Batiste Droogshampoos
Haarverzorging

Batiste Droogshampoos

Ik schaam me een beetje nu ik dit typ, want ik gebruik nog maar sinds kort droogshampoo. Ik begreep de hype gewoon niet. Je kan toch gewoon een extra keer je haar wassen? Waarom ben je shampoo nodig in een busje? Ik begreep er echt niets van. Totdat ik een tijdje geleden van een ander merk een droogshampoo opgestuurd kreeg waar ik helemaal lyrisch van was! En nu een blog over 3 droogshampoos van Batiste. Batiste is natuurlijk hét merk van de droogshampoos. Toen ik een mail kreeg waarin ik de kans kreeg om dit prachtige merk te testen heb ik gelijk gemaild dat ik dit wilde! In deze blog ga ik jullie meer vertellen over 3 verschillende droogshampoos die ik de afgelopen tijd heb getest. Blijven jullie gezellig mee lezen?

Batiste

‘Batiste is ’s werelds toonaangevende droogshampoo merk en beidt je de eenvoudigste en snelste manier voor mooi haar – de hele dag lang. Het merk Batiste is het hulpmiddel dat je nodig hebt in het drukke leven van alledag, zodat je er altijd goed uitziet – of je nu wel of geen tijd hebt om je haar te wassen. Met onze producten creëer je in een handomdraai een frisse look, waar je ook bent. Je haar is makkelijker te stylen en krijgt meer volume en textuur.’ 

Hoe gebruik je de droogshampoos van Batiste?

  •  Goed schudden voor gebruik. Houd de fles op 30 cm afstand van droog haar, til je haar pluk voor pluk op en spray op de haarwortels.
  • Masseer de droogshampoo met je vingertoppen door je haar.
  • Borstel je haar op eventuele resten te verwijderen en style het zoals gewenst.

Batiste Golden Rose

Batiste Droogshampoos

‘De nieuwe Batiste Golden Rose zorgt voor wat extra luxe in jouw leven. De droogshampoo heeft een heerlijke verfijnde, lichtboete en delicate geur en ruikt naar vanille rozen’. 

Styling tip: Spray over het gehele haar voor extra body en textuur.’

Dit is mijn allereerste product die ik heb getest van Batiste. Nou ik ben gelijk om! Wauw wat een geweldig product! Waar ik aan het begin bang voor was is dat de droogshampoo een grijze waas achterlaat, maar dat is helemaal niet zo. Mijn haar ruikt lekker na gebruik en het ziet er erg verzorgd uit! Alsof je je haar hebt gewassen.  De geur is echt heerlijk. Echt een geur die elke vrouw echt super vindt! Wat vooral naar voren komt is de vanille geur en als je daar van houdt dan weet ik zeker dat de droogshampoo geweldig gaat vinden. Deze droogshampoo koop ik zeker weten weer opnieuw. Ik ben écht helemaal om. Iedereen moet deze een keer getest hebben!

Batiste Tempt Droogshampoo

Batiste Droogshampoos

‘Batiste Tempt Droogshampoo heeft een oosterse geur met houtachtige tonen en rozen. Droogshampoo is de perfecte snelle oplossing voor mooi haar tussen de wasbeurten door. Spray voor schoon fris uitziend haar met extra volume en textuur. Geen water nodig!’

In eerste instantie moest ik wennen aan deze droogshampoo. Voelt weer heel anders aan dan de eerste die ik heb getest. Vrij snel begon ik te wennen en was ik snel tevreden over mijn haar. Ik gebruik de droogshampoo alleen als mijn haar vet is en om het wassen uit te stellen. De geur vind ik zelf heerlijk, maar is wel sterk aanwezig en dat ruik je ook terug in je haar. Daar moet je wel van houden. De geur van rozen vind ik dan ook heel erg naar voren komen. Zelf geniet ik daar van, maar ik kan ook begrijpen dat je daar niet zo van houdt. Nadeel vind ik wel dat als je het te dicht op je haar sprayt dan ontstaat er wel een grijze waas, vind ik niet zo mooi. Gewoon op juiste afstand sprayen en er is niks aan de hand. Wat dan weer een positief punt is aan dit product is dat het ook voor veel volume zorgt in je haar. Maar als ik moet kiezen dan ga ik toch voor de Batiste Golden Rose. 

Batiste Original

Batiste Droogshampoos

‘Batiste Original is de klassieke droogshampoo met een aangename geur die je haar schoon en fris laat aanvoelen. Naast een frisse geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Met Batiste Original zit jouw haar altijd mooi, waar en wanneer je het maar nodig hebt.’

Dit is de laatste droogshampoo die ik heb getest van de drie die ik heb binnengekregen. Deze sprak me het minst aan, waarom? Door de verpakking. Deze leek me gewoon zo saai. Ik moet wel zeggen dat deze droogshampoo goed zijn werk doet, maar dat is het ook wel. Het is inderdaad hoe de naam het ook al zegt ‘original’. De geur is fris, maar neutraal. Ruik ik verder ook niet terug in mijn haar. Laat trouwens geen grijze waas achter wat de Tempt wel weer deed. Je krijgt zeker volume door deze droogshampoo, maar minder dan de Tempt. Als je voor volume wil gaan dan zou ik toch voor de Tempt kiezen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De droogshampoos van Batiste zijn te koop bij verschillende drogisterijen en ik zie ze vaak erg goedkoop bij de Action. Ook zijn de verkrijgbaar bij verschillende online webshops. Prijzen verschillen ontzettend dus even goed zoeken!

______________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen.

Meer blogs lezen over haarverzorging? Klik hier.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *