Nieuw Beddengoed Van SlaShop
Interieur

Nieuw Beddengoed Van SlaShop

Ben en ik werden beide echt gelijk enthousiast toen we dit mailtje voorbij zagen komen in mijn mailbox! Want het beddengoed waar ik jullie meer over wil vertellen is geschikt voor huisdieren, wat een groot feest! Wij slapen namelijk vaak met huisdieren in bed. Jammer voor de mensen die deze blog aanklikken en het vies vinden, dan moet je dit maar niet gaan lezen. Wij zijn er niet vies van. Onze Ruby slaapt 9 van de 10 keer bij ons. En overdag slapen onze andere katten vaak op ons bed, daar genieten ze allemaal zo van! Maar ik ben dus allergisch voor katten en met onze dieren op ons bed is dat soms best lastig, maar met het beddengoed van SlaShop kan ik hier minder last van gaan hebben, omdat je de haren er makkelijk af kan vegen. 

Over SlaShop

Wij wisselen zelf eigenlijk nooit met beddengoed qua materialen. Wij hebben echt al jaren dezelfde, want die blijven echt wel goed. Wij verschonen dan ook wel 1x per week standaard ons bed. Maar wij raakten wel gelijk geïnteresseerd in SlaShop, omdat zij dus bamboe beddengoed hebben en dit vonden wij gelijk interessant. Het fijne ervan is dan ook dat gemaakt is van natuurlijke stoffen en dat is voor de mens veilig, maar ook voor je huisdieren.

Wat ik nu dus heb geleerd is dat bamboestof een goede keuze is voor beddengoed. Ook omdat het duurzaam en milieuvriendelijk is, maar het is echt zijde zacht, soepel en heel comfortabel. Wij hadden nog nooit op beddengoed geslapen, wat zo super zacht is. We krijgen er helemaal hotel-vibes van. Echt heerlijk! De vezels zijn dus soepeler dan katoen, waardoor het heel prettig aanvoelt en het heel zacht is voor je huid. Dus ook goed voor je haar, maar ook voor je huid. Dit wordt dan ook aangeraden voor mensen met een gevoelige huid. Bamboe is dus vochtafvoerend en het helpt je dus ook om de hele nacht koel en droog te houden. Waardoor het ideaal is voor de mensen die last hebben van warmte in de zomer, zoals wij bij ons op de slaapkamer in de zomer. Dus daarom zijn wij er al heel blij mee! 

Slapen met onze katten

Maar waarom vinden wij het dan zo fijn voor onze katten? Nou, daar kan ik heel kort over zijn. De haren die op de dekens of hoeslaken blijven liggen kan je met je handen naar elkaar toevoegen en je kan de haren er zo van afpakken en ja, dit werkt dus echt! Want vooral nu in de lente & zomer verliezen onze poezenkindjes veel haren. Ook is dit beddengoed erg geschikt voor spelende katten, want dit beddengoed kan dus tegen nagels dus zo krijg je ook geen ladders in je beddengoed! En als je de video op mijn Instagram hebt gezien, zie je ook dat onze Dobby er ontzettend blij van wordt!

Onze Ervaring

Wat ons natuurlijk gelijk opviel toen we het binnen kregen was dat alles echt super zacht aanvoelde. Na een aantal nachten erop slapen vonden we het super lekker en echt heel comfortabel, ideaal. Ook merkten we dat het veel koeler aanvoelt dan ander beddengoed en ik heb vooral een hekel aan warme slaapkamers. Ik slaap het liefst op een slaapkamer van -10.  Wat ook fijn is dat alles makkelijk te wassen is en dat ze snel weer zijn opgedroogd dus daar heb je verder gen werk meer van. We hebben ook verder nog geen slijtage gemerkt ondanks dat we ze al regelmatig hebben gebruikt. 

Dus ja, wij raden dit beddengoed iedereen aan of je nou wel of geen huisdieren hebt. Als je opzoek bent naar comfortabele en duurzaam beddengoed neem dan toch even een kijkje op de webshop van SlaShop. Ze hebben namelijk ook een groter assortiment dan alleen beddengoed, maar ook bijvoorbeeld pyjama’s. 

Prijs en verkrijgbaarheid

Het beddengoed wat wij hebben gekregen kan je dus bestellen op de website van SlaShop zelf. Met de code ‘jessicakok’ krijgen jullie 25% korting op jullie bestelling! 

Bestel hier jouw beddengoed!

Ons beddengoed set bevat een hoeslaken, laken & 2 kussenslopen voor $196

__________________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen.

Meer blogs lezen over interieur? Klik hier.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *