Nuki Smart Lock 3.0
Interieur

Nuki Smart Lock 3.0

Toen ik een mail kreeg of ik de Nuki Smart Lock 3.0 wilde testen heb ik eerst gewacht met reageren, want dit wilde ik eerst aan Ben vertellen! Ben houdt ontzettend van  gadgets. Ben was gelijk blij toen ik dit vertelde en toen heb ik terug gemaild dat we dit graag wilde gaan testen. Ik zal even in het kort vertellen wat het inhoudt. De Nuki Smart Lock 3.0 maakt jouw buitendeur open via een smartwatch of via een telefoon. Dus je bent geen sleutel meer nodig om je huis binnen te komen?! Hoe cool is dit? Nieuwsgierig hoe dit ons is bevallen? Dan zou ik zeker weten blijven mee lezen.

Nuki Smart Lock 3.0

Nuki Smart Lock 3.0

‘Onbezorgde woonervaring. Je bestaande deurslot wordt met Nuki een digitale toegangsoplossing. Treed binnen in de wereld van Smart Home. Dankzij Nuki heb je op elk moment je deur onder controle en daarnaast ook nog een goed geweten, altijd en overal. Volledige controle en veiligheid voor je eigen huis.’ 

Hier zie je de Nuki Smart Lock 3.0 aan onze deur hangen. Zoals je ziet is het een compact dingetje die aan je slot hangt. Ideaal. Wel rekening ermee houden dat je genoeg ruimte hebt bij je kozijn om te kijken of het wel past. Je kan via de website een check doen om te kijken of Nuki past op jouw slot. 

De installatie

‘Eenvoudig zelf te installeren. Je hoeft geen expert te zijn om Nuki te installeren. Je hebt onze Nuki-producten in enkele minuten zonder boren en schroeven zelf gemonteerd. De Nuki-app leidt je stap voor stap door de installatie’.

Ben heeft de Nuki Smart Lock 3.0 geïnstalleerd op onze deur en zelfs Ben vond het heel makkelijk en dat zegt wat, haha. Ben is niet een mega techneut dus dit moet iedereen lukken. Als je van te voren even goed checkt of het op je deur past. Dan kan je de keuze maken om het met een plakstrip te doen of met 4 schroefjes. Ben heeft gekozen voor de plakstrip, omdat dit het handigst was bij onze deur. 

De Nuki Smart Lock App

Nuki Smart Lock 3.0

‘Alle functies in een app. Gebruik de smartphone in plaats van de klassieke sleutel. Bedien je deur met de gratis Nuki-app. Deel digitale sleutels met vrienden en familie en controleer in het vergrendelingslog wie er is gekomen en wie er is weggegaan’. 

Hier boven op de foto zie je mijn Apple Watch. Daar heb ik de gratis Nuki-app gedownload en makkelijk dat het werkt! Boven aan zie je staan: ‘deur openen’ en als je daarop drukt dan gaat de deur open. Hoe geweldig is dat?! En het werkt ook echt super goed. Aan het begin hadden we er beide een hard hoofd in, maar het werkt geweldig. Net als met de deur op slot doen. Nou hoor ik jullie denken, maar hoe werkt dit dan? Je plaatst de sleutel in het slot en daarover heen plaats je dus de Nuki Smart Lock 3.0. Als je op ‘deur openen’ klikt dan hoor je de Nuki Smart Lock 3.0 draaien en dan draait die de sleutel in het rond zeg maar. 

Mensen toevoegen aan je Nuki slot

Via de Nuki-app kan je andere mensen een uitnodigingslink sturen die kunnen dan toegang krijgen tot jouw Nuki slot. Je moet dan wel er voor zorgen dat de mensen die je uitnodigt op je slot dat die de Nuki-app hebben en dat je die mensen natuurlijk vertrouwt, want ze kunnen dan altijd je huis in. Dit werkt ook heel gemakkelijk, want dit hebben wij ook zelf getest. Maar stel je voor dat je je partner toegang geeft tot je Nuki slot en daarna gaat je relatie uit dan kan je je ex-partner zo weer verwijderen en kan hij/zij niet meer naar binnen. 

Nuki Bridge

Nuki Smart Lock 3.0

‘Open de deur naar jou slimme levensstijl. Met Nuki kun je jouw dagen precies plannen zoals je zelf wilt: Wil je controleren of je kinderen al veilig zijn thuisgekomen? Of wil je de deur op afstand openen? Met de Nuki Bridge heb je altijd een veilig gevoel. Je kunt je deur gemakkelijk op afstand openen en afsluiten. 

De Nuki Bridge is eigenlijk een soort brug tussen je wifi en je andere Nuki producten. Je kan over de hele wereld met de Nuki app de controle houden over bijvoorbeeld je voordeur. Hoe ontzettend fijn is dat? Als ik van huis ga en ik in de auto zit stap ik heel vaak mijn auto weer uit om te kijken of de deur wel echt op slot is. Ik ben altijd veel te bang dat anders onze dieren kunnen ontsnappen. Dat is natuurlijk verleden tijd met de Nuki Bridge. Via de app kan ik dan controleren of de deur wel echt op slot is en als het niet zo is kan ik op afstand de deur gewoon op slot doen! Heerlijk. Zo heb ik nooit meer ‘gezeur’ van Ben die zegt: ‘Jessica, je moet er bij stil staan of je de deur ook echt op slot doet of niet!’ 

Onze uiteindelijk beoordeling

Aan het begin waren we beide een beetje sceptisch hierover. Want gaat dit nou echt werken? En wat als het niet werkt? Kan je het dan er gewoon weer afhalen? Aan het begin vonden we het echt een raar idee om geen sleutel meer mee te nemen, maar dat is nu echt verleden tijd! Wij hebben ons vertrouwen gevonden in Nuki en we vinden het echt geweldig! Dit zou ik echt iedereen kunnen aanraden. Vooral om hoe gemakkelijk het werkt! Alles werkt makkelijk, de installatie, maar ook de app. Het wijst zich allemaal van zelf. Dus wij zijn er ontzettend blij mee! 

Prijzen en verkrijgbaarheid

Alle producten die ik hierboven heb beschreven zijn te koop op de website van Nuki. 

Nuki Smart Lock 3.0 – €149

Nuki Bridge – €99

________________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat gekregen producten. 

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen.

Meer blogs lezen over interieur? Klik hier. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *