Pixi Remedy Masks
Gezichtsverzorging

Pixi Remedy Masks

Al eens eerder heb ik een review geschreven over het merk Pixi. Ik ben nog niet heel bekend met het merk, maar dat begint nu wel steeds meer te komen. Ik denk dat iedereen wel eens van het merk Pixi heeft gehoord en je herkent het gelijk aan de licht groene verpakkingen. Dit keer kreeg ik een hele leuke perszending binnen van Pixi met 3 nieuwe gezichtsmaskers. Pixi doet altijd veel werk op de perszendingen en met pijn in mijn hart gooi ik dan de doos toch maar weg, want wat moet ik er anders mee? Ben en ik hebben samen de maskers getest, want Ben gebruikt ze de laatste tijd ook veel. Benieuwd wat we hiervan vinden? Blijf dan mee lezen.

Pixi Remedy Masks

Pixi Remedy Masks

Kijk nou even hoe prachtig de perszending eruit zag. Ik heb er een foto van gemaakt, omdat ik het erg echt heel leuk uit vind zien. Op de foto heb ik de doos open geklapt en daar zie je hoe je de maskers kunt gebruiken, want wat zo super handig is: je kan de maskers samen gebruiken. Elk masker dan op een ander deel van je gezicht. Elke verpakking bevat een spatel die je kan gebruiken om een juist hoeveelheid product op een schone, droge huid aan te brengen. Dit vind ik zelf helaas niet zo ideaal, want de eerste spatel is al doormidden. Je moet met een handigheidje de spatels eruit kunnen krijgen, maar blijkbaar ben ik hier te hardhandig voor. Ik vind het leuk bedacht, want zo heb ik het nog niet eerder gezien, maar in de praktijk vind ik het niet werken.

Pixi Remedy Masks

Pixi Milky Remedy Mask

Ik had de grootste verwachtingen van dit masker, want dit masker wordt beschreven als een kalmerend en verstevigend masker. Pixi geeft aan dat dit masker goed te gebruiken is voor een hele onrustige en zelfs ontstoken huid. Dit omdat het masker onder andere haverextract, kokoswater en kamillie bevat voor een rustgevende huid. Dus dat betekent ook dat je dit masker goed kan gebruiken na een zure behandeling. Dan kan je denken aan: een peeling, masker of als je je huid erg hebt geëxfolieerd. 

Mijn huid reageert goed op dit masker hoor, want ik vind dat je ziet dat mijn huid er erg rustig van wordt. Minder onzuiverheden en voelt niet trekkerig. Alleen ik heb niet echt de wow-factor en dat vind ik wel jammer. Maar zeker weten dat ik dit product wel ga opmaken hoor. 

Pixi Remedy Masks

Elk masker van Pixi heeft een gel achtige structuur die erg verfrissend aanvoelt! Hier op de foto kan je dat duidelijk zien.

Pixi Vitamin-C Remedy Mask

Stiekem was ik ook erg nieuwsgierig naar dit masker, omdat ik goede verhalen lees over het vitamine c serum van Pixi. Dus toen ik dit product in mijn handen had moest ik daar gelijk aan denken. Zelf heb ik het vitamine c serum van Pixi nog nooit geprobeerd hoor! Het masker beloofd eigenlijk dat het je huid een goede boost geeft. Dit masker vind ik in gebruik wel iets heftiger dan het Milky mask, want je voelt dat deze af en toe iets meer tintelt. Dit heb ik vooral op mijn wangen. Zelf heb ik hier niet echt last van en kan ik het masker makkelijk 10 minuten laten zitten. Maar ik denk wel dat er mensen zijn die hier wel last van kunnen hebben dus dat moet je zelf even aanvoelen mocht je dit product gaan bestellen.

Dit masker vind ik persoonlijk fijner dan de Milky Mask, omdat het meer doet voor mijn huid. Ik voel dat deze meer doet en mijn huid reageert hier ook goed op. Een echte topper is dit!

Pixi Rose Remedy Mask

Haha daar ga ik weer, want ik was ook benieuwd naar dit masker. Waarom? Omdat ik dus ook vaak goede verhalen lees over de Pixi Rose lijn! Ook nog nooit getest, maar daarom was ik ook weer zo benieuwd. Dit masker bevat kurkuma, arganolie en rozenolie. En nog meer verzachtende en kalmerende ingrediënten. Ik vind dit masker het lekkerst ruiken (rozengeur). Ruikt absoluut niet kunstmatig en dat heb ik bij de andere maskers wel wat meer. 

Dit masker is wel mijn favoriet van de 3! Waarom? Omdat dit masker alles doet wat ik nodig heb. Mijn huid voelt gehydrateerd en gevoed aan. Ook ziet mijn huid er rustig uit! Ook voelt dit masker erg verkoelend aan! Ik lees ook wel eens dat mensen dit masker in de koelkast bewaren om het masker nog extra verkoelend te maken. Dit heb ik niet gedaan, omdat ik dit masker persoonlijk al verkoelend genoeg vind. 

Ja! Ik ben blij dat ik deze maskers heb leren kennen. Ik had van het Milky Mask meer verwacht, maar dat mag de pret niet drukken! De andere maskers vind ik dan wel echt geweldig en ga ik met veel liefde afmaken. De maskers kosten €23 en dan heb je 300 ml. Geloof me, hier doe je ontzettend lang mee. Ben en ik gebruiken de maskers meerdere keren per week samen en volgens mij kunnen we er wel een jaar mee doen. Hier kan je de maskers bestellen.

Liefs,

Jessica

*Deze blogpost bevat gekregen producten

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *