Review: Talika Eye Therapy Patches
Gezichtsverzorging

Review: Talika Eye Therapy Patches

Wat ben ik toch een bofkont, want er kwam weer een pakketje van Beautytasting. Hier kan je de vorige review lezen uit een pakket van Beautytasting. Ik werk alweer een tijdje samen met deze webshop en tot nu toe ben ik oprecht verrast naar de geweldige producten die zij verkopen. Zoals nu kwam er een pakketje binnen van het met Talika. Nog nooit van gehoord, maar dat maakt het alleen maar leuker. Ik vind het namelijk heel leuk om steeds maar weer nieuwe merken te testen. Ik kon dan ook niet wachten om dit te gaan testen en ben gelijk aan de slag gegaan toen het pakketje binnen kwam. Inmiddels heb ik al meerdere oogmaskers geprobeerd, maar ik heb nog nooit een oogmasker geprobeerd die herbruikbaar is! Benieuwd? Blijf dan mee lezen met mijn nieuwe review over Talika Eye Therapy Patches.

Talika Eye Therapy Patches

Review: Talika Eye Therapy Patches

De Talika Eye Therapy Patches zorgen ervoor dat je na 15 minuten een gladder en voller oogcontour hebt met een liftend effect. Volgens het merk passen ze ook perfect rond om het oogcontour. De gel die de oogpatches hebben zijn gemaakt van plantaardige oliën die doordrenkt zijn met ceramiden. Door de mix van ceramiden met shea boter, tarwekiemen, rozenbottel en avocado-olie worden rimpels vermindert en verdwijnen de tekenen van vermoeidheid. Daarnaast zorgt het er ook nog voor dat rondom de oogcontour alles wordt gehydrateerd, verzacht en voedt de huid en worden dronkere kringen en wallen verminderd. 

Doordat ik bijna alleen maar nachtdiensten werk en daardoor een onregelmatig ritme heb kan ik vaak vermoeid zijn, vooral op de dagen dat ik uit de nacht kom en maar 4 uurtjes slaap. Als ik dit zo lees dan zouden deze patches echt een uitkomst zijn voor mij. Ook heb ik last van voorzichtige fijne lijntjes onder mijn ogen, wat ik echt niet mooi vindt. Dus ik zou heel blij zijn dat deze patches daar tegen helpen. Ik heb dit natuurlijk uitgebreid voor jullie getest!

Gebruik en conclusie

Review: Talika Eye Therapy Patches

Wat ik nog even wil vermelden is dat de oog patches dus herbruikbaar zijn en hier boven op de foto zie je dat je er een handig metalen bewaardoosje bij zit waar je de patches dus in kan bewaren. Je kan ze maar liefst 3 keer opnieuw gebruiken! Maar hoe heb ik ze nou gebruikt? Ik heb mijn huid van te voren gereinigd en heb de patches aangebracht onder mijn ogen. Je kan ze dan het beste glad strijken met je vingers en dan blijven ze al heel goed plakken. Laat ze dan ongeveer 15 tot 30 minuten inwerken. Daarna kan je ze met water afspoelen en bewaren in het metalendoosje. Het overige serum kan je dan inmasseren, maar er blijft niet veel serum achter om in te masseren.

Wat natuurlijk heel bijzonder is, is dat je de eye patches opnieuw kan gebruiken. Tenminste, ik vind dat echt heel bijzonder. Maar wat mij gelijk opviel tijdens het gebruik van de oogpatches is dat ze niet afglijden. Ik heb er nu al meerdere gebruikt van verschillende merken en vaak glijden ze door de overtollige serum naar beneden, maar dat is bij deze niet zo! Je brengt ze aan onder je oog en als je ze glijd strijkt blijven ze gewoon zitten. Ideaal, want ik kan daar mijn bril gewoon over heen zetten.

Na het gebruik van de patches blijft er bijna geen serum over om in te masseren, ergens jammer maar ergens ook niet. Want de patches blijven daarom wel mooi op de plek zitten. Wat ik dan fijn vind is om na het gebruik toch een oogcrème of oogserum een te brengen, omdat na het gebruik mijn ogen niet heel gehydrateerd aan voelen. Wat ik dan weer heel bijzonder vind is dat mijn ogen egaler en voller aanvoelen? Na gebruik lijken mijn ogen echt een stuk gelift? Maar hoe dan?! 

Je kan hier de oog patches bestellen. Met de code ‘JESSICAKOK20’ krijgen jullie 20% korting op de website van Beautytasting. Let op: dit is dus niet alleen geldig op de oogpatches, maar op de hele website! Bij elke bestelling krijgen jullie 3 gratis samples en bij een besteding vanaf €50 krijgen jullie een gratis cadeautje!

Gebruiken jullie vaak oogpatches?

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat een samenwerking met een gekregen product.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *