Review: Essence 24/7 Hand Cream Mask
Lichaamsverzorging

Review: Essence 24/7 Hand Cream Mask

Hoe gek het misschien ook klinkt, maar ik kan niet zonder handcrème. Vroeger gebruikte ik het nooit, maar mijn moeder altijd wel. Die zag ik altijd haar handen insmeren en ik vond dat altijd maar onzin. Totdat ik in de zorg kwam te werken. Je wast heel vaak je handen in de zorg en mijn handen werden daar ontzettend droog van en sindsdien kan ik niet meer zonder handcrème. Ik heb al eens eerder een review geschreven over een handcrème. Maar dat was een handcrème van een ander merk. Nu ga ik een review schrijven over een handcrème van Essence. Toch wel nieuwsgierig? Blijf dan meelezen met mijn nieuwe review over de Essence 24/7 Hand Cream Mask.

Essence 24/7 Hand Cream Mask

Deze handcrème belooft dus snel in te trekken en met extra vocht worden je handen intensief verzorgd. Wat extra fijn is aan deze handcrème is dat je het als een masker kan gaan gebruiken. Hier ben je dan katoenen handschoentjes voor nodig. En die handschoentjes heeft Essence dus. Als je echt hele erge droge handen hebt dan kan je je handen insmeren met de handcrème en daar moet je dan gelijk de kantoenen handschoentjes over doen zodat de handcrème de hele nacht kan gaan intrekken in je handen en zo krijg je dus het masker effect. 

In de handcrème zit een bestandsdeel genaamd ‘ginseng’ hier had ik zelf nog nooit van gehoord. Ik heb het even opgezocht, maar ginseng is een Chinese plant. Vroeger werd ginseng ook gebruikt als medicijn. Door de ginseng is de handcrème dus zo voedend. Je kan de handschoentjes  bestellen of natuurlijk in de winkel kopen bij de Kruidvat of bij de Trekpleister. De handschoentjes kosten €2,59. Je kan ze wassen op 60 graden en daardoor zijn ze herbruikbaar!

Mijn ervaring

Ik gebruik de handcrème voor het slapen gaan. Alleen ik heb de handschoentjes er niet bij gekregen dus helaas heb ik de handcrème niet kunnen testen als masker. Toen ik de handcrème aanbracht vond ik de geur gelijk lekker ruiken. Maar ik vind het lastig om de geur te omschrijven. Ik vind het een zoete geur, maar ik kan de geur niet helemaal plaatsen. Ik vraag me af of je dus ginseng ruikt. Alleen als je de geur langer ruikt vind ik het heel chemisch ruiken en dat vind ik dus niet zo lekker en dat vind ik wel tegenvallen.

Maar je bent niet veel van het product nodig en het trekt inderdaad snel in! Heel fijn vind ik dat! En als ik wakker wordt voelen mijn handen zijdezacht en heel verzorgend aan. Wat het extra leuk maakt is dat deze handcrème budgetproof is. Je kan de handcrème kopen voor €2,69. Dus ik kan deze handcrème zeker weten aanraden. Wat ook een enorm pluspunt is, is dat de handcrème vegan is en cruelty free!

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat een gekregen product

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *