Australian Bodycare Body Scrub
Lichaamsverzorging

Australian Bodycare Body Scrub

Het is alweer een tijdje geleden dat er een review online is gekomen van het merk Australian Bodycare. Ik ben fan van het merk, op de geur na dan. Daar moet ik stiekem nog steeds aan wennen. De geur van Tea tree olie went niet zomaar vind ik. Australian Bodycare vind ik een prachtig merk, omdat ze veel problemen kunnen oplossen. Problemen die jij hebt met verzorging. Australian Bodycare denkt dan ook echt aan het hele lichaam en daardoor hebben ze een groot assortiment met veel producten. Ik weet haast wel zeker dat er voor iedereen wat tussen zit. Ik heb al veel producten van ze getest en opgemaakt. Vandaag behandel ik met jullie de Australian Bodycare Body Scrub.

Australian Bodycare Body Scrub | €18,49 – 200 ml

Australian Bodycare Body Scrub

Wil je af van puistjes en onzuiverheden op je lichaam? Exfoliërende scrub voor het hele lichaam. Goed tegen puistjes en onzuiverheden op je rug, billen en andere plekken op je lichaam. Met 100% Tea Tree Olie, die de huid reinigt en verzorgt, terwijl het natuurlijke, actieve allantoïne verzacht en hydrateert. Goed voor de jeukende en droge huid. Het product is geschikt voor alle huidtypes, omdat het dermatologisch is getest.

Het is belangrijk om de dode huidcellen en overtallig talg te verwijderen en verstopte talgklieren te minimaliseren door 1-2 keer per week deze body scrub te gebruiken. Verdeel de Body Scrub over de natte huid en masseer je goed in met cirkelvormige bewegingen. Wees bijzonder grondig met de massage in de gebieden met onzuiverheden, puistjes en mee-eters als je daar last van hebt. Zodra je de korrels goed op je lichaam hebt verdeeld en gemasseerd, spoel je het product en de korrels grondig van de huid af. Was vervolgens je huid grondig met een goede douchegel.

Ik ben al vroeg begonnen met scrubben, dit heb ik geleerd van mijn moeder. Ik scrub wekelijks. Wisselt wel een beetje hoe vaak. Soms maar 1 keer per week, maar ook wel eens 3 keer per week. Ligt eraan wat voor scrub ik op dat moment gebruik en aan de weersomstandigheden. En natuurlijk hoe mijn huid eraan toe is. Ik kan ontzettend last hebben van een droge huid en dan is een goede scrub heerlijk om wat vaker te gebruiken.

Mijn ervaring

Australian Bodycare Body Scrub

Ik was natuurlijk al voorbereid op de geur, maar ja.. Ik blijf de geur niet lekker vinden, maar inmiddels ben ik het merk zo gaan waarderen dat ik daar door heen kijk. Ik heb trouwens dit keer wel gekozen voor een mint geur. Alleen verdoezelt dit helaas niet de tea tree olie geur. De scrub bevat geen fijne korrels, maar ook geen hele grove korrels. Het zit er een beetje tussen in. Als je aan mij vraagt vind ik de korrels perfect! De korrels zitten vermengd in een soort gelachtige substantie wat heerlijk werkt op je lichaam. De tube is dan ook hygiënisch en het werkt allemaal erg makkelijk.

Normaal gesproken scrub ik altijd als laatste onder de douche. Ik was me eerst met een douchegel en dan doe ik de scrub. Australian Bodycare raadt dit juist andersom aan. Ik heb het een paar keer geprobeerd, maar dit vind ik persoonlijk niet fijn. De scrub laat een verzorgend en voedend laagje achter op de huid. Ik vind het dan jammer om me daarna dan te gaan wassen. Terwijl als je je gaat afdrogen na het scrubben ben je geen bodylotion nodig. Maar dat is per persoon verschillend. Ik zou beide gewoon eens een keer proberen.

Zou ik deze scrub opnieuw kopen? Dat zou ik wel doen, want het is zeker een goede en fijne scrub. Alleen ik heb wel betere scrubs gehad dan deze, maar die scrubs kan je niet met elkaar vergelijken. Wat ik er wel bij moet vertellen is dat ik geen puistjes o.i.d. op mijn huid heb. Dus daar kan ik niks over zeggen of de scrub daar goed voor werkt. Ik  heb de scrub gebruikt voor de droogheden op mijn huid en daar werkt de scrub perfect voor!

Prijs en verkrijgbaarheid

Je betaald voor 200 ml, €18,49. Australian Bodycare is te koop bij Etos, Kruidvat, Amazon, Bol.com, Trekpleister en op de website van Australian Bodycare zelf! 

______________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen.

Meer blogs lezen over lichaamsverzorging? Klik hier.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *