Review: Nivea Sun UV Gezicht Anti-Age Q10 SPF 30
Gezichtsverzorging

Review: Nivea Sun UV Gezicht Anti-Age Q10 SPF 30

Dit is mijn allereerste review over een product van Nivea. Ik heb een tijdje geleden een pakketje mogen ontvangen van Nivea, echt heel leuk! Ik denk dat iedereen in Nederland Nivea wel kent. Zelf ben ik al vroeg begonnen met het gebruiken van SPF. Mijn moeder vond het altijd heel belangrijk dat ik dit ging gebruiken en dat is er behoorlijk ingestampt bij mij. Daar ben ik mijn moeder overigens wel heel dankbaar voor! SPF op je gezicht is ontzettend belangrijk om te gebruiken om je gezicht te beschermen. Ik heb zelf het idee dat veel mensen hier niet bekend mee zijn. Ik heb al verschillende soorten producten gebruikt met SPF erin. Meestal gebruik ik een dagcrème met SPF erin, maar daar moet je wel tegen kunnen. Over het algemeen zijn de producten dan wel wat vettiger. Als wij op vakantie zijn dan gebruik ik altijd echt een product die gericht is op alleen SPF. Dat doe ik dan extra over mijn dagcrème heen. 

Dit product van Nivea kende ik helemaal niet. Dus ik kon ook niet wachten om het product te gaan testen en dat heb ik uitgebreid gedaan. Lezen jullie mee met mijn nieuwe review over de Nivea UV Gezicht Anti-Age Q10 SPF 30? 

Nivea Sun UV Gezicht Anti-Age Q10 SPF 30

De Nivea Sun biedt onmiddellijk effectieve UVA/UVB bescherming tegen zonnebrand en een vroegtijdige huidveroudering. De formule zorgt op basis van een antioxidant van natuurlijke oorsprong om de gezichtshuid te beschermen tegen schadelijke effecten van de zon. De formule van Q10 beschermt tegen fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken als gevolg van de zon. Het klinkt allemaal heel logisch, maar toch weet ik dat er mensen zijn die het allemaal niet gebruiken. Terwijl op jonge leeftijd je huid al flink beschadigd kan raken door de zon. In eerste instantie zie je het niet bij jezelf en vooral niet als je een jonge huid hebt, maar dit kan later dus wel gebeuren. Dus als je dit leest en je gebruikt geen SPF ga er dan alsjeblieft mee beginnen! 

Het allerbeste is om het echt elke dag te smeren. Zelfs als de zon er bijna niet is, want dan alsnog krijg je UVA/UVB straling op je gezicht. Ik doe dat zelf dus wel altijd. Ik breng dan eerst mijn dagcrème aan en dan doe ik daar de Nivea Sun over heen en dit gaat tot nu toe goed. Af en toe ga ik ook nog wel eens onder de zonnebank en ik vind het dan niet prettig om een handdoek over mijn gezicht te leggen, wan da vind ik echt veel te warm. Ook onder de zonnebank gebruik ik nu sinds kort de Nivea Sun. 

Hoe te gebruiken

Breng het product royaal aan voor het zonnen en denk eraan dat je het regelmatig opnieuw aanbrengt. Vooral na het zwemmen, afdrogen of zweten. Dan behoudt je de beste bescherming. Onvoldoende zonbescherming gebruiken vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk. Laat het goed intrekken en vermijd direct contact met textiel of harde oppervlakken om vlekken te voorkomen. En blijf natuurlijk niet te lang in de zon, want overmatig blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico. 

Mijn ervaring en beoordeling

Ik ben ontzettend tevreden of de Nivea Sun UV Gezicht Anti-Age Q10 SPF 30! Vaak krijg ik namelijk puisten van deze producten en dat heb ik dus bij deze gelukkig niet! Sowieso vind ik zo’n product altijd heerlijk om te gebruiken, omdat het mij altijd een heerlijk vakantiegevoel geeft. Iedereen heeft toch gelijk vakantiegevoel bij het ruiken van zonnebrand? Ik namelijk wel! Ik heb deze meegenomen op onze reis naar Tenerife 2 maanden geleden. Ben en ik hebben deze samen gebruikt! Dit product kan ik zeker weten iedereen aanraden. Alles wat je nodig hebt in 1 tube voor je gezicht. Ik heb zelf een normale tot droge huid en dit werkt voor mijn huid goed. Ik weet niet hoe het gaat op een vette huid natuurlijk..

Dus ja, dit was hem dan. Mijn review over de Nivea Sun UV Gezicht Anti-Age Q10 SPF 30! Ren naar de winkel en haal deze alsjeblieft op, want hier ga je geen spijt van krijgen. Dus voor de mensen die nog op reis gaan: deze mag niet ontbreken in je koffer. Hier kan je informatie vinden over het product. 

Gebruiken jullie altijd SPF?

Liefs, 

Jessica

*Deze blogppost bevat een gekregen product

Klik hier voor meer blogs over gezichtsverzorging.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *