Review: L'Oréal Elvive Color Vive
Haarverzorging

Review: L’Oréal Elvive Color Vive

Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar volgens mij heb ik deze lijn al bijna een jaar in huis staan. Nog nooit deze shampoo aangeraakt. Waarom? Eigenlijk geen idee.. Ik denk omdat ik steeds andere lijnen kreeg opgestuurd die mij interessanter leken. Laatst kwam ik deze lijn weer tegen en werd het toch wel tijd om hier een review over te gaan schrijven. Ik kleur mijn haar elke 8 weken bij de kapper en dan is het natuurlijk wel mooi om je kleur zoveel mogelijk te behouden. Deze lijn van L’Oréal belooft dat. Benieuw naar mijn mening? Blijf dan mee lezen over mijn review over de L’Oréal Elvive Color Vive.

L’Oréal Elvive Color Vive Shampoo

Review: L'Oréal Elvive Color Vive shampoo

Laten we gewoon beginnen bij stap 1. Dat is natuurlijk de shampoo. Met deze shampoo geef je je haar een speciale verzorging. Doordat de shampoo je haar op een milde wijze reinigt zorgt het voor een langdurig kleurbehoud. Ook beschermt deze shampoo je gekleurde haar tegen invloeden van buitenaf. De shampoo is verrijkt met kleur beschermend lijnzaad elixer, voedend concentraat en UV-filters. Deze verzorgende formule zorgt er dan weer voor dat je haar extra wordt beschermt en houd je gekleurde haar mooi glanzend.

Ik heb de shampoo nu al een aantal keren gebruikt en ik ben eigenlijk niet heel erg tevreden, want voor mijn gevoel vind ik niet dat de shampoo mijn kleur langer behoudt namelijk, terwijl dit wel het doel is van de shampoo. Wel glanst mijn haar mooi na het gebruik van deze shampoo en mijn haar voelt verzorgt aan. Ook vind ik de geur wel lekker. Ik ben niet om, maar het is zeker geen vieze geur. Toch mis ik wel van alles in deze shampoo.. Je verwacht toch dat je haar na gebruik van een shampoo verzorgend aanvoelt? Dat mis ik helaas ook bij deze shampoo. Mijn haar wordt ook heel sluik door het gebruik van de shampoo en daar wordt mijn haar weer snel vettig van helaas.

De shampoo is te koop bij Kruidvat voor €4,69. Dat is wel een leuke prijs natuurlijk!

L’Oréal Elvive Color Vive Conditioner

Review: L'Oréal Elvive Color Vive conditioner

Stap 2 is dan natuurlijk de conditioner. Met deze conditioner zorg je ervoor dat je gekleurde haar wordt beschermt en dat je haar beter doorkambaar wordt. De conditioner bevat net als de shampoo lijnzaad elixer en UV-filters die het negatieve effect van de zon op je haar helpen verminderen. Zonnestralen kunnen er voor zorgen dat je haarkleur vervaagt of zelfs helemaal verkleurd. Door het gebruik van de conditioner komt er een beschermde laag over je haar die zorgt voor bescherming tegen de UV-stralen. De conditioner voedt je haar en maakt het zijdezacht.

Over de conditioner ben ik wel tevreden. Ik vind dit product fijner dan de shampoo. Wel ruikt de conditioner hetzelfde als de shampoo. Alleen ik zeg wel dat ik tevreden ben, maar ik vind niet dat de conditioner mijn haarkleur beschermt en langer mooi houdt. Daar is deze conditioner eigenlijk wel voor bedoeld, maar daar ben ik niet tevreden over. Als je dit weg denkt dan vind ik het een prima conditioner, want dan doet hij verder alles wat L’Oréal belooft. Na het wassen is het enorm makkelijk doorkambaar. En mijn haar is zo super zacht! Dat vind ik wel echt ultiem genieten aan deze conditioner, maar als je opzoek bent naar een conditioner die ervoor zorgt dat je haarkleur voor een lange tijd mooi blijft dan raad ik jullie deze conditioner persoonlijk niet aan.

De conditioner is te koop bij de Kruidvat voor €4,69. De conditioner heeft dezelfde prijs als de shampoo.

L’Oréal Elvive Color Vive Beschermend Haarmasker

Review: L'Oréal Elvive Color Vive beschermend haarmasker

Ik wilde hier eigenlijk over gaan zeggen dat dit stap 3 zou zijn, maar dat is eigenlijk niet het geval. Je kan er voor kiezen om een keer de conditioner te laten staan en dan dit beschermend masker te gaan gebruiken. Het advies is om dit masker 1 tot 2x per week maar te gebruiken. Dit masker is eigenlijk bedoelt als je je gekleurde haar een intense, beschermende verzorging wil geven. Het verschil met het masker en de conditioner is dat het masker een geconcentreerde formule heeft die het haar extra intensief voedt. Ook hier zit lijnzaad elixer in en UV-filters. Net als in de andere producten. Na het gebruik van dit masker is je haar intensief verzorgt, makkelijk doorkambaar en beschermt tegen uv-stralen.

Mijn eerste ontmoeting met dit masker was niet best. Ik wilde product uit het potje halen, maar de randen zijn zo scherp dat ik gewoon een snee in mijn vinger had. Toen was ik er eigenlijk al klaar mee, maar ik heb dit masker nu wel meerdere keren gebruikt zonder dat ik een snee kreeg in mijn vinger! Wat ik van dit masker vind, ik weet het niet zo goed. Als ik het masker heb gebruikt dan voelt mijn haar verzorgt en gevoed aan en dat belooft het product ook. Maar toch heb ik ook bij dit product echt niet het idee dat mijn kleurbehoud er langer en mooier van wordt. Dat vind ik toch wel weer jammer. Ook de geur vind ik niet heel aangenaam. Het is eigenlijk dezelfde geur als de shampoo en de conditioner, maar dan is de geur sterker en meer chemisch.

Je kan het masker kopen bij Kruidvat voor €7,99.

De conclusie

Dit was hem dan. Mijn review over de L’Oréal Elvive Color Vive lijn. Tsja, eigenlijk ben ik niet zo heel tevreden. Dat vind ik wel jammer. Ik heb al eens eerder een review geschreven over haarverzorging van L’Oréal. Daar was ik veel positiever over dan over deze review.

Het is persoonlijk gewoon niet wat ik zoek in een shampoo, conditioner en in een haarmasker en ik vind gewoon niet dat de producten alle beloftes nakomen. Bepaalde beloftes wel hoor, maar dat zijn niet de belangrijkste beloftes vind ik. Deze lijn heet niet voor niks: ‘Color Vive’. Dan vind ik ook dat je dat mag verwachten dat het je kleur in je haar behoudt, maar dat vind ik niet het geval helaas. Dus deze shampoo zou ik zeker niet meer opnieuw gaan kopen.

Liefs,

Jessica

Volg je mij al op Instagram? https://www.instagram.com/jessicakok.nl/

*Deze blogpost bevat een gekregen product

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *