Review: Andrélon Colour Care Lijn
Haarverzorging

Review: Andrélon Colour Care Lijn

De laatste keer dat ik een blog schreef over een product van Andrélon heb ik dat van veel mensen te horen gekregen, want dat product kwam daarna heel erg in het nieuws. Maar ik ben terug met een nieuwe review over Andrélon producten. Ik keek hier erg naar uit, want ik blijf benieuwd naar de producten van Andrélon. Nu is het de tweede keer dus ik ben ontzettend nieuwsgierig naar deze producten. Ik kleur mijn haar echt al jaren bij de kapper en daardoor heb ik geleerd en ook zelf ervaren dat de verzorging van je haar ontzettend belangrijk is. Je wil je kleur zo lang mogelijk behouden en je wil dat je haar er verzorgt uitziet en niet droog doordat ik het blondeer. Benieuwd wat ik van deze lijn vind? Lees dan gezellig mee met mijn nieuwe review over de Andrélon Colour Care Lijn. 

Andrélon Colour Care Lijn

Wat je gelijk ziet is natuurlijk de bekende paarse verpakkingen van Andrélon wat iedereen herkent als je in de winkel loopt. Op de verpakking zie je de Japanse roos: camellia. In de producten zit dus camellia olie verwerkt. Dat zorgt voor een verzachtende werking en dat in combinatie met de conditioner leek me heel fijn voor gezond en stralend haar. En natuurlijk niet geheel belangrijk om te vertellen is dat de shampoo sulfaatvrij is. 

Sulfaatvrije shampoo is milder dan een shampoo met sulfaten. Het reinigt je haar eigenlijk minder goed en daarnaast schuimt het veel minder, maar je hoofdhuid en je haren gaan hierdoor er wel beter en verzorgd uit zien. Maar eigenlijk zegt men wel dat je wel moet oppassen en dat je het moet gaan afwisselen, want je haar moet er ontzettend aan wennen dat je van sulfaat shampoo naar sulfaatvrije shampoo gaat. Dus daar moet je zelf even naar kijken wat voor jou het beste past. Van sulfaatvrije shampoo’s krijg je geen jeuk en irritaties. 

Andrélon Colour Care Shampoo

Review: Andrélon Colour Care Lijn

De geur van Andrélon vind ik persoonlijk echt heerlijk! Maar deze ruikt wel net even iets anders, want ik ruik er wel een rozengeur doorheen. Natuurlijk moet dat van de camellia olie zijn. Maar dat bevalt met ontzettend die geur. Hier boven vertelde ik net over dat deze shampoo sulfaatvrij is. Ik gebruik zelf vaak wel shampoo’s waar sulfaten in zitten, maar af en toe heb ik ook shampoo’s zonder. Dus eigenlijk is mijn haar het wel gewend. Dus toen ik deze shampoo gebruikte merkte ik niks geks en vond ik het goed reinigen! Maar.. ze zeggen dat als je sulfaatvrije shampoo gebruikt dat het minder schuimt, maar dat vind ik bij deze shampoo niet het geval. Deze shampoo schuimt niet overdreven als andere shampoo’s, maar ik heb er echt geen hinder van gehad. Geloof me, er zijn shampoo’s die gewoon niet schuimen omdat ze sulfaatvrij zijn. Mijn haar wordt niet sneller vet dan anders en het straalt mooi.

Andrélon Colour Care Conditioner

Review: Andrélon Colour Care Lijn

En natuurlijk kan de conditioner niet ontbreken. Willen jullie wel geloven dat ik nog niet zo heel lang conditioner gebruik? Ik vond het nooit nodig, omdat ik nooit last had van knopen. Totdat ik begon met mijn haar te kleuren. Toen kreeg ik meer knopen en dus wil ik liever niet meer zonder conditioner. Wat ik wel het fijnst vind is een shampoo en een conditioner te gebruiken van hetzelfde merk en lijn tegelijk. Ik heb ook wel eens een shampoo gebruikt met een conditioner van een ander merk en voor mijn gevoel werkt dat niet. Ik heb het idee dat de shampoo en conditioner echt op elkaar zijn ingespeeld. Geen idee of dat echt zo is. Na het gebruik van de conditioner voelt mijn haar heel verzorgd en glad aan, maar eigenlijk aan het begin te glad. Van mezelf heb ik heel zacht haar en dat wordt wel versterkt door deze conditioner. Dus elastiekjes glijden dan al snel uit mijn haar. Gedurende de dag is dat niet meer zo en valt mijn haar heel mooi (al zeg ik het zelf). De conditioner zorgt er ook heel goed voor dat je haar makkelijk doorkambaar is. 

Conclusie en beoordeling

Dit was hem dan, mijn review over de Andrélon Colour Care Lijn. Nou, ik ben echt wel heel positief over de producten! Alleen wat ik wel lastig vind om te beoordelen is of mijn kleur er ook langer wordt door behouden. Zelf heb ik wel het idee, maar mijn haar wordt ook altijd goed en professioneel gekleurd en ik denk ook wel dat dat er mee te maken heeft. Ik zou deze producten echt iedereen aanraden. Sowieso voor het geld zou ik deze producten toch eens gaan kopen als je ze tegen komt, want de producten zijn goed betaalbaar. De producten kosten beide ongeveer tussen de €6,00 en €8,00! Wil je meer informatie kijk dan even op de website van Andrélon.

Gebruiken jullie vaak producten van Andrélon?

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat gekregen producten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *