Smoothly Skincare verpakking
Gezichtsverzorging,  Voeding & Supplementen

Review: Smoothly Skincare Clear & Pure

Een hele tijd geleden werd ik benaderd door Smoothly Skincare. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar ik was gelijk heel nieuwsgierig. Het zijn supplementen die je elke dag moet slikken. Ik wist aan het begin niet zo goed wat ik hier nou van moest vinden. Maar omdat ik zo nieuwsgierig was heb ik ja gezegd tegen de samenwerking. Ik heb 90 pillen ontvangen voor 3 maanden. Ik heb voor mijn lezers een kortingscode aan het einde van mijn artikel. Zijn jullie ook nieuwsgierig geworden? Lezen jullie dan gezellig mee met mijn review over Smoothly Skincare Clear & Pure?

Smoothly Skincare

Hier zie je de pillen van Smoothly Skincare

Het is een vegan beauty supplement dat de huid van binnen uit verzorgt. Smoothly Skincare is dierproefvrij, alcoholvrij, olievrij, vegan, glutenvrij, GMO-vrij, lactosevrij, parabenenvrij, siliconenvrij en parfumvrij. Volgens de website is Clear&Pure formulie inmiddels al 2x helemaal uitverkocht. Dat lijkt me wel een goed teken. 

Wat beloven de supplementen?

Hier zie je de supplementen van Smoothly Skincare

  1. Boost de collageenproductie
  2. Maakt de huid van binnenuit mooier
  3. Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
  4. Anti-aging: voor een jonge huid
  5. Helpt bij de hydratatie en de elasticiteit van de huid
  6. Maakt de huid van het gezicht en lichaam zachter

Als je dit zo leest dan beloofd het veel dingen en zou dit toch haast een wonder supplement zijn? Als ik dit lees dan denk ik haast dat iedereen dit supplement wel zou willen proberen. Ik heb het voor jullie getest. 

 

Voordat ik begon met de supplementen

Mijn huid voordat ik begon met de Smoothly Skincare Mijn huid voordat ik begon met Smoothly Skincare

Hier zie je foto’s van mijn huid voordat ik begon met de supplementen. Ik had eigenlijk nooit een onrustige huid. Maar de laatste tijd wel wat meer doordat we op het werk altijd mondkapjes moeten dragen. Daardoor merk ik wel dat mijn huid iets onrustiger is geworden, helaas. Dus eigenlijk wel een goed moment om te gaan beginnen met de supplementen. 

Na 1 maand gebruik van de supplementen

Review: Smoothly Skincare Clear & Pure Review: Smoothly Skincare Clear & Pure

Ik gebruik nu de supplementen een maand. Hier boven zie je mijn huid na een maand. Mijn huid lijkt wel iets onrustiger als je het gaat vergelijken met de foto’s van hierboven. Ik denk dat dit komt doordat ik weer onregelmatig aan het werk ben (nachtdiensten) en dat ik een mondkapje draag op mijn werk. Daar ben ik wel heel gevoelig voor. Tijdens het gebruik had ik wel echt het idee dat mijn huid een stuk rustiger was. Voor mijn gevoel werken de supplementen wel, alleen mijn huid op dit moment zegt wat anders. Het is ook een moment opname natuurlijk, want over een week is mijn huid misschien wel alweer rustiger. Maar voor mijn blog heb ik echt de dag gekozen om een foto te maken dat ik echt precies een maand bezig ben. Dit vind ik dan wel zo eerlijk. Ik ben een moeilijke medicijn slikker. Ik maak daar echt een groot ding van. Qua formaat zijn deze supplementen prima om door te slikken. Geloof me, als ik dat al zeg dan moet iedereen dat lukken.

2 maanden gebruik van de supplementen

Review: Smoothly Skincare Clear & Pure Review: Smoothly Skincare Clear & Pure

Oké even als eerste. Op de tweede foto is mijn haar helemaal verwaaid doordat er een storm buiten was. Ik had geen zin om mijn haar anders te doen en dit is wel een realiteit foto. Maar goed het gaat dus over mijn huid. Laten we ons daar op focussen en niet op mijn haar. Wat mij opvalt is dat mijn rechterkant van mijn gezicht altijd onrustiger is dan links. Links vind ik eigenlijk heel mooi zo, maar rechts niet. Nu is mijn rechterkant ook onrustiger dan na 1 maand gebruik. Ik denk dat dit komt doordat ik altijd op mijn rechterkant slaap. Ik slaap eigenlijk nooit op mijn andere zij of rug. Daar komt het denk ik echt door, maar goed.. De supplementen moeten er eigenlijk wel voor zorgen dat mijn huid beter wordt. Mijn rechterkant blijft dus onrustig, maar de plekjes lijken wel minder vurig. Dus het lijkt wel iets te werkende supplementen. Maar tot nu toe had ik meer van de supplementen verwacht. 

3 maanden gebruik van de supplementen

Als jullie dit lezen zijn mijn supplementen op na 3 maanden elke dag 1 capsule in te nemen. Ik ben nu toch wel echt onder de indruk. Als ik alle foto’s hierboven bij langs ga dan lijkt mijn huid tocht echt veel beter? Aan het begin dacht ik steeds dat het niet veel zou doen voor mijn huid, maar als ik dit dan weer zie? Ik ben echt ontzettend verrast, want dit had ik echt niet zien aankomen. Blijkbaar werken de supplementen toch echt. Op de andere foto’s zie je nog wel dat ik wat last heb van pukkeltjes en onzuiverheden, maar dat vind ik na 3 maanden echt niet meer te zien. Alles lijkt verdwenen. 

Conclusie

Dit was hem dan! Mijn 3 maanden review over de Smoothly Skincare Clear & Pure. Ik ben echt ontzettend verrast. Blijkbaar doet dit dus echt goed voor je huid. Alleen ik had gehoopt dat ik het eerder was gaan zien dan na 3 maanden, Bij mij heeft het wel lang geduurd voordat ik echt resultaat zag. Maar goed, dat maakt mij niet uit! Deze blog draait erom dat ik aan jullie wil laten zien hoe het effect is na 3 maanden gebruik en dat vind ik echt geweldig! 

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

*Meer blogs lezen over voeding & supplementen? Klik hier.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen! 

 

 

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *