Review: Kneipp Sheet Masks
Gezichtsverzorging

Review: Kneipp Sheet Masks

Kneipp viert zijn 130 jarig bestaan en ik kreeg een heerlijk verwen pakket opgestuurd! Hier zaten verschillende producten in die ik allemaal nog bij langs wil gaan in mijn blog, maar ik begin bij de sheet masks. Ik ben zelf een groot fan van sheet masks, omdat het gewoon heel makkelijk werkt. Je maakt je gezicht schoon en je brengt het masker aan en klaar. Zelf heb ik nog nooit gezichtsverzorging gebruikt van Kneipp dus ik was heel nieuwsgierig. Hierbij een review over de Kneipp Sheet Masks. Blijven jullie gezellig mee lezen?

The Sheet Masks van Kneipp

De sheet masks bevatten natuurlijke oliën en plantenextracten voor en wetenschappelijk bewezen effectieve huidverzorging. Je vind ook in de maskers etherische oliën en extracten voor een instant mood-booster. Wat je natuurlijk gelijk afvraagt is of de sheet masks wel passen op je gezicht, maar een voordeel is dat ze zijn ontwikkeld voor de Europese gezichtsvormen. Dus dat is al en voordeel! Ze zouden ook het gezicht egaliseren en een heldere, gezonde glans geven door hun voedende bestanddelen. 

Wat ik ook al beschreef in mijn intro gebruik je ze alle 3 op dezelfde makkelijke manier. Je reinigt je gezicht en je vouwt het masker open en brengt het aan op je gezicht. Dan laat je het ongeveer 10 tot 15 minuten intrekken en kan je het masker van je gezicht afhalen. Je kan er voor kiezen om het resterende product in je huid te masseren of het te verwijderen met een wattenschijfje. 

Kneipp Hydro Kick

Review: Kneipp Sheet Masks

Dit masker bevat watermunt-,agave- en cactuswaterextract dat zorgt voor een wetenschappelijk bewezen 24-uur hydratatie effect. De natuurlijke etherische oliën en lichte aquatische geur zorgen tijdens je self care time voor een frisse boost van je huid en geest. Volgens Kneipp krijg je een volle aanvoelende huid, die zacht en gehydrateerd aanvoelt.

Van de 3 maskers heb ik deze als eerst getest, omdat deze mij het meest aansprak. Ik heb een hele droge huid met fijne lijntjes en hydratatie is voor mij echt het belangrijkste. Toen ik het masker aanbracht voelde ik gelijk dat het masker erg hydraterend is wat een heel fijn effect heeft en toen ik het masker verwijderde na 15 minuten bleef er meer dan genoeg serum over om het over mijn gezicht te verdelen en over mijn hals (heel belangrijk!). Alleen.. Mijn huid voelde wel gehydrateerd aan, maar mijn huid voelde heel ‘sticky’ en dat vind ik persoonlijk niet heel fijn. Ik ben hierna gaan slapen en mijn huid was de volgende dag ontzettend onrustig.. Veel pukkeltjes en oneffenheden. Dus dit masker is het helaas niet voor mijn huid..

Kneipp Chill Out

Review: Kneipp Sheet Masks

Dit masker bevat hennepzaad- en patchouli-olie-extract voor een wetenschappelijk bewezen kalmerend en ontspannend huideffect. De natuurlijke etherische oliën en zacht kruidige geur, zorgen tijdens je self care time voor ontspanning van je huid en geest. Het masker zorgt voor een intensief verzorgde huid die direct zachter en voller aanvoelt. 

Dit masker testte ik een aantal dagen later na het eerste masker. Wat mij gelijk opviel was dat dit masker veel kruidiger rook dan het eerste masker. Ook wel logisch hoor als je naar de ingrediënten kijkt. Toen ik dit masker op deed voelde ik wel gelijk meer ontspanning dan de eerste, maar dat is alleen gebaseerd op de geur. Toen ik het masker op mijn gezicht had voor 15 minuten voelde het verder precies hetzelfde als het eerste masker. Er blijft voldoende over om de rest van het serum te verdelen over je gezicht en hals. Mijn huid voelde wel weer ‘sticky’, maar dat had ik wel verwacht omdat ik dit ook had na het eerste masker dus daar was ik op voorbereid, maar het blijft gewoon niet prettig. Daarna ben ik gaan slapen en zag mijn huid er beter uit dan na het gebruik van het eerste masker. Dus ik zou deze voor mijn huid eerder aanraden dan het eerste masker! Vergeet niet dat ik een droge tot normale huid heb. Dit kan anders zijn bij mensen met een vettige huid.

Kneipp Detox Care

Review: Kneipp Sheet Masks

Dit masker bevat algen-,moringa- en bamboe houtskool-extract voor een wettenschappelijk bewezen anti-pollution effect. De natuurlijke etherische oliën en de revitaliserende geur zorgen tijdens je relaxt moment voor nieuwe energie van je huid en geest. Het resultaat is volgens Kneipp een gereinigde, gezuiverde en verzorgde huid met meer glans, zachtheid en een direct voller gevoel.

Dit masker testte ik als laatste en daar ben ik heel blij om, want dit masker vind ik echt de ‘BOM’! Wat een fijn masker is dit zeg. De geur vind ik lekker, neutrale geur. Er zit voldoende serum in, maar toen ik na 15 minuten het masker eraf ging halen was er bijna geen serum meer over. Mijn huid heeft alles opgedronken en dat zegt natuurlijk wel genoeg, want mijn huid was dit dan ook echt nodig. Ik ben hierna gaan slapen en de volgende ochtend toen ik in de spiegel keek was ik aangenaam verrast. Mijn huid straalde en ik zag dat mijn huid gehydrateerd was. Verder geen onzuiverheden, niks! Dus dit masker zou ik zeker weten een keer opnieuw kopen. Dus ik ben blij dat ik mijn review over de Kneipp Sheet Masks heel positief kan afsluiten! 

Conclusie

Hierboven zie je mijn verwent moment dat ik heb gedeeld en een sneak peak van de andere producten die ik heb gekregen van Kneipp! Maar dit was mijn review over de Kneipp Sheet Masks. Ik ben best positief, maar dan wel over het laatste masker. De eerste 2 maskers zijn echt geen verkeerde producten alleen blijkbaar niet geschikt voor mijn huid en dat vind ik heel jammer. Zoals ik al beschreef zou ik het laatste masker zeker weten een keer opnieuw kopen. Pasvorm van de maskers zijn redelijk goed. Ik heb wel eens andere sheet masks getest die echt belabberder zaten dan deze hoor!

De Kneipp sheet masks zijn te koop via de diverse Kneipp verkooppunten, zoals Kruidvat voor €3,99 per stuk. Nog belangrijk om te vertellen is dat de maskers geen conserveringsmiddelen en microplastic bevatten. Daarnaast zijn de maskers vegan en 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Via deze link kan je alle 3 de maskers in 1 setje kopen. 

Liefs,

Jessica

*Deze blogpost bevat gekregen producten.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *