseert de huid. Versterkt de nagels en voorkomt splijten en breken.

Hoofdingrediënten: koolzaadolie, kokoslipiden, OMEGA-3, OMEGA-6

Een handcréme, ik kan er niet zonder. Vroeger gebruikte ik het echt nooit, maar sinds ik in de zorg werk vind ik het echt heel fijn. Ik gebruik standaard een handcréme voor het slapen gaan en deze ook. De geur is zoals ik in deze hele blog al beschrijf verrukkelijk en het trekt lekker in als je gaat slapen. Doordat ik gestopt ben met gelnagels hebben mijn nagels er veel schade van gehad en komt deze handcréme extra goed van pas! Ook hier ben ik ontzettend blij mee. Heel erg bedankt voor de fijne producten Ziaja! 

Prijs en verkrijgbaarheid

Ziaja heeft me erg blij gemaakt en ik kan niet wachten om nog meer te gaan testen van dit prachtige merk. Hieronder zie je de prijzen staan en daar word je toch blij van?

De producten kan je kopen op de website van Ziaja zelf!

Kokosnoot Crèmige Douchezeep 500 ml – €2,80 

Kokosnoot Lichaamsboter 200 ml – €4,80

Kokosnoot Handcréme 80 ml – €1,90

______________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen.

Meer blogs lezen over lichaamsverzorging? Klik hier.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *