jessicakok.nl met de L'Oréal Elvive producten van de Dream Lengths lijn
Haarverzorging

Review: L’Oréal Elvive Dream Lengths

Ik heb via Instagram een pakketje opgestuurd kregen van L’Oreal Paris. Het gaat om de producten van de Dream Lenghts lijn. Toen ik het pakketje binnen kreeg heb ik op mijn story een unboxing gefilmd. Ik kreeg veel reacties van mensen hoe fijn ze deze lijn vonden en daarom heb ik besloten om hier een review over te gaan schrijven op mijn blog. Ik werd heel nieuwsgierig door jullie. Dus hierbij een review over de L’Oréal Dream Lengths. 

De producten van L'Oréal Elvive Dream Lengths die ik heb ontvangen. Review: L'Oréal Elvive Dream Lengths

L’Oréal Elvive Dream Lengths lijn

L’Oréal komt met een speciale haar lijn voor lang en beschadigd haar. Met deze lijn zou je ‘dream lengths’ moeten krijgen. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor lang haar. Dit is een lijn om je lange lokken mee te ‘redden’. L’Oréal belooft drie dingen: 

  • vermindert gespleten haarpunten
  • het versterkt de haarlengtes
  • het haar gaat meer glanzen 

De lijn bestaat uit een herstellende shampoo, een ontwarrende conditioner, een no haircut cream en een rapid reviver.

L’Oréal Elvive Dream Lengths Herstellende Shampoo

De producten van L'Oréal Elvive Dream Lengths die ik heb ontvangen. Review: L'Oréal Elvive Dream Lengths

Dit staat op de website van L’Oréal-Paris: ‘Elvive Dream Lengths Herstellende Shampoo is ideaal te gebruiken wanneer er sprake is van gespleten haarpunten, beschadigde haarlengtes en dunner wordend haar. De shampoo, die een crème-achtige formule heeft, reinigt voedt lang haar intensief. De formule is verrijkt met plantaardige keratine, vitamines en castorolie. Deze ingrediënten herstellen lang beschadigd haar tot in de haarpunten en maken het haar sterker zodat het haar langer kan groeien. Het haar voelt zachter aan en heeft een gezonde glans’.

‘Lang beschadigd haar is weer een nieuwe leven ingeblazen! Het haar is schoon, sterker en heeft een gezonde glans’.

Ik heb een kleine verpakking ontvangen van de shampoo en die heb ik helemaal opgemaakt. De shampoo ruikt heerlijk. Ik geniet enorm van de geur onder de douche. Ergens vind ik het een standaard shampoo geur, maar ergens ook weer niet. Het heeft ook iets van een fruitige geur, heerlijk! De volgende dag ruik ik de geur van de shampoo nog in mijn haar en dat vind ik een enorm pluspunt! De werking van het product vind ik standaard.. Het verzorgt goed mijn haar. Mijn haar voelt heel gevoed en het glanst mooi na het gebruik van de shampoo. Maar dat is het ook wel, dat bereik ik ook met andere shampoos. Verder vind ik het een goede, maar standaard shampoo. Het doet verder wel wat je van een shampoo verwacht. 

L’Oréal Elvive Dream Lengths Ontwarrende Conditioner

De producten van L'Oréal Elvive Dream Lengths die ik heb ontvangen. Review: L'Oréal Elvive Dream Lengths

Dit staat op de website van L’Oréal-Paris: ‘Elvive Dream Lengths ontwarrende conditioner bevat een formule met plantaardige keratine, vitamines en castorolie die speciaal is ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen. De conditioner versterkt de haarlengtes en beschermt tegen het ontstaan van gespleten haarpunten. Bovendien sluiten de haarschubben weer door de conditioner waardoor het haar er gladder uitziet en je lange lokken weer gaan glanzen’.

Het haar is ontward en intens verzorgd. Daarnaast is het haar makkelijker doorkambaar en voelt het zijdezacht aan.’ 

Ik heb een kleine verpakking ontvangen van de conditioner en die heb ik helemaal opgemaakt. Dit product ruikt hetzelfde als de shampoo, heerlijk! Ik vind de substantie ook erg fijn van de conditioner. Nadat ik de conditioner heb gebruikt is mijn haar makkelijker door te kammen en voelt het heel zacht aan. Of mijn haar hier meer door gaat glanzen, dat idee heb ik dan weer niet helaas.. Het is een prima product en werkt goed voor een conditioner. Maar het product heeft mij niet om ver geblazen..

L’Oréal Elvive Dream Lengths Rapid Reviver

L'oréal Elvive Dream Lengths Rapid Reviver

Dit staat op de website van L’Oréal-Paris: ‘Meer nodig dan een normale conditioner, maar weinig tijd?’ ‘Elvive Dream Lengths Rapid Reviver is een intense conditioner, speciaal ontwikkeld voor lang, beschadigd haar. Rapid Reviver verzorgt het haar als een masker, met het gemak en de snelheid van en conditioner. Het is makkelijk te gebruiken en heeft geen inwerktijd nodig’

‘Rapid Reviver Dream Lengths geeft lang haar in no time een boost en doet het herleven. De intense herstellende formule, verrijkt met Aminozuur en Castor olie, biedt 2x meer herstellende verzorging en versterkt de haarlengtes. Zonder inwerktijd! Het resultaat: verzorgd haar en glanzende, lange lokken’. (oppervlakte herstel/in vergelijking met een klassieker conditioner)

De verpakking sprak me gelijk aan, mooie hygiënische verpakking. Ik vind het product weer heel lekker ruiken. Dat vind ik wel echt heel fijn aan de Dream Lengths lijn van L’Oréal. Ik heb het precies gebruikt hoe de verpakking het zegt, je hoeft het niet te laten intrekken. Ik had wel enorm de neiging om het te doen, maar niet gedaan. Het geeft voor mij het gevoel dat ik een masker in mijn haar doe. De substantie is ook wat dikker dan van de ontwarrende conditioner. Na het uitspoelen voelt mijn haar heerlijk zacht en gaat het borstelen ook erg makkelijk. Ik ben hier meer fan van dan van de ontwarrende conditioner. Dit is een product dat ik zeker weten opnieuw zou kopen. 

L’Oréal Elvive Dream Lengths No Haircut Cream

L'oréal Dream Lenghts no haircut cream

Dit staat op de website van L’Oréal-Paris: ‘Een goede haarverzorging is voor iedereen erg belangrijk. Vooral als je lang haar hebt. Je wil uiteraard dat je lange lokken er mooi vol en glanzend uitzien. Verzorg je lange lokken met de Elvive Dream Lengths No haircut Cream. Dit is een leave-in crème die het haar voedt en voorkomt dat het verzwakt en afbreekt. Door het gebruik van deze crème wordt je haar versterkt en worden gespleten haarpunten verminderd. Daarnaast biedt de crème hittebescherming tot wel 180 °C tijdens het föhnen of stijlen met een stijltang’.

‘Het haar is optimaal beschermd tegen gespleten haarpunten, haarbreuk en schadelijke invloeden zoals zonnestralen, warmte afkomstig van de föhn of stijltang’.

Het is weer een mooie hygiënische verpakking. Ik gebruikt dit op handdoek droog haar. Dit knijp en verdeel ik dan in mijn haarpunten. Mijn punten lijken hierdoor minder droog en mijn haar lijkt aan de onderkant verzorgd, maar verder doet het niet heel veel voor mijn haar heb ik het idee. Wat natuurlijk weer een groot pluspunt is dat het lekker ruikt! 

Conclusie

Ik zou de herstellende shampoo en de rapid reviver wel eens opnieuw kopen, maar de rest eigenlijk niet, maar ik vind het zeker geen slechte producten, maar het is niet iets voor mij. Ik zou het alleen om de geur wel weer kopen, dat vind ik echt heerlijk. Dit heb ik hierboven ook vaak benoemd. Voordeel vind ik ook dat mijn haar glanst en zacht aanvoelt, maar dat kan ik ook bereiken met andere shampoos. Ik kleur mijn haar elke 2 maanden dus dit product is dan ook niet 100% geschikt voor mijn haar, omdat ik liever iets gebruikt voor gekleurd haar. Het liefst iets van zilvershampoo. Maar doordat jullie allemaal zo positief waren over deze lijn wilde ik het wel graag proberen! Ik blijf de rest van de producten zeker opmaken, ik vind het niet zo slecht dat ik denk van: dit gebruikt ik nooit weer en ik gooi het nu weg. De producten van L’Oréal Elvive Dream Lengths zijn verkrijgbaar bij de kruidvat. De herstellende shampoo 250 ml is te koop voor €4.99. De ontwarrende conditioner 200 ml is te koop voor €4.99. De rapid reviver 180 ml is te koop voor €6.490 De no haircut cream 200 ml is te koop voor €6.49. 

 

Als je van verzorging houdt dan kan dit misschien ook leuk zijn om te lezen: Paula’s Choice Hydrating Gel-to-Cream Cleanser

Verdere informatie over de producten vind je op: L’Oréal Paris

 

Gebruiken jullie producten van L’Oréal Elvive onder de douche?

Liefs,

Jessica 

*Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen.

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *