Review: The Ritual of Jing
Lichaamsverzorging

Review: The Ritual of Jing

Ik ben al jaren een groot fan van Rituals. Eerder heb ik ook al een blog geschreven over een product van Rituals. Alleen dat was een skincare product. Nu ga ik het hebben over een foaming shower gel en een body cream van Rituals. Ik vind het zo heerlijk om te douchen met dit merk, want je merkt aan alles hoeveel liefde ze in de producten stoppen als ze het maken. Elke geur is weer anders en bijzonder. Dit keer heb ik gekozen voor de Ritual of Jing lijn. Lezen jullie mee?

The Ritual of Jing lijn

De lijn van Ritual of Jing staat in het teken van het ontspannen van de geest en het stimuleren van een goede nachtrust. Een holistische lijn die zich dus niet alleen richt op de buitenkant, maar ook op de binnenkant. Je kan het eigenlijk zien als een welnessbeleving voor in huis. 

The Ritual of Jing lijn is geïnspireerd op een eeuwenoud Chinees concept. Het staat voor kalmte, stilte en rust. De lijn geeft je alles wat je daarvoor nodig bent zowel een relax- als een sleeplijn. Zo kan je je eigen ontspannende moment creëren op ieder gewenst moment van de dag. 

Iedereen heeft het altijd druk met van alles en daardoor is ontspannen heel belangrijk. Je hebt verschillende producten in deze lijn en ik heb zelf alleen gekozen voor de foaming shower gel en voor de bodylotion. 

The Ritual of Jing Foaming Shower Gel

Review: The Ritual of Jing

Ik weet haast wel zeker dat iedereen wel eens een foaming shower gel heeft geprobeerd van Rituals. Zelf denk ik dat dit het bekendste product is wat ze verkopen. Ik vind dit de fijnste substantie om mee te douchen. Altijd als ik douche producten gebruik van Rituals heb ik altijd een gevoel van luxe. Dit heb ik dan vooral met de foaming shower gels. Als je een beetje op je hand doet ontstaat er echt een heerlijke zachte schuim, ontzettend genieten is dat. Ik kan eigenlijk deze foaming shower gel alleen maar aanbrengen als mijn ogen dicht zijn, want zo intens genieten is het. Vooral door deze heerlijke geur. De geur werkt zo relaxt. Het liefst gebruik ik deze foam ook in de avond zodat ik helemaal zen ben voor mijn avondje op de bank of voordat ik op bed ga. De geur zou ik omschrijven als heel warm, maar ook heel zacht. Als je een keer in een Rituals winkel bent moet je deze lijn echt even gaan ruiken!

Deze foaming shower gel zou ik iedereen cadeau kunnen geven, maar ook weer aan mezelf. Hier raak ik nooit op uitgekeken. De foaming shower gel doet ook veel voor mijn huid, want na het douchen voelt mijn huid dan heerlijk zacht, verzorgend en gehydrateerd aan. Dat in combinatie met de bijbehorende body cream is een enorm verwenmoment. 

The Ritual of Jing Soothing Body Cream

Review: The Ritual of Jing

En natuurlijk heb ik ook voor mezelf de bijbehorende body cream gekocht. Ik vind het heel belangrijk om na het douchen mijn lichaam goed te verzorgen en te hydrateren met een body cream o.i.d. Dit sla ik echt nooit over, alleen als ik me heb gescrubd gebruik ik geen body cream. Ik heb vaak een scrub waar een olielaagje achterblijft en dan vind ik een body cream niet nodig. Als ik voor mezelf iets koop bij Rituals, koop ik altijd setjes en dat vind ik ontzettend lekker dus vandaar dat ik ook voor de body cream heb gekozen.

Zeker als je nog langer van de geur wil gaan genieten dan zou ik toch wel de body cream gaan gebruiken. Deze geur is namelijk ook erg krachtig en heeft dezelfde geur als de shower foam, extra genieten dus! Ook vind ik dat de body cream goed zijn werk doet, omdat mijn huid ook goed gehydrateerd aanvoelt na het aanbrengen. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen elke dag de body cream gebruikt, maar dat doe ik wel. Persoonlijk vind ik het niet prettig om na het douchen verder niks meer te gebruiken voor mijn lichaam. Dat is voor iedereen persoonlijk en ook wat je jezelf hebt aangewend.

Ik vind de body cream net als de andere body creams van Rituals. Precies wat je gewend bent. Goede kwaliteit en je bent niet veel van het product nodig. Je moet er wel goed tegen kunnen, want er zit wel parfum in verwerkt en er zijn mensen die daar niet goed tegen kunnen. Zelf heb ik daar geen problemen mee. Het is in ieder geval een heerlijke aanvulling op de shower gel.

Mijn ervaring met de producten van de Ritual of Jing lijn

Daar kan ik héél kort over zijn, want ik ben helemaal verliefd. Wat een heerlijke producten zijn dit. Ik zou dit zeker weten opnieuw gaan kopen als de producten op zijn. Wat een enorme verwennerij is dit onder de douche. Ik zou dit echt iedereen aanraden om eens te gaan kopen voor jezelf. Af en toe mag je jezelf toch wel eens verwennen? Zelf heb ik eigenlijk standaard producten van Rituals in huis, omdat ik het echt genieten vind, maar deze lijn overtreft het wel weer hoor!

Je kan de foaming shower gel kopen voor €8,50 en dan heb je 200 ml. Ik vind het wel prijzig, maar ik heb het er echt voor over. De Soothing Body Cream kan je kopen voor €18,50 en dan heb je 220 ml. Vind ik zelf ook prijzig vooral als je elke dag gebruikt, maar onthoud wel dat je niet veel nodig bent en dat je enorm lang hiermee kan doen. Ik kan me wel voorstellen dat mensen dit niet elke dag zouden gebruiken, maar om jezelf hier een keer mee te gaan verwennen zou ik toch wel een keer gaan doen.

Liefs,

Jessica

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *