Murad Vita-C Triple Exfoliating Facial
Gezichtsverzorging

Murad Vita-C Triple Exfoliating Facial

Weer een merk waar ik nog nooit van had gehoord en volgens mij is dit best raar, want ik kan heel veel over dit merk vinden. Ik vind het juist leuk dat ik dit merk nog niet ken dus dat ik er helemaal blanco in ga. Ik scrub echt al jaren elke week mijn gezicht. Dit doe ik meestal 3x per week. Mijn gezicht heeft hier namelijk veel baat bij. Toen mijn gezichtsscrub op was kon ik niet wachten om met deze te gaan beginnen. Benieuwd? Blijf dan mee lezen.

Wie is eigenlijk Dr. Murad?

Dr. Murad begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en innerlijke verzorgingsformule toen hij zijn patiënten wilde gaan helpen. Zijn onderzoek vertoonde 3 basis thema’s voor een gezonde huid: 

  • Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden.
  • Ontstekingsremmers: deze bestanddelen hebben de eigenschap om de huid te verzachten en te kalmeren.
  • Antioxidanten: hierdoor is Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen celbeschadiging aan te bieden.

Alle formules van alle producten van Dr. Murad zijn hier op gebaseerd. De combinatie van hydratoren, ontstekingsremmers en antioxidanten is nu wereldwijd bekend als het ‘Murad Recept’

Murad Vita-C Triple Exfoliating Facial

Murad Vita-C Triple Exfoliating Facial

Als je thuis komt van een schoonheidsbehandeling en je kijkt in de spiegel dan is je huid toch heel mooi glowy? Volgens Dr. Murad kan dit nu dus ook gewoon thuis! Deze gezichtsscrub brengt namelijk 3 exfolianten samen en doet daar ook nog goud gestabiliseerd vitamine C bij. Dit zorgt gelijk voor een zichtbare stralende en zachte huid. Mensen kunnen al snel bang zijn voor exfolianten (wat ik ook begrijp) maar bij deze is dat niet nodig!

De verpakking valt gelijk op en geeft mij een heel zomers gevoel. Ik vind de kleurverloop ook heel mooi. En wat ook heel fijn is dat het in zo’n soort tube zit, want met pompjes werken is heel hygiënisch, maar dan krijg je niet alles eruit, maar met zo’n tube wel! En dit mag ook wel, want het is geen goedkoop product en dan wil je natuurlijk ook alles wel echt opmaken.

Hoe is deze gezichtsscrub mij bevallen?

De textuur is dik en romig, maar laat zich goed aanbrengen op de huid. Denk er wel aan dat je het aanbrengt op een vochtige huid, want anders voelt het echt niet lekker. Ik vind het product heerlijk ruiken als je het inmasseert. Het product is van zichzelf oranje, maar als je het goed en gelijkmatig verdeelt op je gezicht dan wordt het wit. Je moet het dan 10 minuten laten intrekken en dan kan je het van je gezicht verwijderen met vochtige handen. Tip: gebruik deze scrub onder de douche, dit werkt veel gemakkelijker.

Ik moet eerlijk zeggen dat deze scrub mij een beetje tegen is gevallen. Ik vind de korrels te grof voor een gezichtsscrub. Persoonlijk heb ik liever fijnere korrels. Ook vind ik de substantie te dik en krijg ik het soms met moeite uit de tube en dit vind ik niet fijn werken. Het is voor mij te stug in gebruik. Wat ik wel vind is dat je na het gebruik van de scrub een mooie zachte huid krijgt, maar echt glowy vind ik het helaas niet. Ik gaf als tip om deze scrub onder de douche te gebruiken, want anders vind ik het lastig om alles goed van je gezicht te verwijderen. Je kan het ook gebruiken voor je hals en decolleté. 

Wat merkte ik aan mijn gezicht na langdurig gebruik?

Ik heb wel minder velletjes in mijn gezicht in de winter sinds ik deze scrub gebruik, maar naar mijn idee krijg ik last van rode wangen door deze scrub. De korrels vind ik te grof en daar reageren mijn wangen op. Ik heb best gevoelige wangen en daar krijg ik snel roodheden op en ik heb het idee dat het door dit product wordt versterkt. Wel voelt mijn huid zachter aan en dat verschil merk ik wel enorm!

Adviesprijs van dit product is €88. Als je op Google zoekt vind je wel vaak hele goede aanbiedingen hoor dus als je wel van plan bent om deze scrub te kopen dan wel even kijken naar aanbiedingen. Ik heb zelf een andere scrub die ik voor mijn gezicht fijner vind en die blijf ik gebruiken. Deze ga ik helaas niet weer opnieuw kopen. Voor meer informatie kan je kijken op de website van Murad zelf. 

Liefs,

Jessica

*Deze blogpost bevat een gekregen product. 

Hier kan je meer blogs vinden over gezichtsverzorginsproducten.

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *