Review Andrélon kleurmasker
Haarverzorging

Review: Andrélon kleurmasker

Een heel bekend merk: Andrélon. Willen jullie wel geloven dat ik eigenlijk nog nooit echt iets heb gebruikt van dit merk? Eigenlijk vind ik dat best gek voor zo’n groot en bekend merk. Maar eindelijk was het dan zover en kreeg ik een kleurmasker opgestuurd van Andrélon. Ik dacht gelijk: ‘wat super handig dit voor in de lockdown!’ Gelukkig zijn de kappers nu net weer open, maar in de tijd dat de kappers dicht waren heb ik dit product ontvangen dus ideaal om zelf je haar dan even een opfrisbeurt te geven. Zijn jullie benieuwd naar mijn eerste ervaring met Andrélon? Blijf dan lekker mee lezen met mijn review over het Andrélon kleurmasker.

Andrélon kleurmasker

‘Laat haar stralen met de nieuwe Andrélon kleurmaskers’

‘Haal meer uit je natuurlijke of geverfde haarkleur met de nieuwe Andrélon kleurmaskers. Voor een tijdelijke kleuropfrissers en intensieve verzorging. Een kleuropfrisser verrijkt met de kleurpigmenten voor het versterken van je kleur en langer kleurbehoud, zonder je haar te beschadigen. Deze verzorgende maskers, verrijkt met arganolie, zorgen voor een touch-up van je haarkleur en geven je haar een natuurlijke glans en een zijdezacht gevoel. Zo kun je langer van je mooie haarkleur genieten! En dat allemaal in het comfort van je eigen badkamer én in slechts 5 minuten. De perfecte combinatie als je het ons vraagt.’

Helpt vervaging van je kleur te voorkomen, 0% Ammoniak en peroxide en het is tot 3 wasbeurten zichtbaar’.

 Review Andrélon kleurmasker

In totaal zijn er zeven verschillende natuurlijke tinten:

  • As Blond
  • Zomer Blond
  • Honing Blond
  • Karamel Bruin
  • Chocolade Bruin
  • Diep Zwart
  • Warm Rood

Het product zit ik een handige en hygiënische verpakking. Er zit 200 ml in! Dat vind ik enorm veel voor een haarmasker product. Normaal gesproken heb je dat niet vaak hoor en heb je er veel minder in zitten dus dat vind ik een groot voordeel. Alleen ik moet wel zeggen dat je veel product nodig bent voor je haar. Ik denk ongeveer dat ik er zes keer mee kan doen? Dat weet ik niet helemaal zeker, maar dat gok ik. Zelf heb ik dun half lang haar. 

Review Andrélon kleurmasker

Eigenlijk vond ik het niet heel spannend om dit product te gaan gebruiken. Van mezelf ben ik blond en ik kleur vaak mijn haar bij de kapper ook as blond. Dus ik verwachtte geen gekke dingen. Laten we beginnen met het begin. Je wast je haar onder de douche en daarna knijp je je haar heel goed uit. Verdeel daarna een hele ruime hoeveelheid over je haar en laat dit 5 minuten intrekken. Ik gebruikte voor mijn haar wel een hele handpalm vol. Spoel daarna het masker grondig uit en tada, je bent klaar! Makkelijker kan het niet zijn toch?

Wat misschien nog wel handig is om te weten is dat het je haar niet ineens veel lichter maakt of een grijsdekking geeft! Dus ga er niet zomaar vanuit dat je haar ineens blonder wordt. Zou jammer zijn dat je die verwachtingen hebt en dat dat dan niet gebeurd. 

Het zal geen review zijn van Jessica als ik niet begin over de geur. Zoals jullie langzamerhand wel weten vind ik geur ontzettend belangrijk. Bij alles wat ik gebruik in het leven. De geur vind ik echt heerlijk! Het is Andrélon geur vind ik. Het klopt dat ik nog nooit iets van Andrélon heb gebruikt, maar ik heb wel al vaker iets van Andrélon geroken. Heerlijk vind ik het. Na het gebruik van het masker ruikt je haar heerlijk! Enorm groot pluspunt!

Hieronder zie je de foto’s voor en na het gebruik van het kleurmasker. Op de eerste foto (links) zie je mijn haar voor het gebruik van het haarmasker. Het spannende vind ik dan wel of je überhaupt iets gaat zien aan mijn haar, omdat mijn haar al best as blond achtig eruit ziet, maar goed dat gaan we afwachten!

Op de rechterfoto zie je mijn haar na het gebruik van het Andrélon kleurmasker.

Review Andrélon kleurmaskerReview Andrélon kleurmasker

Conclusie over mijn review over het Andrélon kleurmasker

Ik had het niet verwacht, maar zelfs met mijn haar zie je verschil! Mijn haar was al in iets van as blond gekleurd bij de kapper, maar op de linker foto zie je nog wel iets van een gele gloed en die is verdwenen op de rechter foto! Wat ik ook heel fijn vind is dat mijn haar na het gebruik van het kleurmasker erg gezond en gevoed aanvoelt. Mijn haar voelt heel zacht en schoon aan. Ook ruikt mijn haar heerlijk na het gebruikt van het masker.

Misschien komt het omdat ik het met een lichte kleurvariant heb gebruikt, maar verder geeft het niet af aan je handen of aan de handdoek. Hier las ik wel wat over met andere reviews. Hier had ik geen last van. Wel merk ik dat het na 1 wasbeurt wel al iets begint te vervagen vooral bij de aanzet. Na 3 wasbeurten zie ik er niks meer van. Ik vind dat je dit product standaard kan meenemen in het wassen van je haar, maar dan bijvoorbeeld één keer per week om de kleur mooi fris te behouden. Alleen dan wordt het wel prijzig, omdat je niet enorm lang met het flesje kan doen. 

Ik ben echt positief verrast door het Andrélon kleurmasker. Ik blijf dit product zeker gebruiken en vooral als haarmasker, omdat mijn haar er echt heel zacht van wordt. Dit product kan ik jullie zeker aanraden. Ik zou wel even op de website van Andrélon even kijken welke kleur het beste bij jou past. 

De Andrélon kleurmaskers zijn exclusief te koop voor €9,99 bij Kruidvat en Trekpleister. 

Update over mijn review over het Andrélon kleurmasker

Toen ik dit masker had gebruikt wist ik nog niet van alle horror verhalen die er rond gingen over dit product. Overal op internet lees je dat als mensen na het gebruikt van dit product naar de kapper gaan om hun haar te blonderen dat je dan roze of groen haar zou krijgen.. Ik ben hier enorm van geschrokken. Ik heb het masker 1x gebruikt en daarna niet weer. Gelukkig hebben mijn volgers via Instagram hierop gereageerd en daar ben ik ze heel dankbaar voor!

Ik ben naar de kapper geweest en ik heb mijn kapper verteld hierover. Ze hebben 2 plukken haar uit mijn haar geknipt en die 2 plukken geblondeerd en gelukkig was er niets te zien! Daarom heb ik mijn hele haar weer kunnen kleuren gelukkig! Hieronder op de foto zie je hoe mijn haar is geworden. 

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat een gekregen product.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *