Review: Australian Bodycare Face Wash
Gezichtsverzorging

Review: Australian Bodycare Face Wash

Inmiddels heb ik al heel veel reviews geschreven over producten van Australian Bodycare, waarom? Omdat ik fan ben van het merk! Jullie lezen elke review maar weer dat ik erg lovend ben over de producten en dat is nog steeds niet veranderd. Mijn laatste review is ook nog te lezen op mijn website. Aan het begin had ik niet verwacht dat ik zo’n groot fan zou worden van dit merk. Dit komt door de geur, want daar moest ik erg aan wennen. Ik vind de geur nog steeds niet aangenaam, maar inmiddels ben ik eraan gewend. Dus vandaag lezen jullie een nieuwe review over het merk Australian Bodycare. Dit keer gaat het over een face wash. Zelf heb ik grote verwachtingen van dit product, omdat dit merk me nog niet heeft teleurgesteld. Benieuwd of ik dat weer zo heb ervaren? Lees dan mee met mijn nieuwe review over de Australian Bodycare Face Wash.

Australian Bodycare Face Wash

Als je de foto hierboven ziet dan hoef ik eigenlijk niet veel te bespreken over de verpakking, want het is een typische Australian Bodycare verpakking. Mooi strak design en heel hygiënisch. Ik vind verpakkingen het fijnst om te gebruiken in en tube vorm omdat dit heel hygiënisch werkt. 

Deze Face Wash reinigt de huid effectief in de diepte, waardoor deze schoon en vrij van vuil wordt achtergelaten. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat de bacteriën op de huid niet in de poriën dringen en zich gaan nestelen. Als dat wel gebeurt dan krijg je puistjes, mee-eters en andere onzuiverheden. De Face Wash is te gebruiken voor mannen en vrouwen en voor elke leeftijd (+3 jaar oud). 

Wat ik dus ook erg leuk vind aan dit product is dat je twee keer achter elkaar aan na een lange dag je gezicht hiermee kan reinigen, dit wordt wel aangeraden voor mensen die veel make-up dragen op een lange dag. De eerste keer dat je je huid reinigt verwijder je make-up resten en vuil van je huid. Door de tweede keer zorg je er voor dat de zeep in je poriën in de diepte gaat reinigen zodat je onzuiverheden gaat verwijderen. En wat natuurlijk ontzettend belangrijk is in dit product is de tea tree olie wat hierin zit, want daar staan alle producten ook bekend om. Tea tree olie helpt om de natuurlijke bacterieflora in balans te houden en vuil te verwijderen. 

Gebruik en beoordeling 

Op de website van Australian Bodycare staat dat het ongeveer een maand duurt dat je huid is gewend aan de producten. Het ligt misschien aan mij, maar mijn huid was er gelijk aan gewend? Ik gebruik dit 2x per dag. In de ochtend en in de avond. Ik doe een klein beetje in mijn handen doe er een beetje water bij en masseer ongeveer 1 minuut lang in op mijn gezicht. Daarna spoel ik het af met lauw water. Wat ik ook nog wel eens doe is dat ik de tube mee neem onder de douche en het daar gebruik, ook echt heel handig! Ik vind de Face Wash heel fijn samen met de bijbehorende toner. En de geur.. tsja, een echte Australian Bodycare geur. Je ruikt de pure tea tree olie. Nee, ik vind het niet lekker op mijn gezicht, maar ik ben er aan gewend. Maar ik vind de Face Wash heerlijk om te gebruiken!

Ja! Deze Face Wash ga ik zeker helemaal opmaken en als het aan mij ligt ook wel een keer opnieuw kopen, zo fijn vind ik dit product! Australian Bodycare heeft het weer geflikt hoor! Je kan de Face Wash hier bestellen. De tube kost €12,99. Wat ik een goede prijs vind voor dit prachtige product!

Gebruiken jullie producten van Australian Bodycare?

Liefs,

Jessica 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *