Review: Kneipp Massageolie Goodbye Stress
Lichaamsverzorging

Review: Kneipp Massageolie Goodbye Stress

Kneipp is een merk wat ik echt heb leren kennen sinds ik bezig ben met bloggen. Natuurlijk had ik van Kneipp gehoord, maar eigenlijk had ik er nog nooit wat van gebruikt sinds ik dus aan het bloggen ben. Ik ben Kneipp heel dankbaar, want sindsdien heb ik wel liefde gekregen voor dit prachtige merk! Al eerder heb ik een review geschreven over een product van Kneipp. Maar dit keer heb ik wel een heel bijzonder product opgestuurd gekregen vind ik. Een massageolie. Ik houd van massages. Als ik naar een spa ga dan wil ik eigenlijk altijd er een massage bij inboeken. Ook op vakantie vind ik het fijn om met te laten masseren. Maar ik woon alweer een paar jaar samen met Ben en ik vind dat Ben heerlijk kan masseren. Dus ik had eindelijk weer een (goed) excuus dat hij me moest masseren om dit product uit te testen. En dat hebben we gedaan! Nieuwsgierig naar deze massageolie? Blijf dan mee lezen met mijn nieuwe review over de Kneipp Massageolie Goodbye Stress. 

Kneipp Massageolie Goodbye Stress

Alleen als je de naam al leest wil je deze massageolie toch wel al proberen? Ik had dat tenminste wel! Iedereen ervaart wel eens stress in zijn of haar leven en dan is het toch heerlijk dat iemand je gaat masseren met een massageolie die er ook nog voor zorgt dat je stress verdwijnt? Over het algemeen als ik gemasseerd wordt vergeet ik de hele wereld om me heen en is alle stress weg, maar als een massageolie ook nog eens lekker ruikt en is dit toch wel weer extra fijn?

De geur van deze massageolie heeft een zuiverende en verfrissende geur en door de natuurlijke etherische rozemarijnolie en het watermuntextract zorgt het er weer extra voor dat je nog meer gaat ontspannen tijdens de massage. Er zitten ook voedende plantenoliën in die de huid heerlijk zacht laten aanvoelen. Niet geheel onbelangrijk tijdens een massage. De geur van watermunt is erg verfrissend en die zorgt voor een hoger energieniveau en de rozemarijnolie stimuleert de focus, concentratie en het geheugen. Het zorgt dus eigenlijk niet alleen voor ontspanning, maar ook om directe stress te verminderen. De geuren komen vrij door de warmte die vrij komt tijdens de massage.

Beoordeling en gebruik

Ben heeft mij met deze olie gemasseerd en Ben gaf aan dat hij deze olie prima in gebruik vond. Hij vond het fijn dat deze olie goed vettig blijft en geleidelijk in de huid trekt. Zodat je niet steeds meer hoeft te pakken en een tijdje met de olie vooruit kunt. De olie is vol van substantie. Klinkt gek, maar werkt heel fijn. Als olie heel dun is dan heb je al gauw dat je gaat kliederen en dat is bij deze massageolie echt niet het geval. Het smeert goed uit en trekt goed in de huid en laat een lekker laagje achter. Niet plakkerig! Een hele plakkerige olie is natuurlijk niet fijn als je dat op je lichaam krijgt.

En van de geur zijn we echt fan! Na het masseren rook onze hele kamer naar de geur, heerlijk ontspannend! Wij hebben deze massageolie meegenomen op vakantie dus op dat moment hadden wij totaal geen stress, maar ik kan wel begrijpen hoe deze olie ervoor zorgt dat je stress kan verminderen. Na de massage was ik dan ook heerlijk ontspannen. Ik kan iedereen deze massageolie aanraden.

De Kneipp Massageolie is te koop in vrijwel alle drogisterijen van Nederland. Ook kun je de Kneipp producten ook online vinden. Voor meer informatie over de producten van Kneipp zelf kan je terecht op hun website. Vanaf deze website kan je ook doorklikken om de producten te kopen!

De Kneipp Massageolie Goodbye Stress is te koop voor €9,49 en dan heb je 100 ml!

Liefs,

Jessica

*Deze blogpost bevat een gekregen product.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *