Review: Artistry Studio Pacific Wave Polishing Body Bar
Lichaamsverzorging

Review: Artistry Studio Pacific Wave Polishing Body Bar

Als jullie mij volgen dan weten jullie dat dit niet mijn eerste review is over een product van Artistry Studio. Helaas merk ik dat dit merk nog niet heel bekend is in Nederland en dat vind ik heel jammer, want het is wel een heel mooi merk vind ik. Ik heb er nu zelf al meerdere producten van ontvangen en voordat ik het kreeg opgestuurd had ik zelf ook nog nooit van het merk gehoord. Nu ga ik jullie meer vertellen over hun nieuwe body bar. Zelf heb ik nog nooit een body bar geprobeerd dus dat was helemaal nieuw voor mij. Terwijl je het tegenwoordig steeds vaker ziet, omdat merken zich steeds meer gaan bezig houden om minder plastic te gaan gebruiken. Zijn jullie nieuwsgierig? Blijf dan mee lezen met mijn nieuwe review over de Artistry Studio Pacific Wave Polishing Body Bar.

Artistry Studio Pacific Wave Polishing Body Bar

Review: Artistry Studio Pacific Wave Polishing Body Bar

Met de polishing bar reinig en exfolieer je de huid op milde wijze. De scrubdeeltjes zijn afkomstig van fijn gemalen kokosnootschilfers. Verder bevat de 2-in-1 body bar shea butter, olijf- en kokosolie. De formule is overigens SLS- en parabeenvrij. Heb je een gevoelige huid, houd dan rekening met de aanwezigheid van parfum. De body bar is enorm groot en weegt bijna 200 gram. Hij ziet er ook heel zomers uit en heeft een frisse tropische bloemengeur met een vleugje citrus. 

Dit was voor mij de eerste keer dat ik zo’n product ging gebruiken. Het wordt steeds meer normaal om producten te maken zonder plastic, maar voor mij de eerste keer. Ik vond het enorm wennen aan het begin, omdat ik het wel lastig vind in gebruik. De body bar is vrij groot en ligt daarom lastig in de hand en glijdt daardoor vaak uit mijn handen en dat vind ik wel vervelend, maar waarschijnlijk moet ik er iets meer handigheid in krijgen. Ik vind het alleen lastig beoordelen wat ik er nu echt van vindt, want ik gebruik de body bar nu al een aantal weken en ik weet het niet zo goed. Ik heb niet het idee dat hij mijn huid niet goed exfolieert, maar de scrubdeeltjes zijn ook echt heel mini en dat vind ik persoonlijk niet zo prettig. 

En toch vraag ik me af of de body bar wel echt iets voor mijn huid doet, want het voelt niet zo. Soms denk ik juist dat mijn huid er droger van wordt? Na het gebruik van de body bar voelt mijn huid ook niet fijn aan. Soort van plakkerig. Maar aan de andere kant, de body bar schuimt heel goed en fijn en de geur is heerlijk onder de douche. Voor mijn gevoel sta ik te douchen ergens in een warm land onder een palmboom. Maar.. Als ik al een langere tijd klaar bent met douchen dan voelt mijn huid wel glad aan, maar niet voedend en ook niet gehydrateerd. Jammer is dat de body bar geen verzorgend laagje achter laat.

Conclusie

Nee, het is niet een product voor mij. Ik blijf het maar zeggen, maar ik weet het niet zo goed. Misschien lezen mensen dit en verklaren ze me voor gek, maar ik heb andere exfolianten/scrubs gebruikt die ik dan veel beter vind! Ook het idee dat het een body bar is moet ik nog aan wennen. Ik vind het toch prettiger dat het in een potje zit, maar ik moet er wel aan wennen dat zonder plastic wel steeds vaker gaat voorkomen. 

Je kan de body bar hier bestellen en de body bar kost €12,00. Wat ik wel een hele mooie prijs vind, want voor mijn gevoel ga ik nog wel een aantal maanden hier mee doen. Ik gebruik de body bar zelf ongeveer 2x per week. Dus voor €12,00 en je doet er heel lang mee dus is de prijs niet heel gek. 

 

Gebruiken jullie vaker een body bar?

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat een gekregen product.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *